Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

herkese selamm olsunn kızlaarr ....topiğin baş üyesi ve ortagıı olaan ben uzun bi ayrılıktan sonra yine aranızdayımmmşükür kavuşturanaa nasılsınız bakalım askeer yarenleriii ???

bu arada beni soran unutmayan arkadaşlarada teşekkür ederim burdan sevgilerimi iletiorummm

aksilikler peşimi bırakmadıgı için herşey girdi birbirine katılamadım sizlere :26:amaa kmse gttim sanmasınn burdayıımm evellallahhh

3 tane 15 miz kaldı hey güzel allahım ama bnm sabrım kalmadı bu askerlik bana sabrı ögretti ama az da sen yardım et artık ne olursun :26:yaratıyorsun bide takip et şu kullarını

1.sınıfm daha bende bilmiom ki cnm yaa kolay hani kitaplar falan ama bilmediin terim haliyle çok olnca sıkıntı:26:

anladm cnm.eşimle biz fen edebiyat kimya mezunuyuz derslerimiz o kadar ağırdıki nasıl 4 yılda uzatmadan bitirdik bilmiyorum
allah yardımcn olsun cnm inş rahat bi şekilde bitirirsn

herkese selamm olsunn kızlaarr ....topiğin baş üyesi ve ortagıı olaan ben uzun bi ayrılıktan sonra yine aranızdayımmmşükür kavuşturanaa nasılsınız bakalım askeer yarenleriii ???

meraba hoşgeldin, ben asker yareni olmadığım için soruna cevap vermiyorum

şaka şaka iyiyim ben sen?

ben de seni sorduuuum
nasılsın iyileştin mi

bende çıkmak üzereydim hoşgeldin cnm

ben yine muhabbeti kaçırdım ya :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…