• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

bnimde sivilceler çıkışmıştı 50 gün oldu ameliyat olalı cildiyeciye gittim krem verdi geçti bi haftada. daha çok yeni çok büyük olması normal benim 15 günle 50 gün arasında dağlar kadar fark var

canım bende de sivilce problemi olmuştu,yüzümde ve burnumda ergenlikte dahi sivilce çıktığını hatırlamıyorum,ameliyatsonrası cildim mahfoldu resmen kullandığın ilacı yazabilirmisin , bide benim gibi prolem yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz sivilce olayını...:43:

selam arkadaşlar ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum ama çok endişeliyim, dr. mustafa yanık ile görüştüm, kendisine güvenim sonsuz, istanbulda doktor arayanlara tavsiye edebilirim, ama şu morluk olayı beni çok endişelendiriyor, 1 ayda geçiyor diye yazmış bazı arkadaşlar, şişlikler de sanıyorum ortalama 2 ay sürüyormuş? bu zaman dilimi beni çok endişelendiriyor bu yüzden %100 karar veremiyorum.

koy canım çok merak ettim esralorinin burnuna bayıldım lop diye yüzüne oturmuş:) seninkini de görmek istiyorum merakla bekliyorum

Teşekkür ederim canım (:

çok hoş olmuş bebeğim yüzüne gitmiş güle güle kullan tatlım ben de her geçen gün beğeniyorum nefes almayada başladım burnuşlarımızı allah kazadan beladan korusun:))

Sonunda endişelenmemene sevindim!.p sende ileriki zamanlarda fotoğraf koyarsan bizde yorum yapabiliriz canım, merak ediyorum burnunu.. (:

İnsan inanılmaz değişiyor çok güzel olmuşsun ee malzeme güzel olunca valla süper inşallah bende olucam..

Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600

Bir burun bukadar mı değiştirir insanı çok güzel olmuş burnunuz

canım bende de sivilce problemi olmuştu,yüzümde ve burnumda ergenlikte dahi sivilce çıktığını hatırlamıyorum,ameliyatsonrası cildim mahfoldu resmen kullandığın ilacı yazabilirmisin , bide benim gibi prolem yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz sivilce olayını...:43:

cidden ameliyattan sonra bu varmı yaa başka bi arkadaşta yazmış, ben 35gün oluyo ameliyat olalı baharla birlikte çiçek açtım resmen :S öncesinde nadir olurdu şimdi hergün birinin yerine diğerleri ekleniyor burnum zaten psikolojimi bozuyor bide bu eklendi başkaları yazmış gün geçtikçe burnum güzelleşiyor şu oluyor bu oluyor bana nolduysa günahmı işledim naptım hergün bi sıkıntı çıkıyor ağlıcam valla ya :(

cidden ameliyattan sonra bu varmı yaa başka bi arkadaşta yazmış, ben 35gün oluyo ameliyat olalı baharla birlikte çiçek açtım resmen :S öncesinde nadir olurdu şimdi hergün birinin yerine diğerleri ekleniyor burnum zaten psikolojimi bozuyor bide bu eklendi başkaları yazmış gün geçtikçe burnum güzelleşiyor şu oluyor bu oluyor bana nolduysa günahmı işledim naptım hergün bi sıkıntı çıkıyor ağlıcam valla ya :(

moralini neden bozuyosun seninde güzelleşiyodur sen farkında değilsindir..

resim yüklemesini becerebilsem görsen keşke bugün biri dedi eski halin daha güzeldi moral tamamen gitti ne bileğim alışamadım daha çok farklı gelior:(

Ameliyatından ne kadar süre geçti bilmiyorum. Ama senle şunu paylaşmak istedim. Ben nisan 2012 de ameliyat oldum,ameliyattan sonra burnum bir yumruk kadar olmuştu,ve yamuktu. Şişlik o şekilde 3 ay çok belirgindi,yamukluğu daha 1 ay oldu düzeleli. Demek istediğim zaman ver,en az 6 ay sabr etmen lazım. Burun tam şeklini 1 yılda alıyor,bunu ben değil doktorlar diyor.

resim yüklemesini becerebilsem görsen keşke bugün biri dedi eski halin daha güzeldi moral tamamen gitti ne bileğim alışamadım daha çok farklı gelior:(

sabır etmen gerekiyo sonuçta ameliyat bu eski halinden nasıl güzel olur ya onlar çekemiyodurlar seni daha ne kadar oldu ameliyat olalı içine sinmeyen durum varsa doktoruna git görüş belki iyi gelir anormal yamukluk yoktur herhalde yada kalkık falan mı

Back