- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
anladım canım ewt hergün her an diil ama en azından haftada olsa sesini duycan bunada şükür keşke daha iyisi olsaydı ama ne dedik ATARSA 38 DEDİK demiiibi newi askerlik gibi artık yaa öle düşün...geçcek bitcek bizim nası geçcekse seninde bizden durumun farklı olsada bitcek rabbim bitmeyen dert vermesinnn...
Keşke asker şartları olsa göbek atardım .. Onun içinde çok iyi olurdu kapanıp kalmazdı bi odaya . Haftada 10 dakika insanlarla dalga geçmek gibi bişey ya neden bu kadar az bir süre vermişler anlayamıyorum .
Benim aslında 35 gün kaldı ama sanrm 38-40 gün sürecek işlemlerle birlikte .
Bişiy dicem ya haberlerde gördüm balık tutmaya gitmişler denizde yüzen koyun yakalamşlar canlı canlı koptum ya .
Keşke asker şartları olsa göbek atardım .. Onun içinde çok iyi olurdu kapanıp kalmazdı bi odaya . Haftada 10 dakika insanlarla dalga geçmek gibi bişey ya neden bu kadar az bir süre vermişler anlayamıyorum .
Benim aslında 35 gün kaldı ama sanrm 38-40 gün sürecek işlemlerle birlikte .
Bişiy dicem ya haberlerde gördüm balık tutmaya gitmişler denizde yüzen koyun yakalamşlar canlı canlı koptum ya .
ee 35 say sen o zaman moral olur hemdeehadi yaa komikmiş şimdi kesin mi 35 gün sonra açıga alınınca gelcek mi senin şehrine??
Bilmiyorum . Gelince izne tekrar nereye teslim olcak bilmiyorm . Ama dilekçe yazar herhalde gelmek için bi de onun süresini beklemeyiz inşallah . Yine benim evimden 2 saat uzakda biyerde olur çünkü benim evime yakn yerde cezaevi yok .. Yanına gitme şansm çok olmıycak geldğinde ama bakacaz artık tam bilmiyorm ben de canım .
Şu 35-40 gün geçse de kurtulsak . Ya bişiy sorcam komik olmazsa netten baktm ama bulamadım acaba izmir bandırma arası uçak var mıdır ki ?
anladım canım öle izin olayları falada warmış bak ne güzel kaç gün???bide bilmiom canım yaa onu hiçç...
1 hafta imiş . Ama şuan herşey cehennem ya . Hem geldiğinde bile ben rahat biri değilimki evden çıkamıyorm hergün . Ailesine yarar o gelişi .. Geçer mi 35 gün yaonu geçtim 238 gün geçer mi
geçer canım ne günler geçirdik biz buda geçer merak etmr bende taa 38 gün sonra ewden nası çıkcam die düşünce içerisindeymmm
Çıkarsın onu o zaman düşün bence şimdiden üzülme ben de şeyi düşünüyorum . Şimdi benim açık öğretim sınavlarm haftasonları benimkide haftasonu arıyo telefon götürmek sınava yasak . Ee ben napcam onu düşünyorum .
wala başka saat arayabilirse rica edip aricak başka saat artk ne dicem yaa bana telefon modeli önersene canım yaa
Sordum başka saat arama şansı yokmuş öyle rica ile de olmuyormş ben internetten baktm bi ölüm kalm meselesi olsa bile en fazla knşmayı başka güne çekiyorlarmiş ölüm kalım meselesinde bile yine 10 dakikadan başka süre vermiyorlarmş . Yani imkansz . Bu kdr katı olunur mu ya sanrm kuralları en katı olan yer cezaevi .
kötüymüş canım yaa :26:
En çok da ona üzülüyorum ya ne tel ne internet ne tv ne gazete ne radyo var napcak orda o ya
onun umrunda mı net kitap filan canım ya dışarda olsa nese orda bol bol seni ve ailesini düşünür:26:
Tabi umrunda nasl geçirecek zamanı ? Burası çok kötü tv radyo gazete yok dedi bana üzülerek .. Radyo dinlemesi benim için mükemmeldi ya .. Aynı kanalı dinliyelim aynı gün aynı saatte diycektim kötü oldu . Sonra aynı gün aynı programı izlediğimzi bilmek iyi hissettiriyordu .
Artık soyutlanınca birbirimizden nereyi izlediğini bilmek bile iyi hissettiriyordu ..
anladım canım hayırlısı artk bi an önce çıksın da..nese ben kaçar ders çalışcam görüşürüz canım...
ohh sevindm kuzum bırak sürünsün yaahaketti sonuna kadar seni öle günlerce üzmesi diil tınlama bi süre gez toz oda çatlasınnn ohh ohh ...ewt canım aradı yaa dün artk hastaydı ice kötüleşmiş ondan gelememişş arayamamışşş
Aynen öyle kuzu, süründürüyorum ahhaha
Valla şu 1 haftadır keyfim keyifÇok geçmiş olsun kuzum, inşallah çabuk toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?