wala yaa nese gördükçe yazalım canım nasılsın napıyon yaa???
aynen o heyecanlar bambaskaa
benımkıde gecse bıtse skıldım artıkk
Napim kuzu aynı, otur kalk ye iç otur yat
Sen napıyosun
Bitecek bitecek son günler, sonra hazrlıklar başlasın
aynen o heyecanlar bambaskaa
benımkıde gecse bıtse skıldım artıkk
gizeem napıyon??
nappiim canım oyle bakınıyorum ıste bldıgın gıbı.sen??
bende yerde miyim gökte mi bilinmez canım yaa keyfim yok:26:
selam kızlarr
ecrincim teşekkür ederim ama kafamı hiçbişey dağıtamaz bu sefer cidden yıkıldım güçlü olamıyorum artık dayanabileceğim dereceyi aştı ..
selam kızlarr
ecrincim teşekkür ederim ama kafamı hiçbişey dağıtamaz bu sefer cidden yıkıldım güçlü olamıyorum artık dayanabileceğim dereceyi aştı ..
neden canım noldu?? aramadı dıyemı?? bnımkıde 2 gundur aramıyor
dayanacagım dereceyi aştı die bişi yok cansu ben yaşadıklarmı sana bi anlatsam inan ki hepimz zor zamanlar geçirdk senden az senden çok farketmez ama bildimiz sende güçlü olcaksın bi şekilde nası die sorma bak dua et tek şey war sabır inan ki anlıyorum bak ama bak rabbim ne demiş ben kuluma kaldıramicagı yük wermem demiş o biliyo ayarlıoo zor dayanması ama dayanamicamız bi acı vermez ki o bize ...biliomm şuan bunlar nutuk gelio sana sen ne bilirsin diyosun belki ama dua sabır...ve bişi daha bekle birazdan gelip bişiler anlatcam sana dinlemek istersen eger...
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-dakika-konusabilmek-aci-uzuntu-goz-yasi.html
sen benim konumu sonuna kadar oku .. Sonra hayatta üzülmemeniz gerektiğini anlarsn ..
okudum cevapta yazdım canım.. hayatta herkes bır seyler ıcın uzulur.ınsanız uzulmeden hayat gecmez zaten.her gun mutlu olamıyoruz maleseef.senn durumuna gore ben daha ıyıyım bu zaten bı gercek.sende senden daha kotu durumdakı bırıne gore daha ıyısınır.kımınle neyı kıyasladına baglı balım.elbet geceden snra gunduz olur dmı ??
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-dakika-konusabilmek-aci-uzuntu-goz-yasi.html
sen benim konumu sonuna kadar oku .. Sonra hayatta üzülmemeniz gerektiğini anlarsn ..
hakklısın .. Bundan beteri ölüm . Ve yakında o benim tarafımdan olmazsa iyidir .
Bu nasıl saçma sapan bir cevaptır. Konularına denk geliyorum.Ve cevapta yazmak istemiyordum taki şu yazdıklarını görene kadar.
Allah öyle bir dert verir ki o hapiste beklediğin sevgilini gözün görmez.Derde bak.Elin ayağın tutuyor.Sağlığın yerinde.Anan baban sağ sıhhatli.Hayatta üzülmemeniz gerektiğini anlarsın diyor birde.
Ölümmüş.. benim tarafımdanmış...Ne biçim boyundan büyük laflar bunlar !!!
Sen bir tek en büyük dert bu mu zannediyorsun ???
Sana abla tavsiyesi kimseyi kendinden çok önemseme.
Gün gelir bu kadar gözyaşı döktüğün uğruna ''ölüm yakından benim tarafımdan dediğin kişiler ardına bakıp çekip giderler.Çok çok kimseye güvenme bu kadar.
Kendine gel biraz.Daha çok küçüksün.Böyle lafları heleki şu ruhsal olarak zayıf dönemlerinde ağzına alma.
Sert çıkışmış olabilirim ama bunları söyleme sorumluluğu hissettim kendimde.
hakklısın .. Bundan beteri ölüm . Ve yakında o benim tarafımdan olmazsa iyidir .
canım bı kendıne gel once.boyle seyler dusunmen cok sacma.ınsanlar acılar yasıyor dıye canlarına mı kıysın? bu mu yanı?
meraba kızlar
hadi güzel şeyler konuşalım bu gece ya olmaz mı?
slm canım hosgeldın.nasılsın ??? konusalım tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?