• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Bernardo diye hatırlıyorum.s hiii güzelmiş canım.evet bende evlenmeme 2 ay kala falan alıyım modası gecmesin istiyorumm.ben daha sade böyle kare olur üçgen olur farkı şeyleri seviyorum.çok desenli olmasın

hm nerede gördün? ben internetten gördüm beğendim aldım :69:
yemek takımı olarak da bunu beğeniyorum ama aldırmıyor daha annem (erken daha diyor modası geçer diyor vs)
ama bu takım 1 yıldır halen orda :111:

para biriktireyim desem zor :ssz: 1 yıl para biriktirmem gerekir :52::52:

Eki Görüntüle 860404

Bernardo diye hatırlıyorum.s hiii güzelmiş canım.evet bende evlenmeme 2 ay kala falan alıyım modası gecmesin istiyorumm.ben daha sade böyle kare olur üçgen olur farkı şeyleri seviyorum.çok desenli olmasın

yok bernardo değil tatlım
ben çiçekle böcekle kafayı bozmuşum bak bu da kahvaltı takımım :9:
karacadan aldım bunu :69:

$karaca,apricot kasandra kahvaltı takımı.jpg

Evet biliyorum bunuu.)) sen baya alıon hee masallahh.)) yenileri cıkar diye ben bekliom 2014 koleksiyonunu

yok kız bir kahvaltı takımı bir de pasta takımı aldım bugüne kadar başka bir şeyim yok :17:
ama english home gezmeyi çok severim bi nişan yapayım bizim memleketteki english home u zengin edeceğim :111:

slm kızlar
bugün katılamadım aranıza çok yoğundum iştede ewde de
yatmadan bi bakmak istedim size.bu arada gizemcm yarn gidiyosun galiba şimdiden iii yolculuklar umarım herşey güzel olur bol bol hasret giderirsiniz.

Evet denizcim bu sabah gidicem inş.cok sağol canım güzel geçer inş.iyi yapmışsın gelmişsin .))
slm kızlar
bugün katılamadım aranıza çok yoğundum iştede ewde de
yatmadan bi bakmak istedim size.bu arada gizemcm yarn gidiyosun galiba şimdiden iii yolculuklar umarım herşey güzel olur bol bol hasret giderirsiniz.

meraba :3: sen evlisin ne güzel. tanışabilir miyiz?

aaa biz tanışmadık demi kusura bakma cnm ya
deniz ben.yaşım 24 kimyyagerim.eşimi kayseri 1.komando tugayına gönderdim :( kısa dönem olarak.8aylıkta bi oğluşumuz var
ya sen sende biraz bahsedermisin kendinden

Evet denizcim bu sabah gidicem inş.cok sağol canım güzel geçer inş.iyi yapmışsın gelmişsin .))

ay inanırmısın aklım hep burda sizlerde iş yerindeyken.arada sırada bakıyorum ama bazen olmuyosunuz yada ben müsait olamıyorum o yüzden görüşemiyoruz.ama akşamları hep sizlerle vakit geçirmeye çalışıyorum tabi oğluş uyuyunca :)

Ay cok tatlısınn yaa.bende senin gibiyim ya.sohbetinizi cok seviyorum ii ki varsınıızz.))
ay inanırmısın aklım hep burda sizlerde iş yerindeyken.arada sırada bakıyorum ama bazen olmuyosunuz yada ben müsait olamıyorum o yüzden görüşemiyoruz.ama akşamları hep sizlerle vakit geçirmeye çalışıyorum tabi oğluş uyuyunca :)

Ay cok tatlısınn yaa.bende senin gibiyim ya.sohbetinizi cok seviyorum ii ki varsınıızz.))

aynı şekilde cnm iyiki sizlerde varsınız.
eşim gittiğinden beri geceleri uyuyamıyorum ki ben erkenden yatan bi insanım eğer sizler olmasaydınız nasıl geçerdi zamn bilmiyorum.şimdi sizlerle konuşurken hem vakit geçmiş oluyo hemde bi bakıyorum uykum gelmiş ve bi gün daha bitmiş oluyooo :)

Cok duygulandım ya.bu gunlerde biticek canımm.herşey cok guzel olucakk
aynı şekilde cnm iyiki sizlerde varsınız.
eşim gittiğinden beri geceleri uyuyamıyorum ki ben erkenden yatan bi insanım eğer sizler olmasaydınız nasıl geçerdi zamn bilmiyorum.şimdi sizlerle konuşurken hem vakit geçmiş oluyo hemde bi bakıyorum uykum gelmiş ve bi gün daha bitmiş oluyooo :)

Aynen öyle canım :ssz: Öğreneceğin çok şey vaar da öğrenme be :9: Askerimle beraber bitirdik resmen 10 ayı nöbet tuta tuta :9:
Bende Ocağı bekliyorum sonra mayııs haziraann gelsiiinnn :16::16:

Şafağın yakıyo yakıyo maşallah :23:
Yarimi benden alan şehre selam et kız :9:

biz daha 3 ay bitirebildik :ssz::ssz: zaten öğrenemiyorum ki o kadar şey aklımda kalmıyo kiii :9::9:

bende eşime hep öyle söylüyorum sabret bu günler geçecek herşey güzel olacak...ahh cnm ya inş hepimiz için herşey güzel olur
bu arada sizin düğün falan belli mi??

Back