adalett canımmamaa hukuga geçmeyi düşünmedm hiiçç sence olmalı mıyımm:?
başvurular bir kaç ay önceden olmuyor mu mesela şubat için kasımda filan başvuru yapması gerekmiyor mu?
şubatta eline diplomayı alır almaz şubat celbi için başvurabiliyor mu
ama şubat çıkmazsa bu sefer mayısa kalır ya bizim evlilik 2015 martta olacağına 2016 marta kayar
aman ya askerlik ne dertmiş
noldu yine ben anlayamadımbir şeyler yazıyorsunuz ama
eşin oldugu ıcın evci cıkablır.ama senın gıdıp cıkarman lazım.ben eve gıdebılıyorum dıye kendı evcıye cıkamaz sanırsam.evcı ızınlerden dusulmez tatıl gıbıdır.subatın kacında olcagına baglı okadrını bılmıyorum suan bebeım :S
aynen sonunu bide hukukla tamamlarsaamm
kızlar ben yokken bişeyler olmuş galina banada özelden yazsanıza merak ettim
gizemm özelini boşaltt yaa off göndermiooo
yok bebeğim başvurabilir diplomayı alır almaz başvurabilir inş gider şubat celbinde o zmn
eğer askerlik yaptığı yer yakın olursa arabayla alır gelirim herifimi evimize
Allahım 81 il var bu ülkede ya yakın düşme ihtimali de zor
sizin sevgililileriniz nerede?
eğer şubat celbine gidebilirse o zaman evlenmeden önce bekleyebilirim canım
ağustosta döner inşAllah bizde eylülde yaparız düğünü (2015 eylül)
benim ki şu an ist kartalda 352. kısa dönem gitti
baya ii miş yaa dersleri ii tutup denesem mi bilemedm amaa
bnm yarimm denizlide canımm
başvurular bir kaç ay önceden olmuyor mu mesela şubat için kasımda filan başvuru yapması gerekmiyor mu?
şubatta eline diplomayı alır almaz şubat celbi için başvurabiliyor mu
ama şubat çıkmazsa bu sefer mayısa kalır ya bizim evlilik 2015 martta olacağına 2016 marta kayar
aman ya askerlik ne dertmiş
noldu yine ben anlayamadımbir şeyler yazıyorsunuz ama
yakın mısınız peki yanına gidebiliyor musun?
yalnız avukat hakim savcı olmak zorlaşacak avukatlık sınavı filan geliyor malum 30 yaşından önce hakim savcı olunamayacak sanırım artık bunları hesaba kat :)
yakın mısın askerine yanına gidebiliyor musun?
valla hıc bılmıyorum kı canım subatta tam mezun olursa galıba subatta gıdemez :S okul bıtınce evlenın sonra gıtsın ılk donemse askere ıste??
''Allahım sen erkeklerle kafayı bozmuş ,
evlenme meraklısı ,
okusa bile fayda etmemiş cahil kalmış ,
daha ailesinin bile bilmediği bakkala diye çıkıp sevgilileriyle buluşup ama buraya 1 aya kadar evleniyorum diye takılan
saçma sapan çoluk çocuk gibi inatlaşarak iş yapan kızlardan koru aminnn '' (ALINTIDIR)
bıze ıstınaden yazılmıs yazı canım al buyur oku sende ıcın acılır .)) durumu daha ıyı anlarsın...
valla hıc bılmıyorum kı canım subatta tam mezun olursa galıba subatta gıdemez :S okul bıtınce evlenın sonra gıtsın ılk donemse askere ıste??
''Allahım sen erkeklerle kafayı bozmuş ,
evlenme meraklısı ,
okusa bile fayda etmemiş cahil kalmış ,
daha ailesinin bile bilmediği bakkala diye çıkıp sevgilileriyle buluşup ama buraya 1 aya kadar evleniyorum diye takılan
saçma sapan çoluk çocuk gibi inatlaşarak iş yapan kızlardan koru aminnn '' (ALINTIDIR)
bıze ıstınaden yazılmıs yazı canım al buyur oku sende ıcın acılır .)) durumu daha ıyı anlarsın...
yok tatlımm gtmedm hiiçç yakın degliz:26:
eğer şubat celbine gidebilirse o zaman evlenmeden önce bekleyebilirim canım
ağustosta döner inşAllah bizde eylülde yaparız düğünü (2015 eylül)
Hım bir kere erkeklerle kafayı bozan yok, tek bir erkeğe bağlanıp ona sadık olan insanlar var bu forumda
evlenmek kötü bir şey olsa meraklısı olmazdık heralde Allah' ın emri Peygamberin sünneti
okuyup cahil kalanlara diyecek bir şeyim yok insan kendi kendini geliştirir her şey sana bağlı
kim sevgilisini ailesine hemen söyler ki? aileler her şeyi bilmez bazen biz de onların her şeyini bilmeyiz her insanın özel hayatı ve sırları vardır
takılmayın böyle laflara, Allah ne diyorsa onu yaparız biz
anladım fena o zaman
kimin erkek meraklısı kimin çocuk oldunu gördük bz ailemze adetlerimize baglı insanlarız bazıları gbi neseee sallayın kızlar snir bozmaakk yookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?