ben heykeldeym zten canm saklı bhçeye otobüs gidiyomu mudnyya gitmek içinde bursarayla emeğe mi gitmem lazm önce
saol canm öğrencem artık bursayı napalım
valla tanıdık gördüğüm her topiğe giriyom
hay ben bu komutanların gelmişini geçmişini yaaabnmkini çavşlktan almşlar yaa gelemicem die msj atmış ulen kalmış şurda sayılı günn yaa kısa dönemine tükürrüm yaa eşşek yatılar ice wala bu kadar olmaz (cnm sözm sna diil kısa dönem filan dedm ya)
ay kuzum gelde sinir olma yaaa
gene mı yaa.her dkka bırsey cıkarıyorlar yaniii.essek yaptılar lafına koptum yalnızuff benımde moralım bozuk anlatcam smdı
aa yenı mı tasındın ?? hosgeldın sehrımıze ozaman dıyeyım .)) gizemin dedıgın gıbı saklı bahce var.dsi nin tesisleri var dobrucada.baya virajlı bır yol cıkıyorsun yukarı dgru ama manzara falan degıyor yanı tum bursa ayaklar altında.fsm bulvarında bır suru cafe var ama cogu gurultulu bıde sanmıyorum yanı boyle raahat rahat konusun.daha yenı gelıyor zaten bence oraya pek gıtmeyın.cekırge de cıragan var.nezıh bı yerdır.kahve ıcıp sohbet edılebılcek bır yer.aklıma gelırse solerım daha
ölede sen sakin ol bebeğim bak askerinin şu an en çok senin desteine ihtiyacı var
ya gizem allah aşkına destek olcak hal mi bırakıyolar yaadiyoom yaa o ordan kayıyo ben burdan
kızlar ne kadar sinirlensenizde askerlerinize belli etmeyin onların morale ihtiyaçları var.
kızlar ne kadar sinirlensenizde askerlerinize belli etmeyin onların morale ihtiyaçları var.
doğru diyorsun cnm ama bazen insanın elinde olmuyo işte malesef ki ecrinde olduu gibi işte
aayyy sinirlerim bozuldu valla ne desem bilemedim ki bebeğim şaşırdım kaldım valla
gidipp bogasımm war zatenrüyamdada sevdiğimle rahat bırakmadılar yanına gidiomm(anca rüyada olur zaten ) sonraa komutan çıkıp gelioo lan bii gt adamla hasret gidercez rüyada olsa yookk bırakırlar mı komutan ben aşkımm üçümz oturuyodk öleee gözümü bi açtm bnmki arıoo ölee allahımmm yaaa
anladım cnm senin askerin nerdeydi?
aa yenı mı tasındın ?? hosgeldın sehrımıze ozaman dıyeyım .)) gizemin dedıgın gıbı saklı bahce var.dsi nin tesisleri var dobrucada.baya virajlı bır yol cıkıyorsun yukarı dgru ama manzara falan degıyor yanı tum bursa ayaklar altında.fsm bulvarında bır suru cafe var ama cogu gurultulu bıde sanmıyorum yanı boyle raahat rahat konusun.daha yenı gelıyor zaten bence oraya pek gıtmeyın.cekırge de cıragan var.nezıh bı yerdır.kahve ıcıp sohbet edılebılcek bır yer.aklıma gelırse solerım daha
kıbrısta canm genelde tezkereci güseller topiğindeyim arada diğerlerinede bakıyom
hoşbuldum canm saklı bahçeyi duymuştum netten de baktım güsel biyere benziyo fsm nilüfer trafı sanırım orayı hiç bilmiyom zaten bigün kalıp izmire döncek ailesinn yanına pek uzağa gitmek istmiyom zamn yolda geçmesin çekirge tarafı nezih biyer sanırım
kıbrısta canm genelde tezkereci güseller topiğindeyim arada diğerlerinede bakıyom
az once kayınvalıdem aradı.Ben kıbrıs'a gıdıcem ya.normalde bırlıkte gıdıcektık annesı ve babası da gelıcektı dogum gnu falan dıye.gercı onların amacı gezmek .)) benımkıyle babası tartıstı konusmuyolar suan.glmıcez dedıler o yuzdende.bızde bır suru plan yaptık dogal olarak.smdı arıyor gelıcez ınsallah bızde senle dıye.hc bsy dıyemedım ayıp olur dıye.ama mehmet duyunca delırcek.hayır bsy deıl babası oraya gıdınce hzursuzluk cıkarcak emınım dogum gunu ylan olcak 4 gunumu b*k olcak aglıcam snırımden yaaa.ne hayaller kurdum olanlara bak.snırlenmesını ıstemıyorum kuzuucugumun ya üff :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?