Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

yaa yaa tatlı da ya bişi okudum canım sıkıldı :26:30 gün izin kullananlar 6 gün daha ekliyolarmış yaa ne iş bu bizde mi öle yapcaz:???amaan sormaa ii filan diil canım kötüyüz yine :26oofff bide hastalandım bulduk şifayısen ne çekilişi yaa forumdakilerden birine alcan hee??ee nası vercen yaa???

kargoyla evt ılk defa katılıyorum burda bakalım nasıl olcak.yok ya bızde ıznımızı kullandık ama bsy eklemedık.oyle bsy olsa blırdı mehmet.hii dikkat et kendıne kuzum ya.ben ckıyrum smdı gelınce konusalım.opuyorum seni

taam canım bnmkide demedi yani olsa bilidk derdi komutanlar falan ama bakalım:26:hadi bakalım canım öptüm bende gelince yazarsın neler aldn kmee

gizem kötüledm ben ter bastı ellerim filan titrio kaçıom canım öptm

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen yemene içmene de dikkat etmen gerek biliyosun demi soğuk algınlığı anca böle atlatılıyoo neyse tekrar geçmiş olsun
bu arada ne zaman uğrasam buraya kşmseleri göremiyorum artık

ŞAFAK 35 İZMİR!! bu şafakta böylesine mutsuz olmayı hiç hayal etmezdim.....

İzmir !! şehrim,şehrin,aşkımız ....!

Son düzenleme:
nıe ole dedınkı?? bu kdar kotysen ılacsız gecmez al sen :S gecmıs olsun canım benm

al işte bak.tamam canım gıt sen dıkkat et kendıne .S

saolun canlarım wala 2 senedr hasta olmazdm bu sene bulaştı artk :2:ama şimdi geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…