Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.
Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.
sabır etmen gerekiyo sonuçta ameliyat bu eski halinden nasıl güzel olur ya onlar çekemiyodurlar seni daha ne kadar oldu ameliyat olalı içine sinmeyen durum varsa doktoruna git görüş belki iyi gelir anormal yamukluk yoktur herhalde yada kalkık falan mı
Ameliyatından ne kadar süre geçti bilmiyorum. Ama senle şunu paylaşmak istedim. Ben nisan 2012 de ameliyat oldum,ameliyattan sonra burnum bir yumruk kadar olmuştu,ve yamuktu. Şişlik o şekilde 3 ay çok belirgindi,yamukluğu daha 1 ay oldu düzeleli. Demek istediğim zaman ver,en az 6 ay sabr etmen lazım. Burun tam şeklini 1 yılda alıyor,bunu ben değil doktorlar diyor.
evet sabır etmem lazım bende pimpirikliğim sanırım acele ediyorum üst dudağımı hala rahat kullanamıyorum gülünce falan garip oluyorum burun kanatlarındada daraltılma oldu yaralar hala iyileşmedi okuyorum arkadaşlardan hiç ağrım sızım olmadı ben hala sızlamalarla uyanıyorum :S doktoruma sorunca sadece şunu dior gececek burnumun kenarında yara oluştu kabuk baya derindi iz kalırmı? diyorum bilmem kalabilir beni tatmin etmior ve ben burdaki arkadaşlar sayesinde daha çok rahatladım doktor bey diorum gülüşüm bile değişti burnum hoşuma gitmior dedim 20. kontrolünde ne var cnm herkes senin gibi bi buruna sahip olmak istiyor dedi iletişimimiz baya düşüktü.. burnumun ucunda sol tarafıma doğru kayma var önceleri bariz belliydi şimdi biraz daha iyi delikleri tam deil biri daha küçük diğeri daha büyük mmlik inş zamanla değişir bide sol tarafımın sırt kısmında hafif bi çukurluk var sanki gözlük takmışımda iz yapmış gibi o çukurluk zamanla daha düzelirmi yada dahada çökermi bilmiyorum :S o zamanda çok uzun gelior gözüme![]()
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
hakkımda hayırlısı olsun ben kararımı verdim
Şimdi, senin yapman gereken sabırla beklemen bekle biraz sonra sonuca göre doktoruna tekrar gidersin anlatırsın gösterirsin dediklerin yabana atılır şeyler değil inşallah senin kuruntularındır bir zaman sonra doktoruna anlat baktın ilgilenmiyo bence başka doktora git
Hakkinda hayirlisini diliyorum. Hangi doktora karar verdin?
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Çok teşekkür ederim kızlar,darısı yaptırmak isteyen herkese olsun.. :)
esra ne kadara olsun fiyatı nedi,r ve iyileşme sürecin kaç ay idi tamamıyle burnunu sildiğin :) durum ne zman dı