Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Bizde acemiliği ankra mamakta yapmıştık.suan kıbrısta canım benim

Biz acemilikte İzmir'de idik kuzum. Şimdi mekan Ankara/Güvercinlik :26:
Kıbrıs güzel yer ya, askerin araplaşmaya durmuş mu Benim bi arkadaşım kıbrısta yapmıştı, beyaz tenli gitti, esmer döndü

Askerlik biter namı kalır ,) ne güzel ki bitmiş sizinki canım,kavuşcaksın askerine.)
bize vursaydı askerim şimdi yanımdaydı sıkıntı yok.son 460 yapan 92-3ler olarak anılcaklar

çalışıyorum tatlım.ön muhasebeciyim. İzmitliyim.

senin künyeyi rica edeyim

Ahahaha zaten esmer cok bi farkı olmadı yani.)) yaZın 40 küsür derecede nöbet tutunca tabi.. Güzel gezmek için tabi ama öyle söylendiği gibi askerlik rahat değil
Biz acemilikte İzmir'de idik kuzum. Şimdi mekan Ankara/Güvercinlik :26:
Kıbrıs güzel yer ya, askerin araplaşmaya durmuş mu Benim bi arkadaşım kıbrısta yapmıştı, beyaz tenli gitti, esmer döndü

Lise terk, yaş 19,5 İş vardı ama 1 yıl önce puf uçtu gitti
Nişanlılık, askerlik diyince duruldum. Ev kızı oldum

Yaa seeen??
açıktan bitir bari zeynepcim.

myo mezunuyum ben.

düğün ne zaman

Askerlik biter namı kalır ,) ne güzel ki bitmiş sizinki canım,kavuşcaksın askerine.)
dimii.

amin inş.kavuşcaz

senide tanıyayım mı

Ahahaha zaten esmer cok bi farkı olmadı yani.)) yaZın 40 küsür derecede nöbet tutunca tabi.. Güzel gezmek için tabi ama öyle söylendiği gibi askerlik rahat değil

Olsun olsun
Hıım anladım şekerim. Ama zaten bende gezmek için demiştim :) Askerlik konusunda tabi değildir :)
Ama siz yediniz, dede oldunuz artık

myo mezunuyum ben.

düğün ne zaman

Öyle yapacağım Allah'ın izniyle canım. Şu askerlik, düğün işleri bitsin de. Kafa rahata erince yazılcam
Düğün Allahın izniyle Mayıs sonu, Haziran başı canım. Peki ya kız isteme ne zaman??

Son düzenleme:
Tabikii .)) tanıtayım hemen.20 yaşındayım.işletme önlisans bitirdim bu yıl.şimdi aöf 3.sınıftan devam ediyorum işletmeye.. Bursada yasıyorum.askerimi bekliyorum bende düğün hazırlıkları için kısmetse önce nişan olacak

myo mezunuyum ben.

düğün ne zaman

dimii.

amin inş.kavuşcaz

senide tanıyayım mı

Evet dede olduk artık burda çeyiz falan bize fikir verirsinn.cok guzel heyecanlar bunlar.nişan oldumu sizde??

anamm bişi kalmamış. benim yaşıma geldiğinde evli olcan

2014 yaza doğru olacak kısmetse

hayırlısı olsun.

çok memnun oldum

Kızlarr napıyorsunuzzz şafakların atmasınada az kaldı sayılır geliin sohbet edeliiiiim

Sizleri gördükçe sevgilimi askere gönderesim geliyor ya
daha benimkinin gitmesine en az 1.5 yıl var

--

qizem7 uçağın saat kaçta canım?

Sizleri gördükçe sevgilimi askere gönderesim geliyor ya
daha benimkinin gitmesine en az 1.5 yıl var

--

qizem7 uçağın saat kaçta canım?

inan heves edilcekk hıc bıseyıı yok allah sımdıden sana sabır versiinn öfff dıorum yaanii sen anlaaa ne bela bişi oldugunu

inan heves edilcekk hıc bıseyıı yok allah sımdıden sana sabır versiinn öfff dıorum yaanii sen anlaaa ne bela bişi oldugunu

ehehe ya ben biraz ruhsuzumdur yani öyle sevgilimi özleyeceğimi zannetmiyorum sadece sürekli beraber vakit geçirdiğimiz için o vakit geçirmeleri özlerim sanırım onun yerini de arkadaşlarımla doldururum

ne biliyim dizi film izlerim gezerim kendime vakit ayırırım vs

öyle 1 gün aramasa çok dert etmem mesela, nerede olduğunu biliyorum ne de olsa

ne biliyim ya odunum galiba biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…