o bana göre daha ıyı sankı ya yda numara mı yapıo anlamadımm pek olumsuz bısı demıo ozlemek dısında bıde yemeklerdn şikaytcı o kdr daha guclu o benm onu tesellı etmem gerekırken o edıo benı bıttecek bende snı cok ozluorm ama tamamen 4 ayda bttnce hep bırlıkte olcz dıogenelde bu tam tersi olur dıe duyuyordm kızlr teselli ederdı askerdekıleri
başlarda bizim öyleydi tatlım sonra orda geçirdikleri zaman arttıkça sıkıntılarıda artıyo şu an daha orada yeni ondan öyle ama artık acemiliin son zamanlarına doğru sıkılmalar başlıyo ve esas birlikte iice bunalmaya başlıyolar bizimkide birşey anlatmıyo iim falaln diyo ama bazende çok bunalıyo şu iki gündür olduu gibi durgun olabiliyolar tabii bu olayların zamanları gidilen yere görede değişir
haklısın.. Bakalım kıbrıs nasıl olacak :26:
inş daha iyi olur ama kıbrısı kıbrıs gülüne saracaksınben ist gülüyüm
Ne olarak gidicek acaba.kacında gııdicek? Belli olsunda bana sana solerım
Zeynep BAŞKAN / Asker YoLu BekLerim - YouTube
belki biraz ağır bi türkü ama bak tam bize göre bi türkü
bgn çavuş olrk dedıde geçen bı arkdşmda çavuş olur dedı ama lıse ve 2 yıllıklar cavuş olmuomu nasıl olacaak anlamadm been:44::44::44: Tmm cnm
damara dogru kayıyoruz gizem
Benimki takom cavusu cavustan daha rutbeli.oluyor evet de senınkıde rütbe olarak baska bsy olamaz.ne olcak acaba topcu alayımı tankcımı muharebe mi nereye gitcek o önemli
Hiim.girnenin neresinde acaba topcu birliği.ben gidince sorarım bi
bildiğim kadarıyla kıbrısta iki tane askeriye var biri girne diğeri lefkoşa babam kıbrısta yaptıını askerliini ona sordum dedi ki lefkoşada ama kesin mi değilmi bilmem:26:
Topcu olarak mı?? Bi suru birlik var ya girne değirmenlik girne barıs kuvvetleri aman cok karısıkk
doğru bir sürü birlik var cnm kestirme anlattım ben topçu birliğinde yapacaksa lefkoşa taraflarında işte topçu birliği babam öle dedi o öle biliyomuş
doğru bir sürü birlik var cnm kestirme anlattım ben topçu birliğinde yapacaksa lefkoşa taraflarında işte topçu birliği babam öle dedi o öle biliyomuş
Hii bahar girne dedi ama bakalım bş gitsinde askeri görcez .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?