ooooffffff offfffffff ben de isyanlardayım
çok ösledm yaffffff
giizeemm devremm baya kalabalık mı olduk noluyooo yaa anlamış değilimmmm
evet cnmm yaa pek ıyı seyler demıolr o kdr rht degl ıletısım zormus kart fln pahalıymıs dogrumu ;?
Girne nasıl canım orada askerlık brz açıklar msn
evet ıletısım pahalı canım.bızımkı allhtan santralde o yuzden karta para vermıyoz bıde :S
bende bi sendir ilk defa bukadr kıbrıs yareni görüyom kıbrıs topiciği vardı şimdi kaçıncı sayfaya gitti bilmiyom kmse uğramıodu geç oldu ama buldum sizikıbrısta olan ne kdr ınsan var :))
evet ıletısım pahalı canım.bızımkı allhtan santralde o yuzden karta para vermıyoz bıde :S
bende bi sendir ilk defa bukadr kıbrıs yareni görüyom kıbrıs topiciği vardı şimdi kaçıncı sayfaya gitti bilmiyom kmse uğramıodu geç oldu ama buldum sizi
yaptıgı yere gore degısır canım.yalı var mesela orası oldukca yarat.tam olarak gıttıgı yer bellı olsun ben sna ogrenırım benımkınden.su sıkıntısı oyle abartıldıgı kadar da yok.dus alıyorlar yanı.))
nasıl geçecek bu zaman senin bide uzun dönem bende öle olsam kafayı yerdim
aaay bilemedim kiiiii buyursunlar gelsinler kapımız herkese açık valla
bnm dewre kafayı kıbrısla bozzduuu olanlarıı görmüyoooo
bnm dewre kafayı kıbrısla bozzduuu olanlarıı görmüyoooo
hmmmm canım yaaaaKafayı yemk için uzun dönem olmasına gerek yokki
Allaha sukur henuz kör olmadım ecrıncımben dun tum samımıyetımle okadar yazı yazdım bır Allahın kulu cıktımı cevap vermeye? Kaale aldı mı? adam yerıne koydu mu? adamına gore muamele bizde,)) bize okadar sey soyleyen ınsanlar ııcın nefesımı tuketemıcem.Efendi olanla zaten konusuyoruz goruldugu uzere ,)
hahaaaaa aaaay hiç gülceim yoktu ecrinim
gizooşş özelden msj attım canım gördünmüüü
hahaaaaa aaaay hiç gülceim yoktu ecrinim
hahahahahahahhaahne güzek yazmışsın sen öyle yaaaa
hmmmm canım yaaaaKafayı yemk için uzun dönem olmasına gerek yokki
haklısınzzz yaaa demidegmez yani çenemizi yormaya malum sinir bozcaklar yaa ammaaa bize göree havaa hoşş tınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?