- 30 Mart 2015
- 579
- 764
Çok kotu olduğumu bildiği halde bı aramadigi için üstüne bı de 1 saat içinde dolduruşa gelip beni bıraktığı için kardeşime asla katiyen geri dönmeyeceğim diye mesaj attığı icin yazmayı yediremiyorum.
Ama bakıyorum biz çok güzel günler yaşadık, çok şey paylaştık hep yanımda oldu, hep destek oldu bana hep güzel davrandı bana. Bunları düşününce bu şekilde vedasiz pat diye bitmesi çivi gibi batıyor yazıp yazmama konusunda acayip kararsız kaldim
cok kötü oldugunuzu bilip aramamasi sizi sevmedigini deger vermedigini gösterir. hatta ve hatta cocuk sizden erken davranmis, terkedilmek istememis....marilyn monroe'nun cok güzel bir lafi var “A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left.”. Size defalarca kac kisi tarafinden söylendi bu, keske bu sözdeki kisi siz olsaydiniz da onun önce siz onu terk etseydiniz.....sonu belliydi, siz sadece bos yere uzattiniz
nolur nolur...cok üzülüyorum bizim kizlarimiz, bacilarimiz resmen bi erkek yüzünden kahroluyorlar. hayat o kadar güzel ki ve hayatta o kadar güzel seyler var ki erkeklerden haric, ilk olarak kendinizi düsünün ya, okuyun ne bileyim gezin tozun, bosverin sevgiliyi, takilmayin bu kadar, üzülmeyin, cidden degmez.