hm nerede gördün? ben internetten gördüm beğendim aldım
yemek takımı olarak da bunu beğeniyorum ama aldırmıyor daha annem (erken daha diyor modası geçer diyor vs)
ama bu takım 1 yıldır halen orda :111:
para biriktireyim desem zor1 yıl para biriktirmem gerekir
Eki Görüntüle 860404
Bernardo diye hatırlıyorum.s hiii güzelmiş canım.evet bende evlenmeme 2 ay kala falan alıyım modası gecmesin istiyorumm.ben daha sade böyle kare olur üçgen olur farkı şeyleri seviyorum.çok desenli olmasın
yok bernardo değil tatlım
ben çiçekle böcekle kafayı bozmuşum bak bu da kahvaltı takımım
karacadan aldım bunu
Eki Görüntüle 860441
Evet biliyorum bunuu.)) sen baya alıon hee masallahh.)) yenileri cıkar diye ben bekliom 2014 koleksiyonunu
yok kız bir kahvaltı takımı bir de pasta takımı aldım bugüne kadar başka bir şeyim yok
ama english home gezmeyi çok severim bi nişan yapayım bizim memleketteki english home u zengin edeceğim :111:
Ahahaaha evet bende cok sevıyorum orayıı.ah ah bi nişan olayına gelebilsekk
ya senin nişanın da düğünün de yakında olacak inşaAllah
daha benim çok var
sen paylaşırsın artık aldıklarını
Dur bi gelsin de görcez bakalım hangi tarihtee olacakk.s paylasırım paylasırımm.arada gelinlik modeli falan koyuyorum zaten
evet gördüm tüm paylaşımlarını devam et bence süper fotolar
slm kızlar
bugün katılamadım aranıza çok yoğundum iştede ewde de
yatmadan bi bakmak istedim size.bu arada gizemcm yarn gidiyosun galiba şimdiden iii yolculuklar umarım herşey güzel olur bol bol hasret giderirsiniz.
slm kızlar
bugün katılamadım aranıza çok yoğundum iştede ewde de
yatmadan bi bakmak istedim size.bu arada gizemcm yarn gidiyosun galiba şimdiden iii yolculuklar umarım herşey güzel olur bol bol hasret giderirsiniz.
merabasen evlisin ne güzel. tanışabilir miyiz?
Evet denizcim bu sabah gidicem inş.cok sağol canım güzel geçer inş.iyi yapmışsın gelmişsin .))
ay inanırmısın aklım hep burda sizlerde iş yerindeyken.arada sırada bakıyorum ama bazen olmuyosunuz yada ben müsait olamıyorum o yüzden görüşemiyoruz.ama akşamları hep sizlerle vakit geçirmeye çalışıyorum tabi oğluş uyuyunca :)
Ay cok tatlısınn yaa.bende senin gibiyim ya.sohbetinizi cok seviyorum ii ki varsınıızz.))
aynı şekilde cnm iyiki sizlerde varsınız.
eşim gittiğinden beri geceleri uyuyamıyorum ki ben erkenden yatan bi insanım eğer sizler olmasaydınız nasıl geçerdi zamn bilmiyorum.şimdi sizlerle konuşurken hem vakit geçmiş oluyo hemde bi bakıyorum uykum gelmiş ve bi gün daha bitmiş oluyooo :)
Aynen öyle canımÖğreneceğin çok şey vaar da öğrenme be Askerimle beraber bitirdik resmen 10 ayı nöbet tuta tuta
Bende Ocağı bekliyorum sonra mayııs haziraann gelsiiinnn
Şafağın yakıyo yakıyo maşallah
Yarimi benden alan şehre selam et kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?