- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
Bizde acemiliği ankra mamakta yapmıştık.suan kıbrısta canım benim
Biz acemilikte İzmir'de idik kuzum.

Kıbrıs güzel yer ya, askerin araplaşmaya durmuş mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde acemiliği ankra mamakta yapmıştık.suan kıbrısta canım benim
Öyle tabi bitti gitti.
Evdeyim, çeyiz düzüyorumOrduluyum
![]()
yaş kaç?
okul-iş yok mu:44:
bize vursaydı askerim şimdi yanımdaydısıkıntı yok.son 460 yapan 92-3ler olarak anılcaklar
çalışıyorum tatlım.ön muhasebeciyim. İzmitliyim.
senin künyeyi rica edeyim
Biz acemilikte İzmir'de idik kuzum.Şimdi mekan Ankara/Güvercinlik :26:
Kıbrıs güzel yer ya, askerin araplaşmaya durmuş muBenim bi arkadaşım kıbrısta yapmıştı, beyaz tenli gitti, esmer döndü
![]()
açıktan bitir bari zeynepcim.
Lise terk, yaş 19,5İş vardı ama 1 yıl önce puf uçtu gitti
Nişanlılık, askerlik diyince duruldum. Ev kızı oldum
Yaa seeen??
dimii.Askerlik biter namı kalır ,) ne güzel ki bitmiş sizinki canım,kavuşcaksın askerine.)
Ahahaha zaten esmer cok bi farkı olmadı yani.)) yaZın 40 küsür derecede nöbet tutunca tabi.. Güzel gezmek için tabi ama öyle söylendiği gibi askerlik rahat değil
myo mezunuyum ben.
düğün ne zaman![]()
myo mezunuyum ben.
düğün ne zaman
dimii.
amin inş.kavuşcaz
senide tanıyayım mı
Olsun olsun![]()
Hıım anladım şekerim. Ama zaten bende gezmek için demiştim :) Askerlik konusunda tabi değildir :)
Ama siz yediniz, dede oldunuz artık
Öyle yapacağım Allah'ın izniyle canım. Şu askerlik, düğün işleri bitsin de. Kafa rahata erince yazılcam
Düğün Allahın izniyle Mayıs sonu, Haziran başı canım. Peki ya kız isteme ne zaman??![]()
Olsun olsun![]()
Hıım anladım şekerim. Ama zaten bende gezmek için demiştim :) Askerlik konusunda tabi değildir :)
Ama siz yediniz, dede oldunuz artık
Öyle yapacağım Allah'ın izniyle canım. Şu askerlik, düğün işleri bitsin de. Kafa rahata erince yazılcam
Düğün Allahın izniyle Mayıs sonu, Haziran başı canım. Peki ya kız isteme ne zaman??![]()
Tabikii .)) tanıtayım hemen.20 yaşındayım.işletme önlisans bitirdim bu yıl.şimdi aöf 3.sınıftan devam ediyorum işletmeye.. Bursada yasıyorum.askerimi bekliyorum bende düğün hazırlıkları içinkısmetse önce nişan olacak
![]()
hayırlısı olsun.
çok memnun oldum![]()
Ben gece olmasını bekliyorum ucağa binip gitmeyi. Bekliomm.)) sen napıosun canım
Askımınnn yanınaa kıprısa.))
Sizleri gördükçe sevgilimi askere gönderesim geliyor ya
daha benimkinin gitmesine en az 1.5 yıl var
--
qizem7 uçağın saat kaçta canım?
inan heves edilcekk hıc bıseyıı yok allah sımdıden sana sabır versiinn öfff dıorum yaanii sen anlaaa ne bela bişi oldugunu![]()