Önceki Konuya İstinaden Ayrıldık

Çok kotu olduğumu bildiği halde bı aramadigi için üstüne bı de 1 saat içinde dolduruşa gelip beni bıraktığı için kardeşime asla katiyen geri dönmeyeceğim diye mesaj attığı icin yazmayı yediremiyorum.

Ama bakıyorum biz çok güzel günler yaşadık, çok şey paylaştık hep yanımda oldu, hep destek oldu bana hep güzel davrandı bana. Bunları düşününce bu şekilde vedasiz pat diye bitmesi çivi gibi batıyor yazıp yazmama konusunda acayip kararsız kaldim

cok kötü oldugunuzu bilip aramamasi sizi sevmedigini deger vermedigini gösterir. hatta ve hatta cocuk sizden erken davranmis, terkedilmek istememis....marilyn monroe'nun cok güzel bir lafi var “A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left.”. Size defalarca kac kisi tarafinden söylendi bu, keske bu sözdeki kisi siz olsaydiniz da onun önce siz onu terk etseydiniz.....sonu belliydi, siz sadece bos yere uzattiniz

nolur nolur...cok üzülüyorum bizim kizlarimiz, bacilarimiz resmen bi erkek yüzünden kahroluyorlar. hayat o kadar güzel ki ve hayatta o kadar güzel seyler var ki erkeklerden haric, ilk olarak kendinizi düsünün ya, okuyun ne bileyim gezin tozun, bosverin sevgiliyi, takilmayin bu kadar, üzülmeyin, cidden degmez.

Şimdi eski halini unut bu çocuğun. Çok seviyordu yanıma gelirdi şöyle el ustunde tutardı bunları düşünmenin sana bi faydası yok. Zaten halen el üstünde tutacak olsa, üzüldüğünde koşup gelecek olsa ayrılmazdı değil mi? Artık seni vedalaşma nezaketi göstermeyecek kadar el görüyor. Umrunda bile değilsin. Canını acıtmak için söylemiyorum gerçeği görmen lazım. Birbiriniz için bu kadar öenmliyken bi anda yabancı olmak anlamsız geliyor biliyorum. Ama böyleyken böyle yani. Senden değerli hiçbir şey yok ve daha mutlu olacağın günler olacak. Beklentini sil önüne bak zaman kaybetme, inan ki deymez.

Yok yok yazmaktan vazgeçtim ben tek başıma yasamadim ki onları kıymet bilseydim böyle ayrılmazdi

cok kötü oldugunuzu bilip aramamasi sizi sevmedigini deger vermedigini gösterir. hatta ve hatta cocuk sizden erken davranmis, terkedilmek istememis....marilyn monroe'nun cok güzel bir lafi var “A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left.”. Size defalarca kac kisi tarafinden söylendi bu, keske bu sözdeki kisi siz olsaydiniz da onun önce siz onu terk etseydiniz.....sonu belliydi, siz sadece bos yere uzattiniz

nolur nolur...cok üzülüyorum bizim kizlarimiz, bacilarimiz resmen bi erkek yüzünden kahroluyorlar. hayat o kadar güzel ki ve hayatta o kadar güzel seyler var ki erkeklerden haric, ilk olarak kendinizi düsünün ya, okuyun ne bileyim gezin tozun, bosverin sevgiliyi, takilmayin bu kadar, üzülmeyin, cidden degmez.

Çok haklısınız. İnanın biliyorum bunların geçeceğini. Şu an kendimi koyvermiyorum hiç zaten

Mesaj atma kesinlikle. Ararsa açma bile
Kendince içinden diyor ki bu kız dağılır ben olmazsam. İlk önce o egosunu indirsin bi. Laf sokmak için bile arasan bi yerleri kalkacak. Kardeşine tembihle eğer bir daha onu ararsa ya da yazarsa Ben hala seviyorum ama kısmet değilmiş önüme bakıcam dedi desin. İçine otursun biraz. Merak etme o daha seni arar. Ortak bir arkadaş sorarsa gene aynı. Kısmet değilmiş de konuyu kapat. Sosyal medyalarını kapat hber alamasın. Eğer engellemediysen sakın engelleme. Merak etsin npiyor diye. Sonrasında zaten yapacagin şeyler belli. Sen hala seviyorum ama nasip degilmisten başka açıklama yapma onun kulağına gidecek kişilere. Bir ay içinde gene arayacak merak etme.

Hayır söyle dedim ki ben İstanbul'da yaşıyorum burda yakın yer bile bir saat sürüyor. Belki şu an yolu bilmediğim için bu kadar sık git gel yapmak gozumde buyuyordur dedim.

Annesiyle yaşamayı asla kabul etmezdim ki kendisi de istemiyordu.
Asla annemle yaşayamam diyen erkeğe güvenmeyin. Annemle yaşayamam diye ayrı eve çıkmak istemiş ama hep anneme giderim demiş. Neden diye sorarım mesela. Annemle yaşayamam deyip haftasonları ona gideriz diyen erkekten korkmak lazım. Ama çok anneciymiş en ufak eşyada bile anne anne demesi garip. İyi yapmışsınız ayrılarak. İnşallah çok daha iyi İnsanlar çıkar

Tatlı dille dediğim de çok oldu, ama sonu hep tartışmayla bitti. Ya bı kere evlilikten bahsedip bir saat sonra olmuyor ayrılalım demesi bile dolduruş hep, yüzüğü ablasına göndermemi istemesi hatta böyle bir durumda yüzüğü istemesi çok çok kotu ya. (Yüzüğü zaten göndereceğim ama direkt istemesi iğrenç)

Canım benim kurtuldun şükret....Boşver gerisini berisini düşünme artık

Mesaj atma kesinlikle. Ararsa açma bile
Kendince içinden diyor ki bu kız dağılır ben olmazsam. İlk önce o egosunu indirsin bi. Laf sokmak için bile arasan bi yerleri kalkacak. Kardeşine tembihle eğer bir daha onu ararsa ya da yazarsa Ben hala seviyorum ama kısmet değilmiş önüme bakıcam dedi desin. İçine otursun biraz. Merak etme o daha seni arar. Ortak bir arkadaş sorarsa gene aynı. Kısmet değilmiş de konuyu kapat. Sosyal medyalarını kapat hber alamasın. Eğer engellemediysen sakın engelleme. Merak etsin npiyor diye. Sonrasında zaten yapacagin şeyler belli. Sen hala seviyorum ama nasip degilmisten başka açıklama yapma onun kulağına gidecek kişilere. Bir ay içinde gene arayacak merak etme.

Beni engellemiş. Biliyorum şu an gerçekten çok kotu eminim buna. Görmeye dayanamadığı için de engelledi. Yazmayacağım gerçekten yazmayacağım ne açıklama yapacağım ki ona daha

Asla annemle yaşayamam diyen erkeğe güvenmeyin. Annemle yaşayamam diye ayrı eve çıkmak istemiş ama hep anneme giderim demiş. Neden diye sorarım mesela. Annemle yaşayamam deyip haftasonları ona gideriz diyen erkekten korkmak lazım. Ama çok anneciymiş en ufak eşyada bile anne anne demesi garip. İyi yapmışsınız ayrılarak. İnşallah çok daha iyi İnsanlar çıkar

Çok teşekkür ederim. Keşke böyle olmasaydı ama ne bileyim kavusmamiza az kala böyle sudan sebeplerle bitmeseydi keşke.

Çok teşekkür ederim. Keşke böyle olmasaydı ama ne bileyim kavusmamiza az kala böyle sudan sebeplerle bitmeseydi keşke.
Zaten kardeşi anneyi araması falan bahane hep. Yakında ya bisi geri yollar ya da geri falan ister. Amaç şey, Bebegim istediğin gibi olsun herşey ne dersen o deyip yalvarman.o da keyfine göre karar verip surundurecek aklı sıra. Bir erkek evlenmeyi düşündüğü kadını öyle bir çırpıda aklından silemez. Sen emin olmadıkça o emin olacak. Açma telefonları sağda solda kısmet değilmiş de kapat. Erkek kızarsa ortadan kaybolacaksın zamanla tatlı anıları hatırlar kadın kızarsa seviyorum değerlisin diyeceksin kadın konuşmaya ikna edilmeye ihtiyaç duyar. Yani hergun lehine işliyor aslında.sen soğudukça o ısınacak. Beklemede kal ve senden haber almasın. Üzgünsün bittiği için ama kabullendin. Böyle bilsin barışmasan bile içine oturur.oh olsun

Zaten kardeşi anneyi araması falan bahane hep. Yakında ya bisi geri yollar ya da geri falan ister. Amaç şey, Bebegim istediğin gibi olsun herşey ne dersen o deyip yalvarman.o da keyfine göre karar verip surundurecek aklı sıra. Bir erkek evlenmeyi düşündüğü kadını öyle bir çırpıda aklından silemez. Sen emin olmadıkça o emin olacak. Açma telefonları sağda solda kısmet değilmiş de kapat. Erkek kızarsa ortadan kaybolacaksın zamanla tatlı anıları hatırlar kadın kızarsa seviyorum değerlisin diyeceksin kadın konuşmaya ikna edilmeye ihtiyaç duyar. Yani hergun lehine işliyor aslında.sen soğudukça o ısınacak. Beklemede kal ve senden haber almasın. Üzgünsün bittiği için ama kabullendin. Böyle bilsin barışmasan bile içine oturur.oh olsun

O benden ayrıldı. O bitirdi yani aslında. Ekstra bir şey yapmadım. Herhangi bir yerden silmedim. Sadece Instagram zimbirtisiyla uğraşmak istemediğim için dondurdum. Haber alacağı kimse yok kimse haber vermez ona zaten hayırlısı olsun ikimiz için de :)

Bu arada dün anneme demiş jehaan'in bana aldığı hediyeler vardı onları göndereyim size diye annem de jehaan da gönderir demis. Anneme dedim annem ben hiçbir şeyi geri istemiyorum çöpe atsın diye ama annem demek istemedi. Ben de arkadasima yazdirdim. Ona yüzüğü kargolar misin yarın dedi. Bir de ablasının adresini yazdı. Çok saçma değil mi ya? Ablası ne alaka

Çok kotu olduğumu bildiği halde bı aramadigi için üstüne bı de 1 saat içinde dolduruşa gelip beni bıraktığı için kardeşime asla katiyen geri dönmeyeceğim diye mesaj attığı icin yazmayı yediremiyorum.

Ama bakıyorum biz çok güzel günler yaşadık, çok şey paylaştık hep yanımda oldu, hep destek oldu bana hep güzel davrandı bana. Bunları düşününce bu şekilde vedasiz pat diye bitmesi çivi gibi batıyor yazıp yazmama konusunda acayip kararsız kaldim

Gurur geçici bi duygudur. Sevgi saygı hepsi geçer ama vicdan öyle değil. İlerde dönüp arkanıza bakınca keşke yapsaydım demeyin diye diyorum. Yine de siz bilirsiniz.

Gurur geçici bi duygudur. Sevgi saygı hepsi geçer ama vicdan öyle değil. İlerde dönüp arkanıza bakınca keşke yapsaydım demeyin diye diyorum. Yine de siz bilirsiniz.

Öyle ama gerçekten yazmak çok bos geliyor. Üstelik ben ctesi günü çok kotuydum bunu bildiği halde kardeşime "artık asla katiyen geri dönmeyeceğim jehaan da gelmesin" diye mesaj atmış. Son konuşmamızda bana yazma rica ediyorum yazma diye kızdı filan. Ne bileyim yok ya gerçekten yazmayı yediremiyorum

Saçma hareketler degil mi annenizi, kardeşinizi araması?
Bitip giden bir iliskiyse neden annesini arayayım ki nasıl diye? Nasıl olacaksın yani zil takıp oynayacak halin yok değil mi?

Çok dengesiz birisi gibi geldi bana, zaten konusmak istemişsiniz ama yazma demiş daha fazla adım atmayın bence ve annenizi ararsa tekrar, eski eşyaları ne yaparsan yap desin ve aileden başka birini de bir daha aramamasını istediğini söylesin bence.

Felaket tellalligi gibi olacak ama acaba yedekte tuttugu biri vardi kafasi bulandi da bi anda bir seyleri bahane edip boyle mi davrandi? Oldukca dengesiz bi tip herhalde. Mesaj atmayin kesinlikle. Zaten biyerini kaldirmissiniz narsist narsist ona buna mesajlar atmalar, asla donmem kendine bir sey yapmasinlar. Insallah karsiniza olgun ve sevkatli birisi cikar. Cok pozitifsiniz, size hic layik degilmis.

Saçma hareketler degil mi annenizi, kardeşinizi araması?
Bitip giden bir iliskiyse neden annesini arayayım ki nasıl diye? Nasıl olacaksın yani zil takıp oynayacak halin yok değil mi?

Çok dengesiz birisi gibi geldi bana, zaten konusmak istemişsiniz ama yazma demiş daha fazla adım atmayın bence ve annenizi ararsa tekrar, eski eşyaları ne yaparsan yap desin ve aileden başka birini de bir daha aramamasını istediğini söylesin bence.

Annem demedigi için arkadaşıma yazdırdım eşyaları göndermesin çöpe atsın dedim. Annemi kardeşimi bı daha arar mi bilmiyorum ama sanırım bence aklı kaldı ondan sebep arıyor.

Felaket tellalligi gibi olacak ama acaba yedekte tuttugu biri vardi kafasi bulandi da bi anda bir seyleri bahane edip boyle mi davrandi? Oldukca dengesiz bi tip herhalde. Mesaj atmayin kesinlikle. Zaten biyerini kaldirmissiniz narsist narsist ona buna mesajlar atmalar, asla donmem kendine bir sey yapmasinlar. Insallah karsiniza olgun ve sevkatli birisi cikar. Cok pozitifsiniz, size hic layik degilmis.

İnanın hiç öyle bı düşünce yok aklımda. Hiç sanmıyorum öyle olduğunu. Umarım da değildir. Aslında evet dengesizdi birden parlayıp çok başlamıştır jehaan olmuyor ayrılalım demelere. O zamanlar ilişkiyi tutan bendim galiba. Böyle der 1-2 saat geçmeden pişman olup gönlünü almaya uğraşırdı ama bu sefer baya doldurmuslar onu. Çok kızgınım ya insan yapmamalı bunu.

Ikinizde hatalisiniz.
Annesine kac gun gidecegine hangi sifatla insan karisabilir ya?
O havlu mavluyu da nerden alinirsa alinsin, devir ekonomi devri, nolcak hi hi diyip gecilse.
9 sene oldu gelin olali, tek tartismam olmadan atlattim herseyi

Ikinizde hatalisiniz.
Annesine kac gun gidecegine hangi sifatla insan karisabilir ya?
O havlu mavluyu da nerden alinirsa alinsin, devir ekonomi devri, nolcak hi hi diyip gecilse.
9 sene oldu gelin olali, tek tartismam olmadan atlattim herseyi

Haklısınız ama karışmadim ben annesine ne zaman gideceğine. O tek gitmek istemiyormus (annesi laf edermiş) birlikte gideriz hep diyordu ben de hafta içi çalışıp her hafta sonu gitmek fazla geldigini soyledim. Havluyu oradan alacaktım zaten, hatta başta annesinin gönlü olsun o kadar bakmış diye küçük ev aletlerini de oradan alacaktım. Ama kendi istediğim şeyleri kullanmak istemem tartışma konusu oldu.

Annem anlattı bugün (başka sehirdeydi yeni geldiği için şimdi anlattı.) Ablası diyormuş ki erteleye ertele nereye kadar diyormuş. Hanımlar ben ameliyat oldum burnumdan daha yüzümdeki şişlikler geçmeden hadi size tanışmaya gelelim, hadi eşya alalım ben ödemeye baslayim diye başladılar. Ortada daha hiçbir şey yoktu.

X