• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

herkese selamm olsunn kızlaarr :32:....topiğin baş üyesi ve ortagıı olaan ben uzun bi ayrılıktan sonra yine aranızdayımmm:1:şükür kavuşturanaa :9:nasılsınız bakalım askeer yarenleriii ???

bu arada beni soran unutmayan arkadaşlarada teşekkür ederim burdan sevgilerimi iletiorummm:1:

aksilikler peşimi bırakmadıgı için herşey girdi birbirine katılamadım sizlere :26:amaa kmse gttim sanmasınn burdayıımm evellallahhh:16:

3 tane 15 miz kaldı hey güzel allahım ama bnm sabrım kalmadı bu askerlik bana sabrı ögretti ama az da sen yardım et artık ne olursun :26:yaratıyorsun bide takip et şu kullarını :14:

1.sınıfm daha bende bilmiom ki cnm yaa kolay hani kitaplar falan ama bilmediin terim haliyle çok olnca sıkıntı:26:

anladm cnm.eşimle biz fen edebiyat kimya mezunuyuz derslerimiz o kadar ağırdıki nasıl 4 yılda uzatmadan bitirdik bilmiyorum :1:
allah yardımcn olsun cnm inş rahat bi şekilde bitirirsn

herkese selamm olsunn kızlaarr :32:....topiğin baş üyesi ve ortagıı olaan ben uzun bi ayrılıktan sonra yine aranızdayımmm:1:şükür kavuşturanaa :9:nasılsınız bakalım askeer yarenleriii ???

meraba hoşgeldin, ben asker yareni olmadığım için soruna cevap vermiyorum :9::9::9:

şaka şaka iyiyim ben sen?

bu arada beni soran unutmayan arkadaşlarada teşekkür ederim burdan sevgilerimi iletiorummm:1:

aksilikler peşimi bırakmadıgı için herşey girdi birbirine katılamadım sizlere :26:amaa kmse gttim sanmasınn burdayıımm evellallahhh:16:

ben de seni sorduuuum :9:
nasılsın iyileştin mi

bende çıkmak üzereydim hoşgeldin cnm

ben yine muhabbeti kaçırdım ya :111:

Back