Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Cok guzel ifadenizi hic bozmamis cok yakismis.sanki hep size ait gibi doktorunuz kimdi ne kadara oldunuz birde acik mi kapali teknik mi.

ya ne biliyim ailesi falan utanırım gibi düşünüyorum .. sizde yadırgayan oldu mu, zaten yüzümüze karşı değilde arkadan yapılırya genelde ona tav oluyorum işte olursa diye.

ayy inanmıyorum şuan aynı bir öncesi sonrası görüyorum birebir aynı benim burnumla,yanlız benim ameliya öncesi burun deliklerim sizinkinde daha büyüktü

benimde tam tersi eşimin ailesi ol diye burnumdan getirdiler

ne güzel, hadi onlar aşılır belki bi şekilde kimseyi ilgilendirmez benim burnum denir ama cesaret toplayabilsem bir de..
eski halini ararsam,keşke yaptırmasaydım dersem bi kaç yıl sonra bi sıkıntı olursa mahvolurum

sen önce kendini hazırla kimseyede öncesi ameliyat olucam deme ama kafanda kararlı olmalısın burnunda sıkıntı çokmu ?

sen önce kendini hazırla kimseyede öncesi ameliyat olucam deme ama kafanda kararlı olmalısın burnunda sıkıntı çokmu ?

önden kötü değil aslında ama yandan bana göre felaket:) kemerli, bir de kbb ye gitmiştim muayeneye, sağ tarafta eğrilik varmış, ordan çok iyi nefes alamıyorum ama şuan operasyona gerek yok demişti dr,
bide estetiği sormuştum burnun çok dikkat çekmiyo ki bazı burunlar var ben burdayım diyo ama seninki bence öyle değil dedi :) TABİKİ de kanca gibi işte

benim burun ucunda sıkıntı vardı kemiğe dokunmadı sadece bir kaç yeri törpülenecek dedi ,daralma bendede vardı ama kemikle alakası yoktu , o yüzden çabuk atlattım ameliyatı ertesi gün biraz şişti göz altlarım,morluk hiç olmadı.tabii doktor çok önemli nerde yaşıyosun bilmiyorum ama mutlaka dr iyi araştırmalısın

Ne güzel gelmiş geçmiş olsun.. Ben Antalyada yaşıyorum burda engin erkal ismini duyuyorum hep sitede ama bakalım.
sanırım kbb daha iyi bi seçin olacak gibi. sen kbb mi esttk cerrahamı oldun

Ne güzel gelmiş geçmiş olsun.. Ben Antalyada yaşıyorum burda engin erkal ismini duyuyorum hep sitede ama bakalım.
sanırım kbb daha iyi bi seçin olacak gibi. sen kbb mi esttk cerrahamı oldun

teşekkür ederim.ben kbb oldum çünki bu daralmayı estetik cerrrah yapmazdı estetiği yapıp bırakırdı ,bana kbb daha güvenli geldi.hatta ameliyat sonrası burun kemiğini kırmamak için kendimi zor tuttum demezmi ,burun kanatlarım geniş olması kemik yüzündenmiş ,önce hep parmağımla biraz yukarı kaldırıyordum aynada böle olsa çok güzel olacak falan diye çok kalkarsa delikler ben burdayım diyecek ,deliklerde küçülme olmadı ama şuan tam istediğim gibi ,şişlik inince düşmezse tabi

Ahh ahh zor işler bunlar..

maşşallah çok ğüzel görünüyoo benmde bantla sarılı şuan ama şişliğim var moralim bozuluyo çok

maşşallah çok ğüzel görünüyoo benmde bantla sarılı şuan ama şişliğim var moralim bozuluyo çok
Geçmiş olsun, moral bozmak yok :) önden bakınca benim şişlikler de çok kötü, yüzüme yayılmış bi burun gibi :) sabredicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…