hoşgeldin sen de canımiyiyim şükür sinemaya gittim geldim açlık oyunlarının 2. filmini izledim güzel olmuş..
sen nasılsın?
hi gzlmıydı??1 i izledım ıkıncısı ıcın mehmetı beklıyorum bende.napiim ıste bende 3. gun oldu hala aramadı artık cıddı merk edıyorum off.medcezırı ızledım geldm
mrb kızlar nasılsınız.bu aralar giremedim
20lik dişim çıkıyo çok fenayım yaa....
sizler nasılsınız???geçmişi okuyamadım baya şeyler yazışmışsınız ne güzel topiğimiz canlı canlı :))
güzeldi kitabını da okumamıştım baya etkilendim filmden şaşırttı beni kitabını okumadığımdan neler olacağını bilmiyordum
sen birliği arayamıyor musun?
arayabılıyorumda cagrı attım genelde gorur donerdı donmedı ama.cok yazıo dıyede aramıyorum pff ya
mrb kızlar nasılsınız.bu aralar giremedim
20lik dişim çıkıyo çok fenayım yaa....
sizler nasılsınız???geçmişi okuyamadım baya şeyler yazışmışsınız ne güzel topiğimiz canlı canlı :))
dişimin yarısı çıkmıştı zaten o ara ağrım falan olmadı şimdide geri kalan kısmı çıkıyo offf yaa allahım kşmseye vermesin bu diş ağrısını.neyse sizler nasılsınız.neler yaptınız ben yokken :)meraba canım hoşgeldiniyiyiz nolsun sen nasılsın?
20 lik mi çıkarıyorsun çok fenaaAllah kolaylık versin ya
ben ağrısız çıkarmıştım ama genelde herkes ağrılı çıkarıyor
gecmıs olsn canım.cok fenadır o.benım bı tanesı cekıldı bu yıl maf ettıler agzımıpek canlı deıl aslında bu aralar canım :S
dişimin yarısı çıkmıştı zaten o ara ağrım falan olmadı şimdide geri kalan kısmı çıkıyo offf yaa allahım kşmseye vermesin bu diş ağrısını.neyse sizler nasılsınız.neler yaptınız ben yokken :)
zor gerçekten.....
hadi ya bi durgunluk var diyosun yani.
neyse be cnm biz bize yeteriz demi ama :)
bu arada askerinden haber mi alamıyosun tatlım ???
bi de bunlar 4 tane :111:
bir şey yapmadık ki kuzum yaa öyle laf olsun torba dolsun muhabbet işte aman :)
oğlun nasıl
hm yurtdışı olunca tabi sıkıntı oluyor di mi
olsun ya ne kadar yazarsa yazsın bence ara ben de merak ettim :18:
hasta olmuştur belki
3 gun oldu aramadı daha.denetım olcaktı ama ıllakı bı arayıp haber verrdı.benı merkta bırakmzdı of :S
zaten hstaydı canım :S bu saatten snra arasamda cıkmaz zaten.yarına kaldı :S
aklına kötü şeyler getirme tatlım.arayıp soracağın bi numara falan yok mu 3 gün baya uzunmuş çünkü
geçmiş olsun cnm yarın mutlaka ara ama tamam mı
naparsın cnm ya işte can sıkıntısı demi...
oğluş mu gayet iii ablası :)
ama galiiba o da babasını özlüyo telefonda falan sanki gel dercesine sesler çıkarıyo bi de bababa baba diye bağırıyor.tabi bunun üzerine engin dahada kötü oluyo bizde böle işte
zaten hstaydı canım :S bu saatten snra arasamda cıkmaz zaten.yarına kaldı :S
of kuzuma kıyamam ben yaa
anladım kuzum bence yarın mutlaka ara ya :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?