kuzum napıon yaaa
iyiyim bebegım smdı dısarı cıkıcam.Forumda yılbası cekılısıne katılmıstıda hedıye almaya gıdıcemaksam gelırım.36 gunumuz kaldı cok tatlı degıl mi?? sennkı napıo ıyımı aranız
yaa yaa tatlı da ya bişi okudum canım sıkıldı :26:30 gün izin kullananlar 6 gün daha ekliyolarmış yaa ne iş bu bizde mi öle yapcaz:???amaan sormaa ii filan diil canım kötüyüz yine :26oofff bide hastalandım bulduk şifayı sen ne çekilişi yaa forumdakilerden birine alcan hee??ee nası vercen yaa???
kargoylaevt ılk defa katılıyorum burda bakalım nasıl olcak.yok ya bızde ıznımızı kullandık ama bsy eklemedık.oyle bsy olsa blırdı mehmet.hii dikkat et kendıne kuzum ya.ben ckıyrum smdı gelınce konusalım.opuyorum seni
taam canım bnmkide demedi yani olsa bilidk derdi komutanlar falan ama bakalım:26:hadi bakalım canım öptüm bende gelince yazarsın neler aldn kmee
geldm tatlımm.cok tatlı seyler aldım umarım begenır .))
hoşgeldn canımm naptın bakalımm
napiim canım hedıye aldım ıste.yemek yedım falan gene geldım sen napıosn
bakınıyom bende öle canım ateşim çıkıo bnmde wakt geçermi die ugraşıomm:2:yatmakta istemiomm
hii baya usutmussun sen ozmn canım .s ılac alıonmu?? dınlenmek lazm pc basında daha kotu olrsun
hii baya usutmussun sen ozmn canım .s ılac alıonmu?? dınlenmek lazm pc basında daha kotu olrsun
üşütme diilde salgın ondan heralde canım ilaçda almadm bişide yemedm az bi çorba içtm öle dün bnmkide kızdı ilaç al dedi içmem dedim kawga büyüdü:26:
gizem kötüledm ben ter bastı ellerim filan titrio kaçıom canım öptm
gizem kötüledm ben ter bastı ellerim filan titrio kaçıom canım öptm
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen yemene içmene de dikkat etmen gerek biliyosun demi soğuk algınlığı anca böle atlatılıyoo neyse tekrar geçmiş olsun
bu arada ne zaman uğrasam buraya kşmseleri göremiyorum artık
nıe ole dedınkı?? bu kdar kotysen ılacsız gecmez al sen :S gecmıs olsun canım benm
al işte bak.tamam canım gıt sen dıkkat et kendıne .S
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen yemene içmene de dikkat etmen gerek biliyosun demi soğuk algınlığı anca böle atlatılıyoo neyse tekrar geçmiş olsun
bu arada ne zaman uğrasam buraya kşmseleri göremiyorum artık
ŞAFAK 35 İZMİR!! bu şafakta böylesine mutsuz olmayı hiç hayal etmezdim.....
İzmir !! şehrim,şehrin,aşkımız ....!
Eki Görüntüle 873331
Eki Görüntüle 873330
döverim kızım sizi yaa diğer topikte okudum noldu kawga mı ettiniz canım
???
eveet ... ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?