Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Aynen bende ondan çok korkuyorum eşimde aynısını söylüyor.. keşke yaptırmasaydım dersem daha büyük problemler yaşarsam diye çok korkuyorum ama yaptırmakta istiyorum bilmem napıcaz

Aynen bende ondan çok korkuyorum eşimde aynısını söylüyor.. keşke yaptırmasaydım dersem daha büyük problemler yaşarsam diye çok korkuyorum ama yaptırmakta istiyorum bilmem napıcaz

benim eşim destekliyor, çok iyi olur senin için ifaden değişir basit bi ameliyat merak etme diyor. onun burnu çok güzel tabii tuzu kuru :d

merhaba hanımlar bende burun deliği küçültme ameliyatı olacağım bir hafta sonra hiç burun deliğine müdehale ettiren varmı kaç günde iyileşiyor istediğini gibi oldu mu tedirgin oldum biraz.

Burun konusunda doğal,güzel ve sağlıklı bir ameliyat için Cem Payaslı diyorum kesinlikle.Eline sağlık Cem Payaslı.Beyefendi ve yetenekli doktorum.

Merhaba arkadaslar... bende bir bucuk sene önce burnumu yaptirdim... yanliz hic memnun degilim cünkü yamuk...
Ne yapmam lazim?

Merhaba arkadaslar... bende bir bucuk sene önce burnumu yaptirdim... yanliz hic memnun degilim cünkü yamuk...
Ne yapmam lazim?
tekrar yaptırabilirsin. Burun esteitği revizyonu diye birşey var. Belki anesteziye bile gerek kalmadan hallederler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum ama op. doktor türkiyede bende yurtdisinda yasiyorum ...
masraflari ben mi karsilicam?

buda beni önce&sonram :) bandajlarım dün çıktı :) üzerine krem surdum

Eklentiler

• PhotoGrid_1436974588968.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 1.440
ya istanbulda çok güzel burunlar yapılıo ama 15 bin tl fiyat veriliyor bana fahiş geldi ya koskoca türkiyede fahiş fiyat vermeyen ve yetenekli doktorlar da var eminm ama bulmak mesele
Valla canm ben bir lira bile odemedim gayet memnun kaldım o kadar para verilmez bence

Valla rapor cikarttik sağlık sorunum var diye öyle yanı
tatlım sağlık sorunun olablr anlarım da arada da doktor bey burnumu da azıcık kaldırın da moralim düzelsin daha çabuk iyileşim mi dedin naptın içten kemik kırılır nefes sorunu için ya da eğrilik falan düzeltilir anlarım da senin burnuşun bildiğin estetik amaçlı güzel bir kavis verilerek kaldırılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…