Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

meraba hoşgeldin, ben asker yareni olmadığım için soruna cevap vermiyorum

şaka şaka iyiyim ben sen?

ben de seni sorduuuum
nasılsın iyileştin mi

ben yine muhabbeti kaçırdım ya :111:

valla bugün bende baya bişey kaçırmışım.olsun bi ara geçmişi okudum.bak gizemde gelmiş

çıkıyor musun hemen
ben de oğlum olsun istiyorum yaa oğluşu bnm yerime de hep öp olur muu

yok tatlım kimse gelmeseydi çıkacaktım:)
umarım allah sanada nasip eder
ama emin ol kız erkek farketmiyor yeter ki sağlıklı olsunlar
tamam bi ara öperim senin yerinede

yok tatlım kimse gelmeseydi çıkacaktım:)
umarım allah sanada nasip eder
ama emin ol kız erkek farketmiyor yeter ki sağlıklı olsunlar
tamam bi ara öperim senin yerinede

tamam canım oleyy
eşin neden evlendikten sonra askere gitti

biz sabırsızız biraz o nedenle evlenelim bir an önce diyoruz askerliği bekleyemedik

tamam canım oleyy
eşin neden evlendikten sonra askere gitti

biz sabırsızız biraz o nedenle evlenelim bir an önce diyoruz askerliği bekleyemedik

ben mersinliyim eşim ise
uşaklı okul bitince evlenmeseydik ben mersinde işe başlayacaktım sonra düğün olunca hoppaa uşağa gel tekrar yeni bi işe başla falan derken uzatmadık ewlendik ilk sene gitmedi askere çünkü iyi bi iş teklifi aldı kabul etti çalıştıktan 2 sene sonra gitmeye karar verdi öle yani cnm bizim hikayemiz :))

çok sevindim gizem adına umarım harika vakit geçirir askeriyle.ayyy bende yemin törenini sabırsızlıkla bekliyorum çoooooooooooooooooooooook özledim eşimi kızlar yaaaa

az kalmıştır yemin törenine özlem giderirsin bol bol
ben nabiimm çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk özledim ve askerlii bite bitmezde gelmicek ist ablası ve kardeşi olduğu için bi kaç gün kalacak orada yani askerliğin bitmesine 76 gün (gece 00:00 dan itibaren) onu görmeme 79 gün var

ahhh kıyamam bebeğim yaaa
üzülme desem ne fayda biliyorum ama işteee
ÜZÜLME YİNEDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…