Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

walaa 12 aylık askerlk hayatımızdaa saysan sayılıdr 2 3 kere açıp konuşmşzdr ya çıkamaz çarşıyaa yada çıksada cafe açk olmaz ama frsat oldumu eger açksa cafe açar çünkü oda özlüyo kavga etmeye frsat olmuyooo:9:

benimkinin ablası ve kardeşi istanbulda yaşadıı için biz o konuda rahatız :9::9: bizde özlemden kavga ediyoruz zaten birbirimize sarıyoruz özlemden :9::9:

digeerr gizooş nerdesinn yaaa:6:

oooohhh aşkımla konuştuuummm ve geldiiimmmm :16::16:

Ya benım saclarım ınce telli ve oldukcada az yani.Bir türlü şekil almıyor sınır edıyorlar beniii.sunlara bak ne guzell oluyor

Eki Görüntüle 856298 Eki Görüntüle 856299

bunları goruncede iştahım acılıyor güya kılo vercem pöffff

Eki Görüntüle 856295 Eki Görüntüle 856293 Eki Görüntüle 856290 Eki Görüntüle 856291

bu portmantoyuda cok begendım cok kullanıslı gozukyor

Eki Görüntüle 856294

benim saçlarda ince telli çok hoşuma gidiyo hep bu modeller ama çok kolay şekil alıyo ama çok çabuk bozuluyo o yüzden yaptıramıyorum sadece düz fön tutuyo benim saçlar :9::9:

ayrıca yiceklerede bayıldım bir tatlı hastası olarak aaayyy olsada yesem :9::9:

valla olsada yesekkk.benımde hep duz fön sacmlarım ya pff.kestırcem dugunden sonra ben :D sırf onun ıcın tutuyorum :1: omuzlarımda kestırmıstım gecen sene cok guzel olmustu

benim saçlarda ince telli çok hoşuma gidiyo hep bu modeller ama çok kolay şekil alıyo ama çok çabuk bozuluyo o yüzden yaptıramıyorum sadece düz fön tutuyo benim saçlar :9::9:

ayrıca yiceklerede bayıldım bir tatlı hastası olarak aaayyy olsada yesem :9::9:

2014 e bir gircez hopp aşklarımız yanımızda.Bir kez de onla kutlarım ben artık.zaten ızmıre gıdıcem o gelııncee .)) subattada gizeminki gelicek.oda sevgılıler gununu kutlar miss gibi ohh.bahar dada denizinki gelicek.cicekler acıcak havalar guzellescek ohh ne gzl yaaaa

ayy halısınn yaa süper olcak hakkatennn :1:bende gece degiştirim en iisii:1:

Son düzenleme:
valla olsada yesekkk.benımde hep duz fön sacmlarım ya pff.kestırcem dugunden sonra ben :D sırf onun ıcın tutuyorum :1: omuzlarımda kestırmıstım gecen sene cok guzel olmustu

ben geçen sene bi cesaret kısa kestirdim böle oldu sonra uzayınca gene kısa kestirdim
$aşkımm.jpg

şimdi uzatmaya çalışıyorum omuzlarımdan aşadalar ama çok kırıldı kestirmem 1 parmak kadar kendilerine gelsinler lazım uygun ve güzel bi kuaför arıyorum kendime şahsen

ayy ay mutluluk tawan yapmıışşş kuzum bnm hep mutlu olun uleennn nası sevgi patlaması yaşadımmm ammaa:52:

hepberaber mutlu olalım inş herkes mutlu olsuuunnn :16::16:

arasın ararsın merakta bırakmasın ya

aynen sonra olur olmadık şeyler kuruyorum noldu hastalandımı başına bişey mi geldi yoksa küstümü kırıldı mı bana diye :9::9:

2014 e bir gircez hopp aşklarımız yanımızda.Bir kez de onla kutlarım ben artık.zaten ızmıre gıdıcem o gelııncee .)) subattada gizeminki gelicek.oda sevgılıler gununu kutlar miss gibi ohh.bahar dada denizinki gelicek.cicekler acıcak havalar guzellescek ohh ne gzl yaaaa

aynen yaaa bide en önemlisi birbirimizin doğum gününde (arka arkaya olduu için öle dedim) yanyanayız :16::16:

Back