Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

evet kısa donem cnm yenı yolladım neysekı senın azalmışş haha yazıgınnn asker sozlernı gordum cokk tatlı sozler varr :13:

Allah kavuştursun canım Bizde mehtapdaydık. P.tesi kışlaya teslim oldu işte
Biz bu şafağı paraşütle inmediik diyesim geldi
Beğenmene sevindim kuzum, ben yarimi güldürmek için genelde çok ararım da sizde aramayın diye yaptım

Kuzenine bi dur de bence. Ablam 4 mevsim pike almıştı mesela. 1 yıkamada solmuş :26:

Karacanın tabakları bile bana adi geliyor nedense.

Nişanlın izin veriyorsa çalış tabi. İhtiyaçları karşılamaya yardımcı olursun.

Ammmmmmmmin tatlımmm Oh gormussn 15 gun snr 1 gunde olsa bende gorucem ahaha deme boyle deme dusuncelı ınsannnn

Aaaa Ablanın sinirleri bozulmuştur eminim ki :44::44:
Asker şuan hayatta izin vermez, sıkı yönetim var Evlendikten sonra düşünüyorum Allahın izniyle

Ammmmmmmmin tatlımmm Oh gormussn 15 gun snr 1 gunde olsa bende gorucem ahaha deme boyle deme dusuncelı ınsannnn

15 değil, 11 güncük gördüm canım. Son iznimizi kullandık Son kez yolladım yarimi
1 güncük? Yanına mı gideceksiinnn

Ne mutlu tatlımm sana ohh :) Yok cnm yol ıznı ıcın gelıcek 1,5 gun kalıp gıdckk bıdahada 4 ay goremıycem

bozulmaz mı. bana diyo sakın alma. bende herkese söylüyorum almayın diye.

Çocuk gelişimi mi okuyacaksın açıktan?

Ne mutlu tatlımm sana ohh :) Yok cnm yol ıznı ıcın gelıcek 1,5 gun kalıp gıdckk bıdahada 4 ay goremıycem

Yol izni için gelecek derken canım ? :44: O nasıl oluyor ya ilk kez senden duyuyorum, evci olarak mı gelecek demek istedin yoksa ?

bozulmaz mı. bana diyo sakın alma. bende herkese söylüyorum almayın diye.

Çocuk gelişimi mi okuyacaksın açıktan?

Sağol canım bilgilendirdiğin için
Evet çocuk gelişimi istiyorum, hedefim o yani. Çocukları seviyorum

He zaman canım ne demek..

İnşallah olur. Hayırlısı olsun

3 gün yol izni veriliyor ya usta bırlıgıne gecmesi ıcınn onu kullanıcakk ızmırdn ıns ucakla gelıcekk 3. gunde kıbrısa ucucakk 1,5 gun yol ıznını o seklde kullanacaaak

3 gün yol izni veriliyor ya usta bırlıgıne gecmesi ıcınn onu kullanıcakk ızmırdn ıns ucakla gelıcekk 3. gunde kıbrısa ucucakk 1,5 gun yol ıznını o seklde kullanacaaak

İlk kez sende duyuyorum canım Uzun dönem, kısa dönem farkı der susarım

Yol izinlerini mii Bilinen bişi aslnda nasıl duymadn pekala

Hayır o konuları çok iyi biliyorum misal 10 gün iznimiz vardı bizim son +1'de yol izni oldu canım
Normalde bizde dağıtım diye birşey var yol izni yok yani ustalığa geçişte 6-7 gün dağıtım izni oluyor
O yüzden bunu ilk kez senden duyuyorum dedim kuzum

Dagıtım izniide var ama şafagı uzatıo dıe kullanmıyoruz usta bırlıgıne gıdebılmesı ıcın 3 yda yakınlıgına gore 1-2 gun yol ıznı verıolr :) ıstersen yol ıznı dıe baskasını sorsam onlarda soyler hehe opuldunnn

ben daha ögrenemeden gelicek bu gidişle

Onu biliyorum canım gittiği yerin kıbrıs olmasından kaynaklanan bi yol izni bu zaten o kadarını anladım ya hu
merhaba kızlaaar ben yeni geldiiim aranızaa

Hoşgeldiinnnn

ben daha ögrenemeden gelicek bu gidişle

Aman bırak canım öğrenmemekte suç değil yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…