- 28 Eylül 2024
- 296
- 35
- 13
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
-
Olayın sizinle pek bi alakası yok gibi. Ne yapsanız olmayacak belli ki. Hassas bi süreç ve elinizden gelen de bu kadarsa kimsenin yerine düşünmek zorunluluğunuz yok. Ben yapmanız gerekeni eksik yaptığınızı düşünmüyorum.önceki konumda bir arkadaşımın alındığından bahsetmiştim. Bu cumartesi mesleki bir kongremiz oldu ve o kongeede bir sürü paylaşım yaptım. O olau yaşandıktan sonra da arkadaşımdan uzak durup hiç konuşmamıştım.
Hem konuşmadığım için hem bugün yanıma gelmedin diye bana alımdığonı, kongrede attığım fotoğrafların çok abartı olduğunu, kongreye gitmeden ona sorsaymışım en azından gitmemeyi teklif etmeliymişimi söyledi bana. Kuzeni abisi gibiymiş ve hayatına fevam edemiyormuş. Dışarıda güldüğünü de görüyorum bunları söyleyince de içinin çok kötü olduğunu söyledi.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Kongreye gitmemeyi aklımdan bile geçirmedim. O ise ondan gitmemeyi teklif etmemi beklemiş. Hikayelerimi postlarımı falan çok alınmış onlara. İlk gün attığım hiksyedense bunlara daha çok alınmış.
Özür diledim en sonu. Düşüncesiz görüldüğüme eminim. İlk defa hayatımda bir tepki vermek istedim, uzaklaştırmak istedim, olmadı. Yine ben suçlu oldum.
İlk gün alınmayı yine anlarım da 3-4 gün sonra story atmamak kongreye gitmemek (storylerimi gizlemiştim) bunlar abartı beklentiler değil mi? Napabilirim ben
ben özür diledim.Olayın sizinle pek bi alakası yok gibi. Ne yapsanız olmayacak belli ki. Hassas bi süreç ve elinizden gelen de bu kadarsa kimsenin yerine düşünmek zorunluluğunuz yok. Ben yapmanız gerekeni eksik yaptığınızı düşünmüyorum.
Her arkadaş ilişkisi de sürmeyebilir bu arada. Sizin yaptığınız size normal, onun tepkisi de şu an ona normal hissettirdiği için muhtemelen kısa vadede ortak paydada buluşamayacaksınız. Ve bu çok okey. Siz her durumda yanında olduğunuzu ancak hayatınızı askıya alamayacağınızı belirten içten bi konuşma yapıp, kendi seçimleriniz için de ekstra özür dilemeyi bırakın. Gereğinden fazla özür karşıdakini gereksiz haklı hissettiriyo bazen. Arkadaşınızın acısı biraz dinince belki söylediklerinizde haklılık payı olduğunu daha iyi görebilir.
Diyor ki gülerken nasıl ağladığımı bilmiyorsunNapmanızı bekliyor kendı dışarda gülerken sizin toprağın altına girmenizi falan mı
Ben de onu diyorum işte. Daha fazla özür dilemenize gerek yok. Siz özür diledikçe bak o da bana hak veriyo haksız algısı oluşacak. Şahsi algılamanıza da gerek yok. Muhtemelen kaybından dolayı olan hıncından kusurlu gördüğü davranışlara çok saldırıyo arkadaşınız. Siz kendinizden yanlış bişey yapmadığınıza dair emin olduğunuz sürece çok çok bişey yapmanıza gerek yok. Bence kendinizi kötü hissetmenize de gerek yok ama arkadaşınız itham ederek yapıyo bunu malesef. Bence siz ona “Yeterince yanında hissettiremediğim için özür dilerim ama ben yanında olmadığımı düşünmüyorum. Ne zaman ihtiyacın olursa yanındayım. Bazen senin de yaptığın gibi hayatıma devam etmek zorundayım ama bu sana ve kaybına üzülmediğim anlamına gelmiyo. Birlikte üzülelim, ağlayalım, gülelim ve hayatımıza devam etmeye çalışalım.” Gibi bi açıklama yapıp bu olaya zaman verin.ben özür diledim.
ne uapsam yaranamıyorum
Kendimi de çok kötü hissediyorum
E kendı bir hafta gülmeden durmuş mu ?Diyor ki gülerken nasıl ağladığımı bilmiyorsun
en azından 1 hafta sessiz kal istedim falan
İçinizi rahatlatır mı bilmem, İstanbul’da bir kongredeyken birlikte gittiğim samimi arkadaşımın babası vefat etti, apar topar döndük. Taziyede yas sürecinde yanında oldum, bu olaydan bir hafta sonra başka bir şehirde sunumumuz vardı ama o gelemeyeceği için ben de ayıp olmasın diye iptal ettim. Uçak biletini ödemiştim o da yandı. Arkadaşım da ben gelmesem de sen git demedi. Ama ben sunumdan ve biletten feragat edip onu düşünürken o bir kaç gün sonra Ankara’daki sunumunu iptal etmedi, bir güzel gitti sunumunu yaptı geldi. Olan benim yaptığım iptale oldu. Arkadaşım kötü niyetle yapmadı biliyorum ama bizim düşündüğümüz kadar düşünceli olmayabiliyorlar.Diyor ki gülerken nasıl ağladığımı bilmiyorsun
en azından 1 hafta sessiz kal istedim falan
Benim dedem anneannem ölse eminim yani hayatlarına devam ederler. Zaten etmemeleri saçma. Sonuçta ben instagrama giriyorsam görmeyi de hak ediyorumdurİçinizi rahatlatır mı bilmem, İstanbul’da bir kongredeyken birlikte gittiğim samimi arkadaşımın babası vefat etti, apar topar döndük. Taziyede yas sürecinde yanında oldum, bu olaydan bir hafta sonra başka bir şehirde sunumumuz vardı ama o gelemeyeceği için ben de ayıp olmasın diye iptal ettim. Uçak biletini ödemiştim o da yandı. Arkadaşım da ben gelmesem de sen git demedi. Ama ben sunumdan ve biletten feragat edip onu düşünürken o bir kaç gün sonra Ankara’daki sunumunu iptal etmedi, bir güzel gitti sunumunu yaptı geldi. Olan benim yaptığım iptale oldu. Arkadaşım kötü niyetle yapmadı biliyorum ama bizim düşündüğümüz kadar düşünceli olmayabiliyorlar.
Bunu da ima ettim sen nasıl bunu ima edersin dedi. Hatta ben insanlara haber etmek içşn kafa dağıtmak için giriyorum dedi. Sevgilisi de aynı şeyleri diyorAy bu kadar içi yanan insan eline telefon alıpta instada hikaye bakmaz kim napıyo takip etmez. Otursun yasin okusun meftaanın arkasından telefonla vıdıvıdı milleti hedef alacağına. Deli mi ne. O bişeylere bahane aramış gibi geldi bana.
Bu arada birinci derece olsa yine bu kadar tepki vermedimİçinizi rahatlatır mı bilmem, İstanbul’da bir kongredeyken birlikte gittiğim samimi arkadaşımın babası vefat etti, apar topar döndük. Taziyede yas sürecinde yanında oldum, bu olaydan bir hafta sonra başka bir şehirde sunumumuz vardı ama o gelemeyeceği için ben de ayıp olmasın diye iptal ettim. Uçak biletini ödemiştim o da yandı. Arkadaşım da ben gelmesem de sen git demedi. Ama ben sunumdan ve biletten feragat edip onu düşünürken o bir kaç gün sonra Ankara’daki sunumunu iptal etmedi, bir güzel gitti sunumunu yaptı geldi. Olan benim yaptığım iptale oldu. Arkadaşım kötü niyetle yapmadı biliyorum ama bizim düşündüğümüz kadar düşünceli olmayabiliyorlar.
bunu ona desem neler der tahmin bile edemiyorum. Nasıl dersin ben hayatıma fevam edemiyorum vs. Özür diledim canın sağ olsun dedi sadece.E kendı bir hafta gülmeden durmuş mu ?
Özür dilemeyin gelecegınız ıcın kongreye katılın .
iyi hem ayranı dökülmesin hem yoğurdu ekşimesin valla tadını kacırmıs siz alttan aldıkça da tepenıze bınmiş özür diledikçe de kendını haklı bulmuş . Kim arkadaşının kuzenine bi hafta yas tutuyor ? Sizden beklediği şey çok saçma
Ya bi yürüsün gitsin. Bende çok üzüldüm kafa dağıtmak için kongreye gittim dersin.Bunu da ima ettim sen nasıl bunu ima edersin dedi. Hatta ben insanlara haber etmek içşn kafa dağıtmak için giriyorum dedi. Sevgilisi de aynı şeyleri diyor
Kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsiniz . Konuşmayın oda kendı kendıne tavrını yapmaya devam etsin . Bazı arkadaşlıklar bitmeli farkında değilsiniz galiba ama resmen manipüle yapmaya çalışıyor sizin gelecegınızle meslegınızle alakalı olan bi kongre için karşınızda durmaz gerçek bir dostBu arada birinci derece olsa yine bu kadar tepki vermedim
bunu ona desem neler der tahmin bile edemiyorum. Nasıl dersin ben hayatıma fevam edemiyorum vs. Özür diledim canın sağ olsun dedi sadece.
Gitsem de paylaşım yapmayacakmışım. Allah var mutlu paylaşımlar olduYa bi yürüsün gitsin. Bende çok üzüldüm kafa dağıtmak için kongreye gittim dersin.
ya ben işte tavır alayım dedim neredeyse ağzıma sıçtı bir gün bile dayanamadım.kuzenini abisi gibi görüyorsa keske intihar etmeden ne derdi var paylassaymis "kardesiyle".
deli midir nedir, neden onun icin kongreye gitmeyesin ki? iyi odev de yapma sonucta arkadasinin hic tanimadigin kuzeni intihar etti. Milli yas ilan edilsin.
bencil ya, ben olsam kuzeninin ölümünden prim kasiyor derdim. ilgi cekmek icin bunu bulmus heralde, insanları buradan domine etmeye çalışıyor. neden özür diledin ki? cikarsaydin instagramindan
İşte ona gitmemeyi teklif etsem bile yetermiş.Ya bi yürüsün gitsin. Bende çok üzüldüm kafa dağıtmak için kongreye gittim dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?