az once kayınvalıdem aradı.Ben kıbrıs'a gıdıcem ya.normalde bırlıkte gıdıcektık annesı ve babası da gelıcektı dogum gnu falan dıye.gercı onların amacı gezmek .)) benımkıyle babası tartıstı konusmuyolar suan.glmıcez dedıler o yuzdende.bızde bır suru plan yaptık dogal olarak.smdı arıyor gelıcez ınsallah bızde senle dıye.hc bsy dıyemedım ayıp olur dıye.ama mehmet duyunca delırcek.hayır bsy deıl babası oraya gıdınce hzursuzluk cıkarcak emınım dogum gunu ylan olcak 4 gunumu b*k olcak aglıcam snırımden yaaa.ne hayaller kurdum olanlara bak.snırlenmesını ıstemıyorum kuzuucugumun ya üff :/
hahaaaaa aaayyy hiç gülceim yoktu vallaiice bilinç altına işlemiş bu durum senin tatlım takma bu kadar kafana
az once kayınvalıdem aradı.Ben kıbrıs'a gıdıcem ya.normalde bırlıkte gıdıcektık annesı ve babası da gelıcektı dogum gnu falan dıye.gercı onların amacı gezmek .)) benımkıyle babası tartıstı konusmuyolar suan.glmıcez dedıler o yuzdende.bızde bır suru plan yaptık dogal olarak.smdı arıyor gelıcez ınsallah bızde senle dıye.hc bsy dıyemedım ayıp olur dıye.ama mehmet duyunca delırcek.hayır bsy deıl babası oraya gıdınce hzursuzluk cıkarcak emınım dogum gunu ylan olcak 4 gunumu b*k olcak aglıcam snırımden yaaa.ne hayaller kurdum olanlara bak.snırlenmesını ıstemıyorum kuzuucugumun ya üff :/
amaan allahım dedim komutanı görünce lan bii giitt demiii
hoş geldiiiiinnnn
hoşbuldumm ayy cok mutluyum canımmm aradı yaaaaaa
tatlım sen warsın yaa yanında sen olunca bişi yapmazlar askerine sahp olursn destek olursn kızmaz sinirlenmez :26nlar sonra gtseydi yaa siz gönlünüzce gezp tozsaydnzzz
seninkide az kalmış canm Allah herkese nsip etsinyani cekırgede cok yer yok ama dedıgım yer sakin hos bı yer.mudanya dag yolu falan da guzel olablır.sen sec .)))
benımkıde artık gelse kıbrıstan cok ıyı olacak .))
tamam cnm.bu arada senin şafak ne kadar güzel görünüyorbizde görürüz umarım böyle tek basamaklı rakamları
uyuzluk yapıyorlar ıste of of.aksam ararsa solucem küplere bıncek
benmkilerde gitmişti sende gelseydn kşke demişlerdi ben yalnız gitmiştim onlrdan snraaileside heves etmiştir cnm kıbrısa bidha ne zamn gitcekler zaten gezcek yeride yok 2 gün kaldım bnde yapck bişey yoktu denize bile giremdk dalgadan bide yağmur yağmıştı şansıma bak ailesini görnce yumuşar canm merak etme özlem var sonuçta
hadi yaaaaa bozma moralini bebeğim onlarda ne o bi öyle bi böyle olmaz ki cnm aaaaa bakarsın güzel geçer orda herşey hemen karamsar düşünme bebeğim yaaa
ne guzel .)) benmkıde arasa ıyı olcak
aaay hadi gözün aydın valla insanın sevdiinin sesini duyması kadar güzel birşey yok hele bide askerse
bakarsın guzel gecmez .s .s gorcez bakalım.Bır seyde yolunda gıtse sasırcam
valla yaaa bi gitsin ne o öyle aşıklar arasındaki kara kedi gibi
Kesınlıkle tatlımm yaaa oyy oyyy bıde demezmı hastamsn burdayım dıe bı sorun yok deglmı dıe bıde yuruken mani gibi bsy dıolrmıs aklıma gelıossn cook kotu oluyorumm dedi kurban olsunlar ya cok ozledmm ddm cok ozlledm snıı dedı bende cok ozledm gelıcem 1,5 gun kalıcam yol ıznı sonra kıbrısa gdcm 4 ay sonrada tamameen heep yanında olucaam ddı ınssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?