Önceki Konuya İstinaden Ayrıldık

Açıkcası Ben yüzük derdine düştüğünü düşünmedim. Bence yüzük özeldir, saklamak istediğinden ötürü istemiştir diye düşündüm.

Bilmiyorum özel olsa vs diye düşünse ablasının adresini mi yazardı kargoya. Şimdi yarın bende tüm eşyalarını vereceğim ama yukarıda yazdığım gibi çöp posedine koyup göndermeye kıyamadım. Son bı defa yazsam mi sizce? Ne bileyim birlikte oldugumuz sürece aşkı de sevgiyi de iliklerime kadar hissettim,hissettirdiğimi düşünüyorum bunların hatrina en azindan son bı vedalaşsam. Diğer yandan da yediremiyorum dün çok kötüydüm biliyordu ve yazmadı hiç anneme kardeşime filan sordu beni, anneme ağlamış. Telefonu görüşürüz diye kapattık bı daha da aramadik vedalasmayinca hep gelecek gibi hissederim

is bu kadar ciddilesmisken, sudan sebeplerle geri vites yapan insana zerre saygim yok. siz de geri donmek isterse donmeyin bence. belli gel git akilli doner gibi. bir de ilerde sozunuzu caninizin istedigi yerde yapin. tek goz oda bile olsa aldirmayin. kimse icin bu kadar dusunmeye degmiyor.

Gidiyor kafası umarım o da çabuk toparlar. Kötü olduğunu biliyorum şimdi tansiyonu filan yerlerdedir hepten. Son bı defa deha eşyalarını gönderdim yazıp vedalaşsam mi bilmiyorum. Son konuşmamızda telefonu görüşürüz diye kapatti dün çok kotuydum bildiği halde aramadı hıc. Bı yandan yediremiyorum yazmayı diğer yandan o kadar güzel günler yaşadık bı kere daha yazmadan sanki vedalasmamis gibi olacağız

Acını yaşa ama kendini paralama. Bu adam seni mutsuz edecekti, sanirimmmm annesi herşeye karışacaktı... en guzeli olmuş. Mantıklı düşün ve geri donerse kabul etme
Ama annesine ragmen mutlu olurduk diyosan sen bilirsin.

Annesine dur diyebilseydi evet mutlu olurduk ama diyemedi demez zaten. Hayırlısı oldu

Gidiyor kafası umarım o da çabuk toparlar. Kötü olduğunu biliyorum şimdi tansiyonu filan yerlerdedir hepten. Son bı defa deha eşyalarını gönderdim yazıp vedalaşsam mi bilmiyorum. Son konuşmamızda telefonu görüşürüz diye kapatti dün çok kotuydum bildiği halde aramadı hıc. Bı yandan yediremiyorum yazmayı diğer yandan o kadar güzel günler yaşadık bı kere daha yazmadan sanki vedalasmamis gibi olacağız

sacmalamayin lüften ya, neden bu kadar arabesk davraniyorsunuz? cocuk yüzügü bile geri istiyor siz hala veda edemedik diyorsunuz, kendinize gelin, yüzünüzü soguk suyla yikayin

Bilmiyorum özel olsa vs diye düşünse ablasının adresini mi yazardı kargoya. Şimdi yarın bende tüm eşyalarını vereceğim ama yukarıda yazdığım gibi çöp posedine koyup göndermeye kıyamadım. Son bı defa yazsam mi sizce? Ne bileyim birlikte oldugumuz sürece aşkı de sevgiyi de iliklerime kadar hissettim,hissettirdiğimi düşünüyorum bunların hatrina en azindan son bı vedalaşsam. Diğer yandan da yediremiyorum dün çok kötüydüm biliyordu ve yazmadı hiç anneme kardeşime filan sordu beni, anneme ağlamış. Telefonu görüşürüz diye kapattık bı daha da aramadik vedalasmayinca hep gelecek gibi hissederim

Bence içinizde kalacağına yapın gitsin. Ben sonradan neden yapmadım diye pişman olursam diye düşünürüm. Konuşun, konuşmak istemese bile en azından gönlünüz ve vicdanınız rahat olur.

Annenize ağlaması bana birşey ifade etmiyor, göz boyamayı sever erkekler.

Adam o kadar vurdumduymaz ki, yüzük ablasina yollaniliyor. ABLASINA. Pardon bağirmak istemedim fakat yani bu bile nasil bir ana ve aile kuzusu olduğunu gösteriyor. Ancak annene, kardeşine oyun sergiliyor işte.

Bu adam bariz ne sevgine, ne vedalaşmana laik. Ve bence sen ona geri dönmek istiyorsun. Içten içe vedalaştiğinda o ayni oyunu sanada sergilesin istiyorsun. Ayriliyorsunuz diye ayni annen yanindaki gibi ağlamasini. Kim bilir birleşirsiniz diye düşünüyorsun.

Bu adam en özelini ailesi ile paylaşti. Ortada fol yumurta yokken annesi, ablasi herşeyi yönlendiriyordu. Ayriliği bile ablasi yönlendiriyor.

Biraz silkelen kendine gel. Bu adam sana laik değil. Gitsin köyde annesinin yönetebilceği kiz alsin.

Önceki konuda o kadar akıl verildi. Siz gidip haftada bir gitmek çok zor gelmişti ama evlenince gelmez demişsiniz. Hayretler içindeyim. Annem bizle yaşayacak dese ne olacak mesela. Ayrılmanız yararınıza olmuş

Uzulme.
Daha tatli dilli olsaydin bu surec biraz saha uzun olacakti bence.

jeehan jeehan katılıyorum tatlı dil sadece süreci uzatacaktı ve daha çok yara alacaktın o zaman. Oldurmak istemeyenle dünyanın en tatlı dilli insanı ol olduramazsın...Geçen konundan sonra bu konuyu görünce sevindim kusura bakma zira üzülmeni istemedim daha fazla. Anne lafından çıkmayan erkekten eş olmaz. Hep seni ezdirir, annesiyle karşı karşıya getirir. Yarın bir gün annesi boşan oğlum dese boşanır zira erkek anneleri için nedir ki, eş bulunur anne bulunmaz oğlum der.

Bak benim konularım zibilyon tanedir, hepsi kv yüzünden, havlu mavlu cart curt erkekler düz basit varlıklar nerde kadın işi bir şeyin lafı geçiyorsa bil ki annesi doldurmuştur.

Akşam kardeşime mesaj atmış gayet kibar bir şekilde. Ablanin kendime zarar vermesinden korkuyorum. Senden ricam bu süreçte ablanın yanında ol. Bunu ablana söylersem ilerisi için umutlanir. Ben asla geri dönmeyeceğim ne de o gelsin. Vsvsvs diye yazmış.

Burdan anlaşılacağı üzere dönmeyecek, yazmayacak. Kendimi yemek istemiyorum bu süreçte ne yapacağımı da bilmiyorum. İşte hiç verimli olacağımı sanmıyorum işten ayrılıp bı sure tatile çıkarım evden de izin alabilirsem. Psikolog için randevu da aldım umarım dediğiniz gibi olur

Bu ne cüret ya? Uğruna intihar edilecek adam mıymış, allahım egoya gel. Kardeşin keşke giydirseydi lafları ay çok sinirlendim

Canım kendine gel ,tamam cok sevmişsin ama bitmiş. Seni kazanmak icin hicbirsey yapmamış.Sakin ha birşeyler yazma,arama,sorma.Bu iyiliği ne olur kendine yap.Yolla gitsin yüzügüde.Agla,bagir ,çağır tamam sonrada unuttttttt.Sonra basini çok taşlara vurursun cokkkk.

sacmalamayin lüften ya, neden bu kadar arabesk davraniyorsunuz? cocuk yüzügü bile geri istiyor siz hala veda edemedik diyorsunuz, kendinize gelin, yüzünüzü soguk suyla yikayin

Haklısınız cidden arabesk olmuş gönderdim eşyalarını bugün ama sürekli ama sürekli onunla kavga ediyorum en azından artık kavga etmemek için mesaj atmak istiyorum ama yediremiyorum yazmayı hiç

Bence içinizde kalacağına yapın gitsin. Ben sonradan neden yapmadım diye pişman olursam diye düşünürüm. Konuşun, konuşmak istemese bile en azından gönlünüz ve vicdanınız rahat olur.

Annenize ağlaması bana birşey ifade etmiyor, göz boyamayı sever erkekler.

Çok kotu olduğumu bildiği halde bı aramadigi için üstüne bı de 1 saat içinde dolduruşa gelip beni bıraktığı için kardeşime asla katiyen geri dönmeyeceğim diye mesaj attığı icin yazmayı yediremiyorum.

Ama bakıyorum biz çok güzel günler yaşadık, çok şey paylaştık hep yanımda oldu, hep destek oldu bana hep güzel davrandı bana. Bunları düşününce bu şekilde vedasiz pat diye bitmesi çivi gibi batıyor yazıp yazmama konusunda acayip kararsız kaldim

Önceki konuda o kadar akıl verildi. Siz gidip haftada bir gitmek çok zor gelmişti ama evlenince gelmez demişsiniz. Hayretler içindeyim. Annem bizle yaşayacak dese ne olacak mesela. Ayrılmanız yararınıza olmuş

Hayır söyle dedim ki ben İstanbul'da yaşıyorum burda yakın yer bile bir saat sürüyor. Belki şu an yolu bilmediğim için bu kadar sık git gel yapmak gozumde buyuyordur dedim.

Annesiyle yaşamayı asla kabul etmezdim ki kendisi de istemiyordu.

Adam o kadar vurdumduymaz ki, yüzük ablasina yollaniliyor. ABLASINA. Pardon bağirmak istemedim fakat yani bu bile nasil bir ana ve aile kuzusu olduğunu gösteriyor. Ancak annene, kardeşine oyun sergiliyor işte.

Bu adam bariz ne sevgine, ne vedalaşmana laik. Ve bence sen ona geri dönmek istiyorsun. Içten içe vedalaştiğinda o ayni oyunu sanada sergilesin istiyorsun. Ayriliyorsunuz diye ayni annen yanindaki gibi ağlamasini. Kim bilir birleşirsiniz diye düşünüyorsun.

Bu adam en özelini ailesi ile paylaşti. Ortada fol yumurta yokken annesi, ablasi herşeyi yönlendiriyordu. Ayriliği bile ablasi yönlendiriyor.

Biraz silkelen kendine gel. Bu adam sana laik değil. Gitsin köyde annesinin yönetebilceği kiz alsin.

Çok haklısınız bende yüzüğü ablasına göndermedim zaten. Tam bı korkaklık değil mi? Ben o kadar yıl ablasıyla mıydım da ona gönderiyorum yüzüğü? İş yerine gönderdim.

Vedalasmayi şu sebepten istiyorum, sürekli içimde onunla kavga halindeyim nasıl bu hale geldik diye. Çünkü gerçekten bana çok çok iyi davranıyordu. Ufak bı şeyden tartişsak direk yanıma gelird başka şehirlerde olmamıza rağmen. Hep destek oldu, sevildiğimi hep hissettirdi bunları düşününce böylr vedasiz çok çok saçma geliyor

jeehan jeehan katılıyorum tatlı dil sadece süreci uzatacaktı ve daha çok yara alacaktın o zaman. Oldurmak istemeyenle dünyanın en tatlı dilli insanı ol olduramazsın...Geçen konundan sonra bu konuyu görünce sevindim kusura bakma zira üzülmeni istemedim daha fazla. Anne lafından çıkmayan erkekten eş olmaz. Hep seni ezdirir, annesiyle karşı karşıya getirir. Yarın bir gün annesi boşan oğlum dese boşanır zira erkek anneleri için nedir ki, eş bulunur anne bulunmaz oğlum der.

Bak benim konularım zibilyon tanedir, hepsi kv yüzünden, havlu mavlu cart curt erkekler düz basit varlıklar nerde kadın işi bir şeyin lafı geçiyorsa bil ki annesi doldurmuştur.

Tatlı dille dediğim de çok oldu, ama sonu hep tartışmayla bitti. Ya bı kere evlilikten bahsedip bir saat sonra olmuyor ayrılalım demesi bile dolduruş hep, yüzüğü ablasına göndermemi istemesi hatta böyle bir durumda yüzüğü istemesi çok çok kotu ya. (Yüzüğü zaten göndereceğim ama direkt istemesi iğrenç)

Şimdi eski halini unut bu çocuğun. Çok seviyordu yanıma gelirdi şöyle el ustunde tutardı bunları düşünmenin sana bi faydası yok. Zaten halen el üstünde tutacak olsa, üzüldüğünde koşup gelecek olsa ayrılmazdı değil mi? Artık seni vedalaşma nezaketi göstermeyecek kadar el görüyor. Umrunda bile değilsin. Canını acıtmak için söylemiyorum gerçeği görmen lazım. Birbiriniz için bu kadar öenmliyken bi anda yabancı olmak anlamsız geliyor biliyorum. Ama böyleyken böyle yani. Senden değerli hiçbir şey yok ve daha mutlu olacağın günler olacak. Beklentini sil önüne bak zaman kaybetme, inan ki deymez.

X