Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

hadi yaaaaa bozma moralini bebeğim onlarda ne o bi öyle bi böyle olmaz ki cnm aaaaa bakarsın güzel geçer orda herşey hemen karamsar düşünme bebeğim yaaa

benmkilerde gitmişti sende gelseydn kşke demişlerdi ben yalnız gitmiştim onlrdan snra aileside heves etmiştir cnm kıbrısa bidha ne zamn gitcekler zaten gezcek yeride yok 2 gün kaldım bnde yapck bişey yoktu denize bile giremdk dalgadan bide yağmur yağmıştı şansıma bak ailesini görnce yumuşar canm merak etme özlem var sonuçta

yani cekırgede cok yer yok ama dedıgım yer sakin hos bı yer.mudanya dag yolu falan da guzel olablır.sen sec .)))

benımkıde artık gelse kıbrıstan cok ıyı olacak .))
seninkide az kalmış canm Allah herkese nsip etsin
tamam cnm.bu arada senin şafak ne kadar güzel görünüyor bizde görürüz umarım böyle tek basamaklı rakamları
inşallah cnm tez zmnda görürsünüz sağsalim seninki nerdeydi hiç geçmek bilmiyo bu rakamlrda aksine

ya daha dun annesıne dedı sakın gelmeyın bu saatten sonra dıye.durumlar bıraz karısık baya sınırlı babasına.haksız da deıl o yuzden nasıl olcak bılmıorum ya.4 gunumuz zehır olcak gıbıme gelıyor pff.3. gıdıısım benm bu

aaay hadi gözün aydın valla insanın sevdiinin sesini duyması kadar güzel birşey yok hele bide askerse

Kesınlıkle tatlımm yaaa oyy oyyy bıde demezmı hastamsn burdayım dıe bı sorun yok deglmı dıe bıde yuruken mani gibi bsy dıolrmıs aklıma gelıossn cook kotu oluyorumm dedi kurban olsunlar ya cok ozledmm ddm cok ozlledm snıı dedı bende cok ozledm gelıcem 1,5 gun kalıcam yol ıznı sonra kıbrısa gdcm 4 ay sonrada tamameen heep yanında olucaam ddı ınssssssssssss

ayyyy ne güzel yaaa allah nazarlardan korusun sizi inş inş anlamazsınız zamanın nasıl geçtiini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…