Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Bu da benim tam 1 senelik burnum.. Cok memnun degilim ama eskisine gore sukur.

Eklentiler

• image.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 3.453
Ben de 3 nisanda ameliyat olmuştum. Çok doğal bir burnum var. Kimse anlamıyor. Söylemesem kimse fark etmiyor bile. Aklında soru işareti olanlar çok da düşünmesin ya. İstiyorsanız hemen ameliyat olun. İlk hafta çok zor ama sonrası rahat.

Arkadaşlar merhaba.Burnumu çarşamba sabah yaptırdım. Esmer bi kızım, ameliyattan sonra morluğum en küçük şişliğim dahi olmadı. Bugün 3.günüm kendimi iyi hissediyorum tabi nezle grip gibiyim ama olsun o kadar da :) size eski halimin fotoğrafını atacağım ama yeni burnum şekillendikten sonra. Aklımda bi kaç küçük sıkıntı var, burnum olduğundan fazla kalkık duruyor dudak mesafem fazla, ve korkuyorum ki böyle kalacak?!! Daha önce ameliyat olmuş ve benim gibi böyle bir durumla karşılaşmış birileri varsa fikirlerini alabilir miyim? Benim için yandan görünüm çok önemli evet fakat ön profil daha da önemli,yardımcı olabilirseniz yorumlarınızla çok sevinirim...:)

Oncelikle çok geçmiş olsun canim ewet dediğin gibi ilk başta burun la dudak mesafesi uzun gibi gorunuyo ama merak etme zamanla o fark fazla olmuyo düzeliyor burun ucu da çok kalkik duruyo ama oda sislik indikçe normale dönüyo ilk 3 ayda şekil ortaya çıkar 6 ay da oturur 1 senede de tam iyileşmesini olur sabır sabır sabır ...

Ben düşünüyorum burun estetiğini, burnumda sağlık bakımından hiçbir sorun yok ama fotoğraflarda canım burnum fotoyu kaplıyor bi de ben çok korkak bi insanım, ne bileyim sonrası çok acılı mı sizler geçirmişsiniz önerileriniz var mı? bi de antalyadayım ben önerebileceğiniz iyi bir doktor?

Ilk bir kaç gün burun tıkalı olduğu için uyumak zor oluyo tampon alımı çok rahat oluyo ama dikişler in boylarını kısaltma için hepsini tek tek tutup kesti o biraz canımı yaktı sonrasında bi masaj yapti ben dokunamiyorum o bastırarak birseyler yaptı hiç unutamam o acıyı o masajı sanırım herkese yapiyolar birde ilk gece 6 kere falan kan kustum benim için zor yanları bunlardi onun haricinde odem oluşursa ki benim sağ tarafta oluştu şu anda üç buçuk aylık oldu hala duruyo çok yavaş iyilesiyo sabır gerekli

ayy canım şimdiden ürktüm. eşim falan destekliyor beni, kendisi bu işlerden anlıyor, çok memnun kalırsın kendine güvenin gelir dedi ama sonuçta masaya yatıcak olan benim, zaten hemen olamam bebeğim çok küçük. ama tırstım gibi şu an

Ay arkadaşım bende Antalya dayım ve benimde çok korkum var gel beraber olalımm :)))

Harika olmussun merve bunu devlettemi yaptilar ya saka gibi peki revizyonda nasil bu dr biliyomusn valla coook guzek olmussn
Teşekkürler aynen devlette zaten ikisi birlikte oldu valla suanlik gayet memnunum :))

Ya bana alçı çıkınca masaj yapilmadi bahsedilen gibi sis bi burnumda yoktu dikişler alınırken gerçekten hissetmedim bile en sonuncu dikiş sadece böyle cimcikleme gibi biseydi gözlerim bile yaşarmadi ama ben her gün dikis yerimi verilen kremle kremledim ve gitmedende ağrı kesici ictim sonuc olarak acı olmadı :))

Ay arkadaşım bende Antalya dayım ve benimde çok korkum var gel beraber olalımm :)))

valla olalım canım spinal sezeryanla kendinde kesilmiş bir insanım. ama hani burun gözüne canına yakın ya insanın korkuyor ne bileyim. bi de burda okuyunca azıcık tırstım

bi de memnun kalır mıyım ya eski burnumu ararsam olayı var, bu buruncuğumu arayacağımı sanmıyorum ama. işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…