• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

yüzde bir burun bu kadar mı değiştirir insanı yaşlı bir sima varken yüzde ameliyat olduktan sonra en az 10 yaş gençleşiyosun ben 32 yaşındayım demekki 22 olucam yaşasın valla keyfim yerine geldi[/

bende 25 yaşındayım 2 hafta önce ameliyat oldum şuan yüzüm bi acayip genç değilde sanki yaşlanmışım gibi duruyorum bence ameliyat olma bi yana en önemli süreç sonrası..psikolojim bozuldu ya hergün aynaya bakıyorum bu psikolojiyle yakında saçlarımı kaybedcem heralde saçlarımda stresten dökülmeye başladı:((((

$gizli.webp

buda benim m.ö. - m.s. :)

tatlım bişey sorcam ya benim burnum alçı çıktıktan sonra sanki biraz düştü gibi daha önce çok kalkık duruyordu bu zamanla dahamı düşecek acaba:( benim burnum kemerliydi azcık vee o kemeri düzeltildi şuan elimi o bölgeye vurduğumda elim içine gömülüyo gibi balon gibi şiş bu böyle mi kalcak yaa yarın kontrolüm var çok sinirliyim doktoru öldürmek geliyo içimden şuan pişman olmaktan korkuyorum eski burnumu ararım diye:(((

çok erken yorum yapıyosun canım.. İlk alçım çıktığında burnum şiş ve bir deliği büyük bir deliği küçütü ilk gördüğümde bende memnun değildim demiştim.. ama daha sonra şişlikler indiğinde şekil oturduğunda iyi ki yaptırmışım dedim. o yüzden bu kadar acele etme.. burun şiş olduğu için daha kalkık görünür ilk önce, şişlikler inince asıl şekil ortaya çıkacak.. Ama aklına takılan soruları doktoruna gidince de sor tabi.. içine sinmediyse doktorla konuşursan o sana açıklama yapar zaten..

çok erken yorum yapıyosun canım.. İlk alçım çıktığında burnum şiş ve bir deliği büyük bir deliği küçütü ilk gördüğümde bende memnun değildim demiştim.. ama daha sonra şişlikler indiğinde şekil oturduğunda iyi ki yaptırmışım dedim. o yüzden bu kadar acele etme.. burun şiş olduğu için daha kalkık görünür ilk önce, şişlikler inince asıl şekil ortaya çıkacak.. Ama aklına takılan soruları doktoruna gidince de sor tabi.. içine sinmediyse doktorla konuşursan o sana açıklama yapar zaten..

belkide çok erken yorum yapıyorum ama elimde değil acayip sabırsızım bide foruma baktığımda o doktor hakkında kimse pek olumlu şeyler demiyo doktorun ismi dahi engelli durumda bunun sebebini de anlamış değilim kafam çok karışık pişman olmaktan korkuyorum:( bide sen ne kadar süre geçtikten sonra burnun az çok şekli oturmaya başladı cnm?

Son düzenleme:
belkide çok erken yorum yapıyorum ama elimde değil acayip sabırsızım bide foruma baktığımda o doktor hakkında kimse pek olumlu şeyler demiyo doktorun ismi dahi engelli durumda bunun sebebini de anlamış değilim kafam çok karışık pişman olmaktan korkuyorum:( bide sen ne kadar süre geçtikten sonra burnun az çok şekli oturmaya başladı cnm?

Her doktor için olumlu ve olumsuz yorumlar oluyor.. kimi üyeler sırf doktor karalamak için bile yorum yapabiliyorlar malesef.. sen doktoruna güvenmiyorsan orası ayrı tabi.. Doktor bey kendisi kariyeri zedelenmesin diye veya başka sebeplerden dolayıda isminin geçmesini istemiyorda olabilir onu bilemem tercih meselesi..Başarısız bir doktor olsa tv'lere çıkmazdı sanırım ki kendi hastanesini açtı.. başarısızsa nasıl bu kadar para kazanıyor ve heryerden hastası var.. vs vs.. zaten ameliyatını olmuşsun aklına negatif şeyler getirme sadece sabret :)) Benim burnum 1-2 ay sonra oturmaya başladı sanırım canım, hatırlamıyorum üzerinden çok sene geçti çünkü.. ben çok memnunum doktorumdan, inşallah seninde istediğin gibi olur ama bu kadar sabırsız olma tabi :))

Her doktor için olumlu ve olumsuz yorumlar oluyor.. kimi üyeler sırf doktor karalamak için bile yorum yapabiliyorlar malesef.. sen doktoruna güvenmiyorsan orası ayrı tabi.. Doktor bey kendisi kariyeri zedelenmesin diye veya başka sebeplerden dolayıda isminin geçmesini istemiyorda olabilir onu bilemem tercih meselesi..Başarısız bir doktor olsa tv'lere çıkmazdı sanırım ki kendi hastanesini açtı.. başarısızsa nasıl bu kadar para kazanıyor ve heryerden hastası var.. vs vs.. zaten ameliyatını olmuşsun aklına negatif şeyler getirme sadece sabret :)) Benim burnum 1-2 ay sonra oturmaya başladı sanırım canım, hatırlamıyorum üzerinden çok sene geçti çünkü.. ben çok memnunum doktorumdan, inşallah seninde istediğin gibi olur ama bu kadar sabırsız olma tabi :))

çok saol canım bu forumda senden ve benden başka o doktora yaptıran yok heralde:) olan oldu geçti artık sabırla bikaç ayın geçmesini beklicem umarım 2. bir ameliyat gerekmez kaldıramam artık:(

çok saol canım bu forumda senden ve benden başka o doktora yaptıran yok heralde:) olan oldu geçti artık sabırla bikaç ayın geçmesini beklicem umarım 2. bir ameliyat gerekmez kaldıramam artık:(

birde shafak adlı üye vAr , o da çok memnun, hatta o da bikaç ay önce oldu istiyosan onunlada konuş.. arkadaş listemde var :))

birde shafak adlı üye vAr , o da çok memnun, hatta o da bikaç ay önce oldu istiyosan onunlada konuş.. arkadaş listemde var :))

çok saol bebeğim ya bitanesin sen;) ben ona arkadaşlık yolladım ama özel msj gönderemiyorum 100 msjı doldurmadığım için..burdanda yazsam yazzdıklarımı görürmü bilmem:( rica etsem sen ona söylermisin forumdan yazarsa çok mutlu olurum

benim fotoğraflardan gördüğüm insanı güzelleştşrşp gençleştirmesi yaptıran herkes böyle ama sen daha yeni ameliyat olmuşşun sihirli değnek te demeyelim sonuçta ameliyat iyileşmesi zaman almazmı moralini bozma

çok saol bebeğim ya bitanesin sen;) ben ona arkadaşlık yolladım ama özel msj gönderemiyorum 100 msjı doldurmadığım için..burdanda yazsam yazzdıklarımı görürmü bilmem:( rica etsem sen ona söylermisin forumdan yazarsa çok mutlu olurum

Rica ederim canım tamam ben mesaj atar söylerim:)

Kızlar bende 9 gun once amelıyat oldum dun bandı cıkarttım resım cektım:-) eklıcem ekleyebilirsem ama endıselerım var burnumla alakalı

Bende burnumu yaptırmak istiyorum kemerli bir burnum yok ama daha kavisli olmasını istiyorum. Ama daha 18 yaşındayım ve yüzüm oturmadığı için hat olarak korkuyorum.

Geçmiş olsun tatlım resim koyabilir misin merak ettım.

tşk edrim cnm sana da geçmiş olsun aynı doktorda olmuşuz heralde seninki bikaç ay olmuş nasıl burnundan memnunmusun benimde dün bantlar açıldı kontrolüm vardı şişliklerim var ama yavaş yavaş normale dönüyo inşallah daha iyi olcak biraz şişliklerim insin resim koycam.. senin şişliklerin indi mi masaj yapıyomusun düzenli olarak?bende özelden yazamıyorum ya:(

Back