Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

kızlaaarr ben artık gidiyorum izninizle in çooookk ödevim var nasıl yapıcam bende bilmiyorum ama yapmak zorundayım o yüzden ii geceler diliyorum size öpüyorum kocaman sizii yarın görüşürüz

kızlaaarr ben artık gidiyorum izninizle in çooookk ödevim var nasıl yapıcam bende bilmiyorum ama yapmak zorundayım o yüzden ii geceler diliyorum size öpüyorum kocaman sizii yarın görüşürüz

Kolay gelsin tatlım tamam canımmm yrn gorsrz ıyı gecelerrr

Gizemcim şimdiden sanada ıyı yolculuklar dıkktlı gıt geel

Görüşürüzz hayatımm kolay gelsiiin.ben pazartesiye kadar yokum iyi bak kendinee

İyi geceler kuzucuklar.muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzz.kiminiz rüyasında sevdiğini görüyordur belkide.. Ben gelene kadar özleyin benii.seviyorum sizii..

Son düzenleme:
Evet dede olduk artık burda çeyiz falan bize fikir verirsinn.cok guzel heyecanlar bunlar.nişan oldumu sizde??

Tabi veririm canım Evet nişanlıyım, 25 gün sonra 1yıl oluyor canım.
Askere gitmeden 1 ay önce nişan yaptık. Söz&Nişan bi arada oldu
Heyecanların en güzeli o zaten, isteme vs. ah ah anılar depreştii

anamm bişi kalmamış. benim yaşıma geldiğinde evli olcan

2014 yaza doğru olacak kısmetse

Kalmadı birşey evet canım ama işte zaman yaklaştıkça yemek öğren, şunu yap bunu yap elin oğlu öyle demez lafları da başlıyor
İnşallah olur oluur Allahın izniyle

biz daha 3 ay bitirebildik zaten öğrenemiyorum ki o kadar şey aklımda kalmıyo kiii

Biz 10.ay içerisindeyiz o yüzden bu kadar bilgiliyim canım

Çeyizn ne alemde

yemekle aran nasıl

Çeyizn ne alemde

yemekle aran nasıl

Çeyiiz düzmeye devam gördükçe alıyorum bi de çok çabuk beğenen biri değilim zor oluyor. :44: Tabak çatal takımlarına bakıyorum Karaca'dan almayı düşünüyorum ama kararsızım ya :44:

Yemekle aram berbart Hamurişi yapmaya bayılıyorum, kakao hastası olunca birde doğal olarak
Ama nişanlımda hayatta hamurişi sevmez zordayım, depresyondayım

ayy canım canıım, sakın Karaca alma.. Git jumbo bak, hisar bak, aryıldız falan bak. Karaca'yı sil kafandan.

Sen sık sık birilerini 5 çayına çağırırsın, ya da gün yaparsınız napcan başka
Sen sulu yemek tariflerine odaklan en iyisi

Karaca neden değil ? :44:

Ağlatcan beni ama çok damardan girdin be gülüm
5 çayı yapacağım sık sık ama hamurişi kek börek çörek ıımm canım çektii

Yemek yapmaktaaan nefrettt ediyoruummm!!!

İstersen bi Karaca'nın yorumlarını oku.

alışırsın. E bide ev hanımı olcan. Tüm gününn mutfakta geçicek

İstersen bi Karaca'nın yorumlarını oku.

alışırsın. E bide ev hanımı olcan. Tüm gününn mutfakta geçicek

Kuzenimde karaca'dan diziyor hep çeyizlerini Allah allah napcam yaa :84:
O zaman direk senin dediğin ürünlere odaklaşıyorum
Ev hanımı olmada pek gözüm yok aslına bakarsan canım, hani evlendikten bi süre sonra çalışmayı da düşünüyorum. Daha önce satış elemanlığı yapmışlığım var, en azından kendi harçlığımı kendim çıkartırım ne bilim düşüncem bu yanda. Dışardan okuyup diplomayı da alınca, girerim bi ana okuluna

Hahahaha 353 dönemim cnmm tertip olarak 93/4 lerle gıttıkk 23 kasıma gırıcem cnmm ıstanbulda yasıorm bnmkı manisa merkezde 1 hafta oldu seeen dökül smdıde

Kısa dönemlerdensin yani sanırım doğru anladım 19,5 yaşındayım
İstanbuldan katılıyorum, mümkünse ankara'daki yarimi istiyorum
Askerliğin 10.ayı içerisindeyizz ahh ahh

Son düzenleme:

Kısa dönemlerdensin yani sanırım doğru anladım 19,5 yaşındayım
İstanbuldan katılıyorum, mümkünse ankara'daki yarimi istiyorum
Askerliğin 10.ayı içerisindeyizz ahh ahh

evet kısa donem cnm yenı yolladım neysekı senın azalmışş haha yazıgınnn asker sozlernı gordum cokk tatlı sozler varr :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…