• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

2 yıllık da bıtseydı en azından tamamlıcaktı onu.bılgısayar muhendısı olucaktı hakkı vardı.ama nalet bı bıtmedı :@ aman be canım ne dostlugu.2 gunde dost olunmaz zaten.5.gunde suyu cıktı gorduk ıste :9: aglarsın canım bız senı dınlerız burda.daha neler yasıcaz ya su hayatta.Allah hastalık vermesın hepsı unutulur...

nasip değilmiş, ben de sevgilimin hukuk okumasını çok istedim ama okumadı, okulu 4 yılda bitirmesini istedim ama 1 dönem uzattı :50:
o 1 dönemi uzatmasaydı onun yerine askere giderdi evlenmeden önce ama 1 dönem uzaması demek şubatta mezun olması demek şubat celbine yetişmiyor derken askerlik ertelendikçe erteleniyor..

senin son veda msjına kimse karşılık vermedi mi?

denizz geldin mi sen bakiim ordamısınn .))

burdayım cnm ya geçmişi okuyum dedim neler yazmışsınız die.aramıza yeni biri katılmış galiba tanıştınız mı?
bu arada hoşgeldinnn dişi kartal
biz burda herkese açığız mevlana ne güzel demiş demi arkadaşlar
Gel, gel, ne olursan ol yine gel...

gerçektende senin meslek hazırmış neyse hukuki şeyleri sana danışırız bizde artık cnm
ayrılık zor yaaa ben 1 yıl dayanamazdım herhalde gerçekten çok zor 6 ay bile zor geliyo şu an bana
bizde sana destek oluruz cnm benm

olur bana danışırsınız :9: evet benim çıkınca işim hazır avukatlık düşünüyorum. hakim savcı olmayı çok isterdim ama tayinleri var zor meslek bayan için o yüzden avukatlığa karar verdim

ben eşim aslere gittiğinde onunla görüşebilecek miyim? eve gelebilecek mi bazen?
bir de bir soru sormak istiyorum sevgilim şubatta mezun olursa (2015) şubat celbine yetişme ihtimali var mıdır?

burdayım cnm ya geçmişi okuyum dedim neler yazmışsınız die.aramıza yeni biri katılmış galiba tanıştınız mı?

hoşbuldum teşekkür ederim :16::16:

gordum canım gordum tamam.yaz sen ozelden.Allah da bızı ............... kılıklı ınsanlardan korusun.Gogsuunu orasını burasını acmakla adam olunmuyor ıste.Dedıklerını aynen ıade edıyorum kısısıne.Kendını bırsey zanneden ınsanlardan uzak tutsun Allah bızı.Görcez bakalım kım cahil,kım okumus,kım gizli kapaklı ıs yapıyor kım yapmıyor,kım evlenıcek,kım evlenmıcek ,) İnsanlar turlu turlu işte ne yapacaksın.Gelip burda okuyup da gıdıp kendı topıgınde mılletın lafını yapan ınsandan ne beklenır?? Ayıp,yazık,acınası...

gizooş sakin canım yaa özelden yazacam birazdan ama sakin olmak kaydıylaa :1:

Son düzenleme:
allahım sen bizi sürekli gece hayatı peşinde gezen ergen genç gibi davranıp öyle foto çektiren sonrada bana sen çocuksun diyen yüzüme gülüp arkamdan konuşan bunları yüzüme söyleyemicek cesareti olmayan iki yüzlü insanlardan beni kıskanıp yalan yanlış konuşan cahil kendini bi b*k zanneden çocukça davranıp hala büyüyemeyen ama büyüdüünü sanan hayatımı bilmeden beni bilmeden hakkımda önyargılı olup konuşan kendi çapında çocukça konuşan insanlardan koru amin
hayat çok kötü yaaa ne cahil ne çocuk insanlar var şu hayatta kendini bi b*k sanıyolar hakkımda atıp tutuyolar kıskananlar çatlasın valla akıl gerçekten yaşta değil baştadır allah akıl fikir dağıtırken masanın altına saklanan insanlardan allah korusun bizi :9:

Son düzenleme:

olur bana danışırsınız :9: evet benim çıkınca işim hazır avukatlık düşünüyorum. hakim savcı olmayı çok isterdim ama tayinleri var zor meslek bayan için o yüzden avukatlığa karar verdim

ben eşim aslere gittiğinde onunla görüşebilecek miyim? eve gelebilecek mi bazen?
bir de bir soru sormak istiyorum sevgilim şubatta mezun olursa (2015) şubat celbine yetişme ihtimali var mıdır?

biraz zor cnm şubattan sonraki celbe anca gider ama bellide olmaz mezun olur olmaz bozdurcun hemen belki çıkar askerin başvuru sayısına göre değişiyo
gerçekten hakimlik ve savcılık zor bi bayan için avukatlık daha ii :34:

valla kısmet hersey.bende neler ıstıyorumda olmuyor :9:

yok canım cevap veren olmadı.Cokda tın.ben bana yakısanı yaptım.az oncede gordumki bazıları çirkefleşmiş iyice.sanal ortamda bıle ınsanlar bırbırlernı cekemıyor ne dıyeyım ki....

nasip değilmiş, ben de sevgilimin hukuk okumasını çok istedim ama okumadı, okulu 4 yılda bitirmesini istedim ama 1 dönem uzattı :50:
o 1 dönemi uzatmasaydı onun yerine askere giderdi evlenmeden önce ama 1 dönem uzaması demek şubatta mezun olması demek şubat celbine yetişmiyor derken askerlik ertelendikçe erteleniyor..

senin son veda msjına kimse karşılık vermedi mi?

oku oku zaman nasıl gecıcek bak okurken .)) bu gece sohbet guzel ya

gordum canım gordum tamam.yaz sen ozelden.Allah da bızı ............... kılıklı ınsanlardan korusun.Gogsuunu orasını burasını acmakla adam olunmuyor ıste.Dedıklerını aynen ıade edıyorum kısısıne.Kendını bırsey zanneden ınsanlardan uzak tutsun Allah bızı.Görcez bakalım kım cahil,kım okumus,kım gizli kapaklı ıs yapıyor kım yapmıyor,kım evlenıcek,kım evlenmıcek ,) İnsanlar turlu turlu işte ne yapacaksın.Gelip burda okuyup da gıdıp kendı topıgınde mılletın lafını yapan ınsandan ne beklenır?? Ayıp,yazık,acınası...

gizemm özelini boşaltt yaa off göndermiooo

Amiin.. Cocuk ıste ne dıceksın.Hani yası kucuk ama olgun oda degıl.Lafın bıttıgı nokta (.) !
allahım sen bizi sürekli gece hayatı peşinde gezen yüzüme gülüp arkamdan konuşan bunları yüzüme söyleyemicek cesareti olmayan iki yüzlü insanlardan beni kıskanıp yalan yanlış konuşan cahil kendini bi b*k zanneden çocukça davranıp hala büyüyemeyen ama büyüdüünü sanan hayatımı bilmeden beni bilmeden hakkımda önyargılı olup konuşan kendi çapında çocukça konuşan insanlardan koru amin
hayat çok kötü yaaa ne cahil ne çocuk insanlar var şu hayatta kendini bi b*k sanıyolar hakkımda atıp tutuyolar kıskananlar çatlasın valla :9:

biraz zor cnm şubattan sonraki celbe anca gider ama bellide olmaz mezun olur olmaz bozdurcun hemen belki çıkar askerin başvuru sayısına göre değişiyo
gerçekten hakimlik ve savcılık zor bi bayan için avukatlık daha ii :34:

başvurular bir kaç ay önceden olmuyor mu mesela şubat için kasımda filan başvuru yapması gerekmiyor mu?
şubatta eline diplomayı alır almaz şubat celbi için başvurabiliyor mu :9:

ama şubat çıkmazsa bu sefer mayısa kalır ya bizim evlilik 2015 martta olacağına 2016 marta kayar :50:

aman ya askerlik ne dertmiş :ssz:

valla kısmet hersey.bende neler ıstıyorumda olmuyor :9:

yok canım cevap veren olmadı.Cokda tın.ben bana yakısanı yaptım.az oncede gordumki bazıları çirkefleşmiş iyice.sanal ortamda bıle ınsanlar bırbırlernı cekemıyor ne dıyeyım ki....

noldu yine ben anlayamadım :9: bir şeyler yazıyorsunuz ama :9:

eşin oldugu ıcın evci cıkablır.ama senın gıdıp cıkarman lazım.ben eve gıdebılıyorum dıye kendı evcıye cıkamaz sanırsam.evcı ızınlerden dusulmez tatıl gıbıdır.subatın kacında olcagına baglı okadrını bılmıyorum suan bebeım :S

Back