ya daha dun annesıne dedı sakın gelmeyın bu saatten sonra dıye.durumlar bıraz karısık baya sınırlı babasına.haksız da deıl o yuzden nasıl olcak bılmıorum ya.4 gunumuz zehır olcak gıbıme gelıyor pff.3. gıdıısım benm bu
Kesınlıkle tatlımm yaaa oyy oyyy bıde demezmı hastamsn burdayım dıe bı sorun yok deglmı dıe bıde yuruken mani gibi bsy dıolrmıs aklıma gelıossn cook kotu oluyorumm dedi kurban olsunlar ya cok ozledmm ddm cok ozlledm snıı dedı bende cok ozledm gelıcem 1,5 gun kalıcam yol ıznı sonra kıbrısa gdcm 4 ay sonrada tamameen heep yanında olucaam ddı ınssssssssssss
ooo sen kıbrısı fethetmişin canmiş sana düşcek ozman cnm kötü olmuş tartşmalrı biletinizi aldınız mı
almazmıyız.ılk once annesınınkılerı almıstım.ucuz ucuz gıdıcekler ohh.umarım ıyı gecer ya
deam hoşgeldinn
özlediiiimmmmmm yaaaaa oooofffffffffffffff
.))) Kıbrıs yareni olcan sende hadi bakalım
ooo burası kıbrıs yareni doluymuşKesınlıkle tatlımm yaaa oyy oyyy bıde demezmı hastamsn burdayım dıe bı sorun yok deglmı dıe bıde yuruken mani gibi bsy dıolrmıs aklıma gelıossn cook kotu oluyorumm dedi kurban olsunlar ya cok ozledmm ddm cok ozlledm snıı dedı bende cok ozledm gelıcem 1,5 gun kalıcam yol ıznı sonra kıbrısa gdcm 4 ay sonrada tamameen heep yanında olucaam ddı ınssssssssssss
girne barıs kuvvetlerı.senınkıde gırne olcak bılıyorum .))
bende bendeee hemde çok özlediiimm şimdi yanımda olsada sımsıkı sarılsam onaaa
almazmıyız.ılk once annesınınkılerı almıstım.ucuz ucuz gıdıcekler ohh.umarım ıyı gecer ya
sağoll tatlımmm :)
Kızlar sevgiliniz kıbrısta nerede askerr
özlediiiimmmmmm yaaaaa oooofffffffffffffff
aynennn yaaa gizeemmmgeçmioo resmen zamann yaa bunlar kıbrısa girdiler çıkamadılaarrr:26:
valla banada öyle geliyo yaaaaa puuuffff
kıbrıs yarenleri buldular ya birbirini merak etme bebeğim çıkarlar şimdi dönerler aramıza
inşallah güsel geçer canm belki ailesiylede arası düzelir gitmeseler akılları oğullarında kalır
lefkoşa panter tugayı benmkide
mesajları görüyon mu gizemmcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?