bende eşime hep öyle söylüyorum sabret bu günler geçecek herşey güzel olacak...ahh cnm ya inş hepimiz için herşey güzel olur
bu arada sizin düğün falan belli mi??
bende eşime hep öyle söylüyorum sabret bu günler geçecek herşey güzel olacak...ahh cnm ya inş hepimiz için herşey güzel olur
bu arada sizin düğün falan belli mi??
Cnmmm bizim şafaklarr biir ama şafagı azalanlarr şafak btti sayfadn gıdıymm demeyın hee gene hep bırlkte olalım
selam kızlaaaarrr bende geldim
nasılsınız bakalım bu gece
Aynen tatlım oyle olacakk..tam belli değil 2014 eylül istiyoruz ama bakalım.gelsinde bi isteme olur nişan olur nisana kadar.sonrası allah kerim.))
Cnmmm bizim şafaklarr biir ama şafagı azalanlarr şafak btti sayfadn gıdıymm demeyın hee gene hep bırlkte olalım
herşeyin hayırlısı olsun cnm ya.çok güzel duygular bunlar.biz nişanlandığımızda üniversite 3. sınıf bitmişti.okul bittiğindede ekimde evlenmiştik.allah sizlerede tattırsın bu güzel duyguları
selam kızlaaaarrr bende geldim
nasılsınız bakalım bu gece
Hosgeldiiin bitanemmben iyiyim sen nasılsın bakiyiiim.iyi miydi bugunun
hoş geldin tatlım gayet iiiyiz sen nasılsın???
Benim bu sekilde olursa 1 senem kalmıs oluyor ama allahtan acıkoğretim.)) inşallah canım hayırlısı olsun
hoşbuldum tatlım bende gayet iyiyim
hoşbuldum cnm benmbende iyiym iyi fena değildi herzaman ki gibi işte
asıl senin günün nasıldı var mı heyecan bakiim
Var var aksam aradı benide heycanlandırdııbabasının annesi hastalanmıs belki gelemicek o yüzden babası.))
nasıl geçti günün.askerinle görüştün mü nasılmış ???
Var var aksam aradı benide heycanlandırdııbabasının annesi hastalanmıs belki gelemicek o yüzden babası.))
geçmiş olsun ama sevindim senin adına :)
NEYSE KIZLAR MÜSADENİZİ İSTİYORUM BENDEN BU GECE BU KADAR
SİZLERE İİİ GECELER KIZLAR KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ...
olsun cnm olsun bitirirsin bi şekilde okulu yeter ki iste
geçmiş olsun ama sevindim senin adına :)
NEYSE KIZLAR MÜSADENİZİ İSTİYORUM BENDEN BU GECE BU KADAR
SİZLERE İİİ GECELER KIZLAR KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ...
herzamanki gibiydi benim günümgörüştüm cnm çok şükür iim diyo ama sesi bi durgun geliyo iki gündür neden diyorum bi nedeni yok diyo anlamadım ama cnm sıkıldı bu duruma doğrusu içim gidiyo sesi cansız geldikçe :26: senin askerin nasıl cnm ??? senin günün nasıl geçti??
öncelikle geçmiş olsun tabiki ama senin durumunuda bildiimden ii bi haber mi kötü bi haber mi karar veremedim doğrusu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?