• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

hi gzlmıydı??1 i izledım ıkıncısı ıcın mehmetı beklıyorum bende.napiim ıste bende 3. gun oldu hala aramadı artık cıddı merk edıyorum off.medcezırı ızledım geldm
hoşgeldin sen de canım :71: iyiyim şükür sinemaya gittim geldim açlık oyunlarının 2. filmini izledim güzel olmuş..
sen nasılsın?

hi gzlmıydı??1 i izledım ıkıncısı ıcın mehmetı beklıyorum bende.napiim ıste bende 3. gun oldu hala aramadı artık cıddı merk edıyorum off.medcezırı ızledım geldm

güzeldi kitabını da okumamıştım baya etkilendim filmden şaşırttı beni kitabını okumadığımdan neler olacağını bilmiyordum

sen birliği arayamıyor musun?

mrb kızlar nasılsınız.bu aralar giremedim :(
20lik dişim çıkıyo çok fenayım yaa....
sizler nasılsınız???geçmişi okuyamadım baya şeyler yazışmışsınız ne güzel topiğimiz canlı canlı :))

sizler nasılsınız???geçmişi okuyamadım baya şeyler yazışmışsınız ne güzel topiğimiz canlı canlı :))

meraba canım hoşgeldin :71: iyiyiz nolsun sen nasılsın?
20 lik mi çıkarıyorsun çok fenaa :50: Allah kolaylık versin ya

ben ağrısız çıkarmıştım ama genelde herkes ağrılı çıkarıyor :31:

gecmıs olsn canım.cok fenadır o.benım bı tanesı cekıldı bu yıl maf ettıler agzımı :( pek canlı deıl aslında bu aralar canım :S

meraba canım hoşgeldin :71: iyiyiz nolsun sen nasılsın?
20 lik mi çıkarıyorsun çok fenaa :50: Allah kolaylık versin ya

ben ağrısız çıkarmıştım ama genelde herkes ağrılı çıkarıyor :31:
dişimin yarısı çıkmıştı zaten o ara ağrım falan olmadı şimdide geri kalan kısmı çıkıyo offf yaa allahım kşmseye vermesin bu diş ağrısını.neyse sizler nasılsınız.neler yaptınız ben yokken :)

gecmıs olsn canım.cok fenadır o.benım bı tanesı cekıldı bu yıl maf ettıler agzımı :( pek canlı deıl aslında bu aralar canım :S

zor gerçekten.....
hadi ya bi durgunluk var diyosun yani.
neyse be cnm biz bize yeteriz demi ama :)
bu arada askerinden haber mi alamıyosun tatlım ???

dişimin yarısı çıkmıştı zaten o ara ağrım falan olmadı şimdide geri kalan kısmı çıkıyo offf yaa allahım kşmseye vermesin bu diş ağrısını.neyse sizler nasılsınız.neler yaptınız ben yokken :)

bi de bunlar 4 tane :111:

bir şey yapmadık ki kuzum yaa öyle laf olsun torba dolsun muhabbet işte aman :)
oğlun nasıl :16:

bi de bunlar 4 tane :111:

bir şey yapmadık ki kuzum yaa öyle laf olsun torba dolsun muhabbet işte aman :)
oğlun nasıl :16:

naparsın cnm ya işte can sıkıntısı demi...
oğluş mu gayet iii ablası :)
ama galiiba o da babasını özlüyo telefonda falan sanki gel dercesine sesler çıkarıyo bi de bababa baba diye bağırıyor.tabi bunun üzerine engin dahada kötü oluyo bizde böle işte

şafak 38 ! Başkada yok!

$pink-tilted-tiara-and-number-38-md.png

Son düzenleme:
naparsın cnm ya işte can sıkıntısı demi...
oğluş mu gayet iii ablası :)
ama galiiba o da babasını özlüyo telefonda falan sanki gel dercesine sesler çıkarıyo bi de bababa baba diye bağırıyor.tabi bunun üzerine engin dahada kötü oluyo bizde böle işte

of kuzuma kıyamam ben yaa :14::14:

zaten hstaydı canım :S bu saatten snra arasamda cıkmaz zaten.yarına kaldı :S

anladım kuzum bence yarın mutlaka ara ya :18:

Back