Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

İnşallah canım, merakla bekliyorum. ayrıca teşekkür ederim

arkadaşlar adanadaym ve doktor araştırmasındayım,bildğiniz önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba??yani burda çok beğendiğim arkadaşlar oldu ancak maalesef adanada yaptırmak istediğimden onların doktorlarını seçemiyorum

albümlerinizi göremiyorum 25msj sınırı varmış.kusura bakmayn mesgul edeceğim birkaç msj kadar sizi :44:

amılyaı bayıltmadan yapıyorlarmı tam anesteszi yapmadan bılgınız varmı ben tam anestezi olamıyorum cunku aslına bakılırsa burnum guzel ama sadece kaldırmak ıstıyorum varsa bılgınız yardımcı olursanız sevınırım

Evet Lokal anestezi de olabilirsiniz sadece ameliyat olacağınız bölge uyuşturuluyor, bilinciniz yerinde oluyor bayıltmıyorlar yani

Son düzenleme:

inanılmaz değişmişsin resmen gençleşmişsin güzel olmuş burnun ben bursadayım çalışıyorum istanbulda fethi orak 20 ağustosta ameliyat olucam inşallah umarım herşey güzel olur kendime güvenim resmen tavan yapacak bundan eminim..

yüzde bir burun bu kadar mı değiştirir insanı yaşlı bir sima varken yüzde ameliyat olduktan sonra en az 10 yaş gençleşiyosun ben 32 yaşındayım demekki 22 olucam yaşasın valla keyfim yerine geldi

​Teşekkür ederim

tatlım bişey sorcam ya benim burnum alçı çıktıktan sonra sanki biraz düştü gibi daha önce çok kalkık duruyordu bu zamanla dahamı düşecek acaba benim burnum kemerliydi azcık vee o kemeri düzeltildi şuan elimi o bölgeye vurduğumda elim içine gömülüyo gibi balon gibi şiş bu böyle mi kalcak yaa yarın kontrolüm var çok sinirliyim doktoru öldürmek geliyo içimden şuan pişman olmaktan korkuyorum eski burnumu ararım diye((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…