Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Ahahaha komiksin eylüll ruhsuzmusun bilmiyorum ama ben seni 1 bucuk sene sonra görcem .p

1,5 sene sonra konuşalım olurmuu

Ahahaha komiksin eylüll ruhsuzmusun bilmiyorum ama ben seni 1 bucuk sene sonra görcem .p

İlahiii ya ömürlüksün olur olur sende olursun bi gun asker yarenii.))

ehehh olacağız bir gün mecbur tabi belki de asker karısı olacağım
vizelerim bitti bugün oh

saat geç olmasaydı çıkıp alışveriş fln yapardım
ama sınavım akşam 8 de bittiği için vakit kalmadı tabi

çeyiz alışverişi yapmak istiyorum çılgınlar gibi

ÇEyizz doldurmak bıttermı degılmıı hehe tatlıı heyecanlardırr

Aynı beniiim gibiii.bende suan istanbuldayım.bi kac aya bende eksikleri tamamlamaya başlayacağımm inşallah çeyizlik syleri görünce içim gidiyorr.hele indirimler falan olunca tühh diyorum kacırıyorum umarım hepsinden geçersin bebeğim gözün aydın

ah ah valla o kadar güzel şeyler var ki hele ki nevresim takımlarına doyum olmaz ya
çeşit çeşit model var insanın gözü doymaz ya

umarım her dersten en az 60 alırım yoksa yandık :18:

İnşallah bebeğiim.hepsinden en az 70 alırsın inş.ben paşabahçeye bayılıyorum ya girsem 2 bin tele falan hemencecik biter yaniii.ay evlilik cok para ya.habire alasım gelio.en son tefalden döküm tencere seti aldım cok begenrekk

ah ah valla o kadar güzel şeyler var ki hele ki nevresim takımlarına doyum olmaz ya
çeşit çeşit model var insanın gözü doymaz ya

umarım her dersten en az 60 alırım yoksa yandık :18:

Son düzenleme:

aminnnn hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun
gerçekten yuva kurmak çok para Allah herkesin yardımcısı olsun

bak benim en son aldığım cicilerden birisi
fincan takımı

bunun pasta tabaklarını kurabiye tabağını filan da aldım

Ooyy cok guzel yaa bayıldım.nerden bu?daha önce görmüştüm bunu.amin amin allah herkese yardımcı olsun.yuva kurmak zor

Ooyy cok guzel yaa bayıldım.nerden bu?daha önce görmüştüm bunu.amin amin allah herkese yardımcı olsun.yuva kurmak zor

hm nerede gördün? ben internetten gördüm beğendim aldım
yemek takımı olarak da bunu beğeniyorum ama aldırmıyor daha annem (erken daha diyor modası geçer diyor vs)
ama bu takım 1 yıldır halen orda :111:

para biriktireyim desem zor 1 yıl para biriktirmem gerekir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…