arıcam bı yarın olsun
arıcam zaten.4 gun rekor olur yanıbebısın ıyı olmasına sevındım.op onu benım ıcın
tamam tatlım öperim :)
neyse ben çıkıyorum yarın iş var erken kalkcam yine
inş yarın iii haberler alırsın cnm ki bence iiidir arayamamıştır çok fazla sıkma canını oldu mu şeker hadi öptüm iiii geceler
beyaz show var bu akşam şimdi aklıma geldi bi açayım tv yi
hii evett.bende oyun oynucam pc de brz zmn cabuk gecıo ozmn .)
aynı kuzum yaa aramadı dün yine kafam bozuuk :26:sen naptın diğer topikte okudum mesaj falan mı attı??son durumlar nedr??
YAŞASIINN ...!!!
bebegimle konuştuumm bugün çok şükürr yaaa nası özlemişim dolu dolu saatler geçirdik vee atarsa 38 dedik
ne güzel sevindim senin adına . Senin şafak süreni ben de sayıcam ya senin şafak süren bittiğinde büyük ihtimal benimkide izne gelecek 1 hafta ondan sonrada açığa geçecek ve açıkda da biliyosn istediğin zaman ordaki telefonlardan aranabiliyo . Yani 38 gün sonra faalan şu anki durumdan kat kat daha iyi bi durumda olacağız inşallah :)) seninle beraber sayıyorm günleriiçok az kalmş şafağın cidden göz açıp kapayıncaya kdr geçer bence bu günler .
Soonra kavuşacaksınz ne güzel :)) darısı herkesin başına canım benim . Benim de toplam şafağım 238 . Bi onu düzliyim 200 yapıyım :)
AaaaaaOh neyseki sonradan aramış :))
Ben naptıım ıımm. Mesaj attı, kendi kendiliğinden şifresini verdi karştırdım bi halt bulamadım. Sonra sildim faceyi..
Şimdi köpek gibi pişman sürünsün
ewt tatlışım saol yaa aynen beraber sayalım bencede çabuk geçmeye başladı günler inanamıyom daha bu güne nası geldik die bide 15 e falan düşsem napcaz blmemama gerçekten ii olcak senin içinde canım yaa şimdiki sıkıntının meyvelerni yavaş yawaş toplicazz allahım herkesi sevdiiine kavuştursunnn aminnn
Amin canım .. off ben yine kötüyüm ya . Annesi gidicek görüşüne pazartesi ben gidemicem . Çatlıyorum ya orta yerimden .
Ama bi yandan da seviniyorum annei gidicek çamaşır filan para filan götürücek . En azından onu görmüş olacak belki biraz olsun morali yerine gelir . Beni göremiycek bi daha hiç ama yapacak bişey yok . Ne güzel aralığın 5inde açık görüş olcak sarılcaz diye sevinirken bu görüşte göremedim bidahada göremiycem 1 .5 ay çok üzülüyorum . Olduğu yerde ne tv ne radyo ne de gazete varmş bugün aradıda söyledi . Çok üzülüyorum ne yapar ki şimdi bi insan telefon yok tv yok gazete radyo kitap yok küçük bi odanın içindesin bi insan bu durumda napar ya ?
wala hiiç bilmiyorum ki canım aradı mı dedin sen???
wala hiiç bilmiyorum ki canım aradı mı dedin sen???
evet 10 dakikalık knşma hakkı vaarya haftasonuymş bu cezaevinde öğlen 1 de aradı . Ama aşkm bile diyemedi biliyo musundurumu dosyayı anneme bunu de şunu de derken bunlarla geçip gitti knşma 10 dakka nedir ki zaten .
Dosya numarasını istedi dosya ona gittiğinde dilekçe ile tokata gönderecekmiş tokattada eski dosya ile bu yeni gelen dosya birleşecek çıkan karar ile de toplam cezadan 1 ay düşücekmiş kaapalı cezasındanda 1 ay düşecekmiş . Zaten kapalı cezası 3 ay . Dosya ile 1 ay düşecek . Dosya işlemleri de 1 ayda anca tamamlanıyormuş . Bugün kapalıda 25.günü 35 gün sonra süresi doluyo . Yani anlıycağın ocağın başında anca çıkıcak ordan . Ocağın başına kadar toplam 40 dakika knşma haricinde bi iletişimimiz olmıycak .
canım yazdım ama orda mısın ?
peki şu war sen o numaradan arasan konuşamıyo musunuz askeriye gibi???yada o çaldırsa olmuyo mu???
bu lanet bildirimleri kaldırdılar herhal begen canım yazdıgında
Yasak canım malesef .. Ora cezaevi kuralları katı baya . Haftada on dakikadan başka bi hakkı yok hatta arama saatini de kendisi belirleyemiyor o derece . Oradakilerin belirlediği saatte arayabiliyor sadece yani büyük ihtimal yani öyle her cumartesi saat 13:00 ile 13:30 arası bi saatte 10 dakikalığına arayacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?