• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

yaptıgı yere gore degısır canım.yalı var mesela orası oldukca yarat.tam olarak gıttıgı yer bellı olsun ben sna ogrenırım benımkınden.su sıkıntısı oyle abartıldıgı kadar da yok.dus alıyorlar yanı.))

:17::17: Girne nasıl canım orada askerlık brz açıklar msn :54:

yaptıgı yere gore degısır canım.yalı var mesela orası oldukca yarat.tam olarak gıttıgı yer bellı olsun ben sna ogrenırım benımkınden.su sıkıntısı oyle abartıldıgı kadar da yok.dus alıyorlar yanı.))

Çook sağol valla tabıı az kaldı senın şafaga eskısı gıbı şafak bttnce gorebılırmıyız acaba senı :1:

Allaha sukur henuz kör olmadım ecrıncım :1: :1: ben dun tum samımıyetımle okadar yazı yazdım bır Allahın kulu cıktımı cevap vermeye? Kaale aldı mı? adam yerıne koydu mu? adamına gore muamele bizde,)) bize okadar sey soyleyen ınsanlar ııcın nefesımı tuketemıcem.Efendi olanla zaten konusuyoruz goruldugu uzere ,)
bnm dewre kafayı kıbrısla bozzduuu olanlarıı görmüyoooo:1:

Allaha sukur henuz kör olmadım ecrıncım :1: :1: ben dun tum samımıyetımle okadar yazı yazdım bır Allahın kulu cıktımı cevap vermeye? Kaale aldı mı? adam yerıne koydu mu? adamına gore muamele bizde,)) bize okadar sey soyleyen ınsanlar ııcın nefesımı tuketemıcem.Efendi olanla zaten konusuyoruz goruldugu uzere ,)

hahaaaaa aaaay hiç gülceim yoktu ecrinim :9::9::9:

haklısınzzz yaaa demi :1:degmez yani çenemizi yormaya malum sinir bozcaklar yaa ammaaa bize göree havaa hoşş tınn:32:

nasıl geçecek bu zaman senin bide uzun dönem bende öle olsam kafayı yerdim :31:

hmmmm canım yaaaa :31: Kafayı yemk için uzun dönem olmasına gerek yokki :31:

haklısınzzz yaaa demi :1:degmez yani çenemizi yormaya malum sinir bozcaklar yaa ammaaa bize göree havaa hoşş tınn:32:

Size göre hava hoş olduğunu çokta tın olduğunu dün yazdıklarınızla ve bu topiği açmanızla gördük canım bravo :) Hiç takmamışsınız gerçekten :46:

Back