Cok guzel ifadenizi hic bozmamis cok yakismis.sanki hep size ait gibi doktorunuz kimdi ne kadara oldunuz birde acik mi kapali teknik mi.Eki Görüntüle 1579213 Burnumcuğumun alçısı çıktı bi 2 dakika açık kaldı ve ta taaaaa :) ve sonra doktorcuğum ince bantlarla sarıp sarmaladı burnumu :) bugün 6 günümün dolduuuu :) eski hali & 6. Gün hali :) 2 hafta sonra kontrolümüz var ve doktorum ancak 3 haftada iner şişliği dedi, bekliyoruz :)
Cok guzel ifadenizi hic bozmamis cok yakismis.sanki hep size ait gibi doktorunuz kimdi ne kadara oldunuz birde acik mi kapali teknik mi.
ne varmış evli olmanda onu anlamadım bende evliyim benim eşimde önce yaptırma falan dedi sonra razı oldu 5 gün oldu ameliyat lalı cumartesi oldum pazartesi iş başı yaptım.keşke daha önce yaptırsaymışım
Eki Görüntüle 1579213 Burnumcuğumun alçısı çıktı bi 2 dakika açık kaldı ve ta taaaaa :) ve sonra doktorcuğum ince bantlarla sarıp sarmaladı burnumu :) bugün 6 günümün dolduuuu :) eski hali & 6. Gün hali :) 2 hafta sonra kontrolümüz var ve doktorum ancak 3 haftada iner şişliği dedi, bekliyoruz :)
ya ne biliyim ailesi falan utanırım gibi düşünüyorum .. sizde yadırgayan oldu mu, zaten yüzümüze karşı değilde arkadan yapılırya genelde ona tav oluyorum işte olursa diye.
benimde tam tersi eşimin ailesi ol diye burnumdan getirdiler
sen önce kendini hazırla kimseyede öncesi ameliyat olucam deme ama kafanda kararlı olmalısın burnunda sıkıntı çokmu ?ne güzel, hadi onlar aşılır belki bi şekilde kimseyi ilgilendirmez benim burnum denir ama cesaret toplayabilsem bir de..
eski halini ararsam,keşke yaptırmasaydım dersem bi kaç yıl sonra bi sıkıntı olursa mahvolurum
sen önce kendini hazırla kimseyede öncesi ameliyat olucam deme ama kafanda kararlı olmalısın burnunda sıkıntı çokmu ?
önden kötü değil aslında ama yandan bana göre felaket:) kemerli, bir de kbb ye gitmiştim muayeneye, sağ tarafta eğrilik varmış, ordan çok iyi nefes alamıyorum ama şuan operasyona gerek yok demişti dr,
bide estetiği sormuştum burnun çok dikkat çekmiyo ki bazı burunlar var ben burdayım diyo ama seninki bence öyle değil dedi :) TABİKİ de kanca gibi işte
benim burun ucunda sıkıntı vardı kemiğe dokunmadı sadece bir kaç yeri törpülenecek dedi ,daralma bendede vardı ama kemikle alakası yoktu , o yüzden çabuk atlattım ameliyatı ertesi gün biraz şişti göz altlarım,morluk hiç olmadı.tabii doktor çok önemli nerde yaşıyosun bilmiyorum ama mutlaka dr iyi araştırmalısın
Ne güzel gelmiş geçmiş olsun.. Ben Antalyada yaşıyorum burda engin erkal ismini duyuyorum hep sitede ama bakalım.
sanırım kbb daha iyi bi seçin olacak gibi. sen kbb mi esttk cerrahamı oldun
teşekkür ederim.ben kbb oldum çünki bu daralmayı estetik cerrrah yapmazdı estetiği yapıp bırakırdı ,bana kbb daha güvenli geldi.hatta ameliyat sonrası burun kemiğini kırmamak için kendimi zor tuttum demezmi ,burun kanatlarım geniş olması kemik yüzündenmiş ,önce hep parmağımla biraz yukarı kaldırıyordum aynada böle olsa çok güzel olacak falan diye çok kalkarsa delikler ben burdayım diyecek ,deliklerde küçülme olmadı ama şuan tam istediğim gibi ,şişlik inince düşmezse tabi
maşşallah çok ğüzel görünüyoo benmde bantla sarılı şuan ama şişliğim var moralim bozuluyo çokEki Görüntüle 1579213 Burnumcuğumun alçısı çıktı bi 2 dakika açık kaldı ve ta taaaaa :) ve sonra doktorcuğum ince bantlarla sarıp sarmaladı burnumu :) bugün 6 günümün dolduuuu :) eski hali & 6. Gün hali :) 2 hafta sonra kontrolümüz var ve doktorum ancak 3 haftada iner şişliği dedi, bekliyoruz :)
Geçmiş olsun, moral bozmak yok :) önden bakınca benim şişlikler de çok kötü, yüzüme yayılmış bi burun gibi :) sabredicez :)maşşallah çok ğüzel görünüyoo benmde bantla sarılı şuan ama şişliğim var moralim bozuluyo çok
inşallahh canım biran önce geçmesi lazm düğünümm var bi sürü işim varrGeçmiş olsun, moral bozmak yok :) önden bakınca benim şişlikler de çok kötü, yüzüme yayılmış bi burun gibi :) sabredicez :)
Mervecim nerde ameliyat oldun ve kime?harika gorunuyorsunBurda da önce ve sonra
Burda da önce ve sonra
Tesekkurlerrrrçok güzel görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?