Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

arkadaşlar burun ameliyatından sonra,10 dakikalık bir işlem deniliyor,kısacası rötüş veya törpüleme,
bunun hakkında biligisi olan veya bu rötüşten geçmiş olan varsa anlatabilirmi,
1.ödem ve şişlik çok oluşuyormu , ilk ameliyat gibi mi ödem oluşur ??
2.Ödem ve şişlik oluşuyorsa ne zmn geçiyo ??

bir biligisi olan veya bu rötüşü geçirmiş olan arkadaşlar yazabilirlermi hem bana hem de başkalırını aydınlatırsınzz :)

lütfeeeeeeeeeeennnnnn biilennnnn biri cevaplassssssssssıııınnnnnn

Arkadaslar ben yeni ameliyat oldum sayilir bugun 9. Gunum plastik tamponlar cikali 4 gun oldu simdi burnumu hic begemmiyorum aynaya bakamiyorum cok sis gozlerim ayrilmis gibi evden zaten 10 gundur hic cikmiyorum bu halde de cikmam nasil gecicek bu sislikler bilmiyorum moralim cok bozuk psikolojim bozuluyor daha cabuk gecicek birseyelr biliyormusunuz masaji uyguluyorum ama ne bileyim agliyorum hergun

çok korkuyorum tampon çıkınca canım çok acıyacak die düşünüyorum bi yandanda kurtulmak istiyorum
Hiç öyle olmuyor,boşuna canını sıkma canım,bir anlık bişey.çıkacak ve kurtulacaksın,sonra gün geçtikçe daha da güzelleşen bir burnun olcak inşallah...

Eki Görüntüle 1574934 buda benim öncesive sonram arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum
Canım iki resmin çekiliş açıları çok farklı o yüzden sanırım sonrası yüzün komple değişmiş gibi duruyor,öncesi resmin biraz kötü çekilmiş herhalde,ama her halukarda muhtesem bir değişim olmuş

Hiç öyle olmuyor,boşuna canını sıkma canım,bir anlık bişey.çıkacak ve kurtulacaksın,sonra gün geçtikçe daha da güzelleşen bir burnun olcak inşallah...
öylede oldu valla çığlık atar ortalığı ykarm diyodumda vyle olmadı Rabbim kimseye dayanamayacağı yükü yüklemiyo bu geçti alçılarımda çıksa bakalm nasıl olacak burnm çok bi beklentm yok kemer vardı o gitsn yeter:)

b
biraz sabret canım geçeçektir elbet sende maydanoz suyu ve yeşil çay iç ödemlerini at biran önçe emnim çok güzeldir biraz zaman istiyo sadece benmde şuan alçılarım var çıkarmayı bekliyorum

Arkadaşlar merhaba,nuri soysala ameliyat olmayı dusunuyorum ama hiç öncesi sonrası fotorafı goremedim bu yuzden cok karrasızım yardımlarınızı bekliyorum en kısa zamanda karar vermem gerekiyor

ev
evet canım karanlıktı bıraz burun yapım aynıydı dusuktu cok kotu bı goruntusu vardı.. sağol canım ya beğenmenıze sevendım bırde bır sorum olcak daha onceden amalıyat olan arkadaslar burun ucu sıslıgının ınmesı ne kadar zaman alıyo acaba benım doktorum ıkı ayda ınecek dedı ama burun ucuda mı dahıl buna

Bur yili bulur diyorlar burnun gercek sekli almasi ama senin burnun gayeg guzel yani inmese de sorun degil.bwnce.

Kime oldun ameliyati memnunmusun simdilik
Bursada Emre Razi Kasil e ameliyat oldum devlet hastanesinde şuan daha üst alçısı açılmadı ama burnumun ucunu gören güzele benziyo diyo perşembe ğünü göreceğim şeklini ama doktorun ilgisi ğüzeldi babacan bi doktor

Herkese merhaba, sitenin yıllardır takipçisiyim fakat yazma konusunda kesinlikle kıtım :) 27 yaşındayım çocukluğumdan beri hayalim olan burun ameliyatını 4 temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirdim :) doktorum hacettepeden Ozan Bitik. Ameliyatımın ilk günü benim için çok kolaydı 5-6 kez kan kusmak haricinde, ama ikinci gün Gözlerim açılmayacak derecede şişti ve bir tanesi akıntı yaptı. Fakat üçüncü gün şişlikler inmeye Gözlerim açılmaya başladı ve o gün doktorum tamponları çıkardı. Böyle bi mutluluk yokmuş, 2 gecedir uyuyamamıştım nefes alamadığım için. Şu an 5. Günümdeyim sadece yanaklarımın alt kısımları hamster gibi şiş :) Gözlerimin üstü hafif pembe altları sarı. Cuma günü alçım çıkacak ve heyecanla öncesi sonrası fotosu yapmayı bekliyorum ben de :) bu arada yanlış anlaşılmasın ama nerdeyse 40 Yaşında gösterenler varmış burundan sonra bebek gibi olmuşlar önceki sayfalarda, bayıldım! İnşallah benimki de öyle olur...

herkese merhaba benim gibi sıkıntısı olup ameliyat olmak issteyen ama korkan arkadaşlar varsa yazımı okuyunuz belki bir nebze ameliyat korkusunu atarsınız üzerinizden.benim burun ucum aşağı düşük güldüğüm zaman tabi daha bir düşük oluyor ve burun deliklerim çok büyük gözüküyordu,burun kemiğinde bir sıkıntı yok fakat bir kaç törpülenmesi gereken yerler olduğunu söyledi doktorum birde sağ tarafta daralma var açarsak nefes alman daha da iyi olur dedi.lakin benim ameliyat hiç aklımda yokken birden kendimi muayene için doktorun yanında buldum 1 ay önce kimseye ameliyat olucam falan demedim önce psikolojinizi hazırlamalısınız (çünkü yorum yapan çok oluyor ve canımı sıkıyorlar)eşimde dahil.muayene sonrası eve geldiğimde eşime burun sağ tarafımda daralma varmış dedim ama estetiği nasıl söyleyeceğimi bilemedim ,kararttım gözümü pat diye çıktı ağzımdan ,biraz mırınkırın etti darlığı açtır estetik olma dedi kendiside burun ameliyatı oldu çok sıkıntılı olduğunu bildiği için yaptırma dedi,e iki kez narkozmu göreyim ben en sonunda ikna ettim.sonraki hafta cumartesi ameliyat oldum aynı gün çıktım pazartesi işe başladım,çarşamba alçım çıktı ,tampon zaten koymadı ,iş arkadaşlarım böyle kaldı iyikide ameliyat öncesi kimseyle ameliyat olucam falan dememişim ,herşey olmuş bitmiş hala yok burnunda ne vardı yok ameliyat olucak bir burnun yoktı neler neler ,ya arkadaşım para benim burun benim lakin çok güzel doğal bir burnum oldu keşke daha önce yaptırsaymışım.bugün 3 hafta oldu ameliyat olalı.burada burun ucu şişlik inince düşer diyen çok yazı okudum lakin doktorum çok az milimlik iner dedi eski halini alamaz dedi benim de burun üzerimde küçük bir ben var ben ordan anliyorum zaten ucundan ne kadar gittiğini,tabi doktorda çok önemli ben araştırma bile yapmadım düşünün deli cesareti çünkü estetik cerrahtansa kbb doktoru olması daha bir güvenli artı doktorum oğlumun bademcik ameliyatını da yaptı gözümü kırpmadım eskisineden ne kadar kötü olabilirki dedim ve girdim

Son düzenleme:
Burnumcuğumun alçısı çıktı bi 2 dakika açık kaldı ve ta taaaaa :) ve sonra doktorcuğum ince bantlarla sarıp sarmaladı burnumu :) bugün 6 günümün dolduuuu :) eski hali & 6. Gün hali :) 2 hafta sonra kontrolümüz var ve doktorum ancak 3 haftada iner şişliği dedi, bekliyoruz :)

Ne kadar şanslısınız maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…