- 24 Ağustos 2018
- 3.693
- 9.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer konunu az önce okudum.Aynı kişi mi dedim şaşırdım bi.Bence o kadar kötüydü arkadaşım.
Hayırlısı böyleymiş diye düşündüm.Sevindim bile senin için
Ailesi cok zor. Cocuk anneden izinsiz hicbirsey yapmaz. Ama sizde konu actikca kelimelerinizn cok agir ve sert oldgnun kanisina vardim.yani cok agresifsiniz gibi.negatifliginizi kaldiramamis olabilir artik. ama oda hakli demiyorum yanlis anlasilmasn sakin
Uzulme.Gerçekten yüz göz olmayı hiç hiç istemedim. Hatta ortada bir şey yokken annesiyle filan tanışmak da istememiştim. Ama benim dışımde gelişti çoğu şey malesef. Kimseyi kotulemiyorum. Benim de çok hatam var daha kibar olsaydım daha tatlı dilli buraya hiç gelmezdi konu belki de
Siz sakin aramayin . Bence seviyorsa sizi cok donebilir. Ozaman da hemen yumuşamayın. Sadece sunu merak ettim. Siz havlu konusu ve benzer konularda cok tepki vermeseniz.
- He yok ben baska yerde bakicam deseniz konuyu kapatsaniz o da belki ustunde durmazmiydi acaba.
Veya annesi hala devam edermiydi illede bizim dedigimiz yerden diye.
Tekrar denerseniz oldu ki daha sakin olmaya calisin.
Konu da sizi hakli buldum ve ayrilmaniz iyi olmus gibi geliyor bana da.
Okurken anlayabilmek için yoruldum.
Anasından akıl alıp kendi fikri olmayan erkeklerden koşarak uzaklaşın.
Hayirlisi olmu senin icin , simdi uzuleceksin ama birkac ay sonra iyi ki bitmis diyecrksin
Aci cekmen cok normal ama gececek , gectigi zamanda şükür kurtulmusum diyeceksin
Eski konununuzu bilmiyorum ama bu anlattıklarınıza bakarsak doğmamış çocuğa bırak don biçmeyi siz baştan aşağı giydirmeye çalışmışsınız. Bazı şeyler birazda spontane olmalı.
Ve annesine haftada bir gitmeyi dahi kabul etmemeniz cidden çok çok yanlış. Oldu olacak ailesinin nüfusundanda çıkartın kendi vesayetiniz altına alın adamı. Şahsen benim için ayrılma sebebidir direk. Kaldı ki haftada bir ziyaret çok iyi.
Yani bunu da alalim onuda sonra aliriz diyorsa annesinin isteklerine oncelik veriyor mecbur hissediyor kendini.
Zaten annemden uzak oturalim cok karisiyor demis kendisi farkinda ve rahatsiz ancak dengeyi kuramamis. Kuramadi ki pat diye sizden ayrildi anne ve kardeslerinin dirdirlariyla olan bu belliki.
Kendi kararlarını veriyordu evet ama annesi kırılmasın etmesin diye ona da uydugu çok oluyordu. Ya ben annesini suclamiyorum hiç kötü niyet de aramiyorum ama keşke böyle olmasaydi
Daha evlenmeden ailesinden uzaklaştıran gelin muamelesi gördüyseniz kesinlikle ayrılmakla doğru hareket etmişsiniz. Benim evliliğim de boşandığım adamın ailesi yüzünden bitti siz son derece iyi anlaşsanız bile işin içine aile girdi mi olmuyor olmazTüm bu anlattıklarimda haksız miyimM bunların çoğu için özür diledi benden defalarca ama yediremiyorum. Şimdi de ailesinden uzak tutmaya çalışan birisi oldum
Diyeceksin cunku gayet akilli bir kadinsin :)Gerçekten der miyim öyle. Demek ister miyim bunu bilmiyorum sadece çok görmek istiyorum şimdi ama kendimi tutacağım tabi ki elimden geleni yaptım ben
Bilmiyorum tekrar gormeyi çok istiyorum çünkü gerçekten bı şu zamanlar böyle olduk önceden sevgimizi birbirimize hissettirdik hep. Daha bir gün önce filan sana kıyamıyorum seni çok seviyorum diyip özür diliyordu benden. Aklım almıyor
Diyeceksin cunku gayet akilli bir kadinsin :)
Hepimiz cektik o acilari , inan bana gececek , senin iki kati yasinda bir kadin olarak soyliyorum ve iyi ki bitmis diyeceksin