tşk edrim cnm sana da geçmiş olsun aynı doktorda olmuşuz heralde seninki bikaç ay olmuş nasıl burnundan memnunmusun benimde dün bantlar açıldı kontrolüm vardı şişliklerim var ama yavaş yavaş normale dönüyo inşallah daha iyi olcak biraz şişliklerim insin resim koycam.. senin şişliklerin indi mi masaj yapıyomusun düzenli olarak?bende özelden yazamıyorum ya
Ben memnunum Fatih hocanın kötü bi burun yapacağını düşünmüyorum benımkını beğenmeyen hiç kimse çıkmadı çok memnunum 15 yıldır hastanesi var yılların tecrübesi şahsen çok güvenıyorum bundan sonrası içinde eğer bi amelıyat gerekirse sadece ona giderim.
hatta senın için bi resim koyabilirim istersen:)
hatta senın için bi resim koyabilirim istersen:)
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Ben memnunum Fatih hocanın kötü bi burun yapacağını düşünmüyorum benımkını beğenmeyen hiç kimse çıkmadı çok memnunum 15 yıldır hastanesi var yılların tecrübesi şahsen çok güvenıyorum bundan sonrası içinde eğer bi amelıyat gerekirse sadece ona giderim.
ohh içime su serptin walla:) ya ben de bikaç kişiden duydum çok iyi diye bide tv de falan gördüm bayağı beğendim ona güenerekten gittim ameliyattan sonra herşey normaldi şişlikler falan zamanla geçecek diye öylemişlerdi zaten ama foruma bi baktım o kadar doktor ismi var fatih hoca o kadar ünlü olmasına rağmen onun ismi yok ve ben yazıncada sürekli uyarı aldım allahım yanlış birine mi gitti diye aklım karıştı açıkçası..benim hala şiş ve mor 15 gün oldu senin kaç aylık burnun tam oturmaya ne kadar süre başladı canım?
cok gzel olms cnm
Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600
Kesinlikle harika! Kızınızın güzelliği ortaya çıkmış ve kesinlikle estetik yapılmış gibi değil. Barış Çakır için iyice ikna oldum gibi.
bende bu ayın 6sında olacagım ameliyat... 4 gününe foto koymayı düşünüorum günü gününe gelişmeleri ve frkı görebilmeniz için....umarım rahat bi ameliyat olurr
ohh içime su serptin walla:) ya ben de bikaç kişiden duydum çok iyi diye bide tv de falan gördüm bayağı beğendim ona güenerekten gittim ameliyattan sonra herşey normaldi şişlikler falan zamanla geçecek diye öylemişlerdi zaten ama foruma bi baktım o kadar doktor ismi var fatih hoca o kadar ünlü olmasına rağmen onun ismi yok ve ben yazıncada sürekli uyarı aldım allahım yanlış birine mi gitti diye aklım karıştı açıkçası..benim hala şiş ve mor 15 gün oldu senin kaç aylık burnun tam oturmaya ne kadar süre başladı canım?
Resim koydum senın için canım iner takma bu kadar kafana ben 3 ay nefes alamadım dudaklarım dilim boğazım ne kadar acıdı zamanla geçicek şuan 5 ay oldu rahatım dahada inicek ilk günler ne kadar şişti Fatih hoca çok küçültmüyor bende dedim zaten yüzüme göre olsun hafif kavıslı olsun tam ıstediğim gibi oldu.
Resim koydum senın için canım iner takma bu kadar kafana ben 3 ay nefes alamadım dudaklarım dilim boğazım ne kadar acıdı zamanla geçicek şuan 5 ay oldu rahatım dahada inicek ilk günler ne kadar şişti Fatih hoca çok küçültmüyor bende dedim zaten yüzüme göre olsun hafif kavıslı olsun tam ıstediğim gibi oldu.
yardımcı olması dileğiyle:)
valla çok hoş önceki halini bilmem ama şimdide çok doğal duruyo canım güle güle kullan burnuşunu :) bu arada kendin de çok hoşsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?