Hiç öyle olmuyor,boşuna canını sıkma canım,bir anlık bişey.çıkacak ve kurtulacaksın,sonra gün geçtikçe daha da güzelleşen bir burnun olcak inşallah...çok korkuyorum tampon çıkınca canım çok acıyacak die düşünüyorum bi yandanda kurtulmak istiyorum
Canım iki resmin çekiliş açıları çok farklı o yüzden sanırım sonrası yüzün komple değişmiş gibi duruyor,öncesi resmin biraz kötü çekilmiş herhalde,ama her halukarda muhtesem bir değişim olmuşEki Görüntüle 1574934 buda benim öncesive sonram arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum
öylede oldu valla çığlık atar ortalığı ykarm diyodumda vyle olmadı Rabbim kimseye dayanamayacağı yükü yüklemiyo bu geçti alçılarımda çıksa bakalm nasıl olacak burnm çok bi beklentm yok kemer vardı o gitsn yeter:)Hiç öyle olmuyor,boşuna canını sıkma canım,bir anlık bişey.çıkacak ve kurtulacaksın,sonra gün geçtikçe daha da güzelleşen bir burnun olcak inşallah...
biraz sabret canım geçeçektir elbet sende maydanoz suyu ve yeşil çay iç ödemlerini at biran önçe emnim çok güzeldir biraz zaman istiyo sadece benmde şuan alçılarım var çıkarmayı bekliyorumArkadaslar ben yeni ameliyat oldum sayilir bugun 9. Gunum plastik tamponlar cikali 4 gun oldu simdi burnumu hic begemmiyorum aynaya bakamiyorum cok sis gozlerim ayrilmis gibi evden zaten 10 gundur hic cikmiyorum bu halde de cikmam nasil gecicek bu sislikler bilmiyorum moralim cok bozuk psikolojim bozuluyor daha cabuk gecicek birseyelr biliyormusunuz masaji uyguluyorum ama ne bileyim agliyorum hergun
evCanım iki resmin çekiliş açıları çok farklı o yüzden sanırım sonrası yüzün komple değişmiş gibi duruyor,öncesi resmin biraz kötü çekilmiş herhalde,ama her halukarda muhtesem bir değişim olmuş
evet canım karanlıktı bıraz burun yapım aynıydı dusuktu cok kotu bı goruntusu vardı.. sağol canım ya beğenmenıze sevendım bırde bır sorum olcak daha onceden amalıyat olan arkadaslar burun ucu sıslıgının ınmesı ne kadar zaman alıyo acaba benım doktorum ıkı ayda ınecek dedı ama burun ucuda mı dahıl bunaCanım iki resmin çekiliş açıları çok farklı o yüzden sanırım sonrası yüzün komple değişmiş gibi duruyor,öncesi resmin biraz kötü çekilmiş herhalde,ama her halukarda muhtesem bir değişim olmuş
Arkadaşlar merhaba 5 ay önce burun estetiği yaptırdım ama burnumun ucunda şişlik devam ediyor sanki,drum normal olduğunu söylüyor,bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar fikir verebilirler mi acaba ?şişlikleri ne zaman geçti tam olarak?Eki Görüntüle 1574166
Kime oldun ameliyati memnunmusun simdilikkızlar bende ameliyat oldum 3.gecem iki gün sonra tamponda çıkacak çok merak ediyorm nasıl olduıunu inşallah çektiğim acıya değmiştir
Bur yili bulur diyorlar burnun gercek sekli almasi ama senin burnun gayeg guzel yani inmese de sorun degil.bwnce.Arkadaşlar merhaba 5 ay önce burun estetiği yaptırdım ama burnumun ucunda şişlik devam ediyor sanki,drum normal olduğunu söylüyor,bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar fikir verebilirler mi acaba ?şişlikleri ne zaman geçti tam olarak?Eki Görüntüle 1574166
Tamam cok sag.foto özelden gönderirim dr isminide yazarım
Bursada Emre Razi Kasil e ameliyat oldum devlet hastanesinde şuan daha üst alçısı açılmadı ama burnumun ucunu gören güzele benziyo diyo perşembe ğünü göreceğim şeklini ama doktorun ilgisi ğüzeldi babacan bi doktorKime oldun ameliyati memnunmusun simdilik
üstteki foto shoplu alttakide yapılmş hali sanırım ğüzel olmuş canm hayırlı olsunndoktorumuz op.dr.ozan balık 'tı sonuçtan mutluyuz
Ne kadar şanslısınız maşallah.Eki Görüntüle 1579213 Burnumcuğumun alçısı çıktı bi 2 dakika açık kaldı ve ta taaaaa :) ve sonra doktorcuğum ince bantlarla sarıp sarmaladı burnumu :) bugün 6 günümün dolduuuu :) eski hali & 6. Gün hali :) 2 hafta sonra kontrolümüz var ve doktorum ancak 3 haftada iner şişliği dedi, bekliyoruz :)
Ne kadar şanslısınız maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?