Çook sağol valla tabıı az kaldı senın şafaga eskısı gıbı şafak bttnce gorebılırmıyız acaba senı
Size göre hava hoş olduğunu çokta tın olduğunu dün yazdıklarınızla ve bu topiği açmanızla gördük canım bravo :) Hiç takmamışsınız gerçekten
gizooşş özelden msj attım canım gördünmüüü
hahahahahaha çene yormak ne ya konuşarak mı yazıyolar anlamadım ki ben elimle yazıyom nefes tüketmek falan son teknoloji topiği
şimdi gördüm bebeğim cvp attım sana
Sen baska seylerıde baska yerlerınle yapıyorsundur emınım ezgicim ha ,) bence bosuna yazma artık sayfamızı kırletıyorsun.İnsan olan ınsan gıbı gelıyor ama senın ne oldugunu ben henuz cozemedım.şimdi kendi topiğine naşş naşş.bu lafımdan sonrada hala buraya yazmaya devm edersen kaliteni görmüş olcaz canım benım ,))
gizemimm kavgalar sevgiyi yüceltir azaltmaz bizde sevgimize güvendimize göreee sıkıntı yokallahıma bin şüküüürrr
tabıkıııı.Ben bı tek asker yarenı amaclı burda degılımkı.bı suru yere bakıom bı suru konu var burda.glırım merk etme.sana da elımden geldıgınce yardımcı olurum cnım
Gizem bugun dizi de yalan oldu hee.)))) ozetını ızlerız artık
haklısınzzz yaaa demidegmez yani çenemizi yormaya malum sinir bozcaklar yaa ammaaa bize göree havaa hoşş tınn
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH yaşına hürmeten annem yaşındasın sonuçta . ben senin gibi terbiyesiz , kalitesiz olmadığımdan dolayı sana senin dilinde cevap veremem zaten istesende , istemesende .....
ecrin bugun hıc ders calısmadım desem??? nolcak halimiz yaa.4 unıte bıttı daha pöff
ben arada bakıyorum ki bebeğiiim çok fena bi bölüm vardı çünkü bu hafta
gizemimm kavgalar sevgiyi yüceltir azaltmaz bizde sevgimize güvendimize göreee sıkıntı yokallahıma bin şüküüürrr
dikkat et bitirmesin de, hadi topiğiniz hayırlı olsun.
hepinize iyi asker yolu beklemeceler.
öptüm kib bye aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?