çok teşekkür ederim canım dediğin gibi en önemlisi sabırlı olup beklemek umarım iyi bir sonuç ortaya çıkacaktır ben hiç doktor araştırması yapmadan direk oraya gittim ve hemen karar verdim ameliyata..senin burnun süper olmuş yüzüne çok yakışmış çok beğendim güle güle kullan darısı başıma inşş istediğim sonucu alırım bende umarım..şişliklerim insin burnum bi güzel otursun foto koycam:)
Ameliyat olalı 2 ay oldu gayet memnunum , fotoğraflarımı ekledim, doktorum Abdülkadir Göksel.
fatih dağdelen in ameliyat ücreti ne kadar acaba ?
fatih dağdelen in ameliyat ücreti ne kadar acaba ?
Eki Görüntüle 657808 Eki Görüntüle 657808 bu da benden olsun :)))
amılyaı bayıltmadan yapıyorlarmı tam anesteszi yapmadan bılgınız varmı ben tam anestezi olamıyorum cunku aslına bakılırsa burnum guzel ama sadece kaldırmak ıstıyorum varsa bılgınız yardımcı olursanız sevınırım
Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
vay be ne kadar değiştirmiş.. çok yakışmı yüzünüze
cok gzel olms cnm
inanılmaz değişmişsin resmen gençleşmişsin güzel olmuş burnun ben bursadayım çalışıyorum istanbulda fethi orak 20 ağustosta ameliyat olucam inşallah umarım herşey güzel olur kendime güvenim resmen tavan yapacak bundan eminim..
​Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?