- 27 Ağustos 2012
- 933
- 435
- 133
Burda da önce ve sonra
Resmen Allah'ım yeniden yaratmış gibi olmuş müthiş olmuş maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda da önce ve sonra
valla olalım canımspinal sezeryanla kendinde kesilmiş bir insanım. ama hani burun gözüne canına yakın ya insanın korkuyor ne bileyim. bi de burda okuyunca azıcık tırstım
bi de memnun kalır mıyım ya eski burnumu ararsam olayı var, bu buruncuğumu arayacağımı sanmıyorum ama.işte böyle
Aynen bende ondan çok korkuyorum eşimde aynısını söylüyor.. keşke yaptırmasaydım dersem daha büyük problemler yaşarsam diye çok korkuyorum ama yaptırmakta istiyorum bilmem napıcaz![]()
Hahahah tesekkurlerResmen Allah'ım yeniden yaratmış gibi olmuş müthiş olmuş maşallah![]()
tekrar yaptırabilirsin. Burun esteitği revizyonu diye birşey var. Belki anesteziye bile gerek kalmadan hallederler.Merhaba arkadaslar... bende bir bucuk sene önce burnumu yaptirdim... yanliz hic memnun degilim cünkü yamuk...
Ne yapmam lazim?
Onu doktorunuzla konuşmanız gerekir. Eğer doktor kendinden dolayı bir hata olarak düşürsen belki size yardımcı olacaktır.Biliyorum ama op. doktor türkiyede bende yurtdisinda yasiyorum ...
masraflari ben mi karsilicam?
bende senin gibiyim canım kbb uzmanına yaptırmalısın yamukluğu ancak onlar düzeltirMerhaba arkadaslar... bende bir bucuk sene önce burnumu yaptirdim... yanliz hic memnun degilim cünkü yamuk...
Ne yapmam lazim?
ay canm burnişin çok güzel olmuş mersinde bir doktorun böle mkemmel burun yapması çok güzel.benm burnumda tombiş bende adanadayım estetik yaptrcam ya 1-2 seneye . öğrenciyim daha doktorunu önerio musunBurda da önce ve sonra
Valla canm ben bir lira bile odemedim gayet memnun kaldım o kadar para verilmez benceya istanbulda çok güzel burunlar yapılıo ama 15 bin tl fiyat veriliyor bana fahiş geldi ya koskoca türkiyede fahiş fiyat vermeyen ve yetenekli doktorlar da var eminm ama bulmak mesele![]()
aha bence de o kadar para günah yaniValla canm ben bir lira bile odemedim gayet memnun kaldım o kadar para verilmez bence
Slmlar.. Teoman beye ameliyat oldunuz mu acaba we de memnun musunuz???Dr Teoman Dal a ameliyat olanınız var mı?
Yakın zamanda kendisine ameliyat olacağım ve bence çok çok iyi geçecek, hissediyorum![]()
Valla rapor cikarttik sağlık sorunum var diye öyle yanıaha bence de o kadar para günah yanicanm senin burnunu çok begendim nasıl tek kuruş ödemedin
![]()
tatlım sağlık sorunun olablr anlarım da arada da doktor bey burnumu da azıcık kaldırın da moralim düzelsin daha çabuk iyileşim mi dedin naptınValla rapor cikarttik sağlık sorunum var diye öyle yanı![]()