- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Gerginlik illa sevismemekten miŞey gibi düşünüyorlar. Sanki millet cinselliğe aç bunlar zevkten zevke koşuyorBuda bı avunma şekli...
Olur yaw

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerginlik illa sevismemekten miŞey gibi düşünüyorlar. Sanki millet cinselliğe aç bunlar zevkten zevke koşuyorBuda bı avunma şekli...
Ama bu kadar şoku kaldıramayabilirler çünkü kadın evlenmek için yaşar. Evlenmeden ona ‘kız’ denir. Helalim denilip alnından öpüldüysen sonra yatağa girip kendini ‘teslim’ eder, kendini ‘kullandırtmamalı’dır mazallah değeri düşer. Sevgilisiyle uyumlu olmaması, anlaşmaması, sohbet edememesi asla önemli değildir. aralarında cinsel uyumsuzluk varsa bu da hiç sorun değildir çünkü mal değeri düşmeden verildi gitti. Bir de evlenmeden sevgilisi ya da ilişkisi olursa muhakkak gayri meşru çocuk şak diye olur. Onu da tuvalete çöpe falan atması şarttır.Evlenmeyi dusunmuyorum. 2 iliskim oldu ikisi de bu yuzden bitti. Evlenicegim kadin dese muhtemel sogurum konusmayi keserim![]()
Allah askina biseyleri yererken sacma sapan adetleri normal gostermeyelim. Kv ye neymis kanli carsaftanŞuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim![]()
Bu ne biçim yorum ya. Çarşaf ne Allah aşkına. Ne kadar küçük düşürücü farkında mısınız?,Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim![]()
Belki de kadın adamdan hevesini alınca adamı bırakır? Malum sevişmek iki tarafında zevk aldığı birşey, sadece erkekler için değil.Senin için basitse sıkıntı yok benlik bisi de yok benim seni nasıl gordugumun önemi yoksa burda ne işin var niye soruyorsun o zaman git annene sor bakim ne diyo sana asıl sen bu kadar önemseme kendini adam hevesini aldıktan sonra gider o zaman ağlayarak geri gelirsin buraya keşke sizi dinleseydim diye ama o zaman geç olur işte sana tavsiye![]()
Böyle şeyler olsaydı etrafınızda o zaman benim düşüncemi anlardınız ben size ne kadar anlatsam boşAllah askina biseyleri yererken sacma sapan adetleri normal gostermeyelim. Kv ye neymis kanli carsaftannasil ezikce bir davranus seklidir bu? din ayri bu bazi ezik adetler cok ayri seyler.. Allahim cok sukur ne ailemde ne de etrafimda boyle seyler olmadi..
Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim![]()
Ahahahaha yaptiniz mi kendinize bunu cidden? Suan daha cok uzuldum ...Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim![]()
Peki siz bunu normal mi karşılıyorsunuz merak ettim? Bu resmen hakarettirŞuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim![]()
Niye bos? Ben beyinsiz miyim? Dinimizdede yok bu sacma carsaf olaylari filan. Gunahi bile vardir. Millete ne benim bacak aramdaki kandanBöyle şeyler olsaydı etrafınızda o zaman benim düşüncemi anlardınız ben size ne kadar anlatsam boş
Verilen cevaplari ozetlemissiniz resmen:)Ama bu kadar şoku kaldıramayabilirler çünkü kadın evlenmek için yaşar. Evlenmeden ona ‘kız’ denir. Helalim denilip alnından öpüldüysen sonra yatağa girip kendini ‘teslim’ eder, kendini ‘kullandırtmamalı’dır mazallah değeri düşer. Sevgilisiyle uyumlu olmaması, anlaşmaması, sohbet edememesi asla önemli değildir. aralarında cinsel uyumsuzluk varsa bu da hiç sorun değildir çünkü mal değeri düşmeden verildi gitti. Bir de evlenmeden sevgilisi ya da ilişkisi olursa muhakkak gayri meşru çocuk şak diye olur. Onu da tuvalete çöpe falan atması şarttır.
bir de eğer evlilik dışı ilişki olursa o kişi kesin p.zvnk oluyormuş çünkü ayrılınca ya da birlikteyken arkadaşlarına falan satıyormuş. bir de muhakkak evlenilen kocaya gidip hadi üçümüz takılalım diyormuş, kadını hep tehdit ediyormuş. Erkek cinselliğe açmış, kadın öyle değilmiş.kadın dediğin görevini yerine getirip dizini kırıp oturmalı çünkü pis pis fikirleri içine atsın.
Bunların hepiciğini bugün buradan öğrendim.
Hele hele vay vay.
kadının adı yok.
Hamile kadinsiniz kirmak ta istemiyorum ama haddinizi bilin biraz, laflarinizin yenilir yutulur yanı yok. Ayıp yahu çarşaf , nevresim nedir !! Sorun yaşamayacagi birini tercih eder olur biter. Ne guzel, ne mutlu size siz helalinizden ikinci çocuk yapıyorsunuz :) Millette haramlariyla boşa vakit harcıyorŞuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim![]()
Istersen gösterme cinayet bile çıkar ben bunu savunmuyorum bende istemezdim böyle bir ortamda olmayı ama doğduğun yer kaderindirSiz gösterdiniz mi çarşafınızı elin insanlarına göğsünüzü gere gere? "Bakıığğn kanadıığm" diye gururlandınız mı?
Bu hakarettir yahu kadına, hakaret.
Bakire evlenip, carsaf sergileyip, iki de çocuk yapmışsınız.Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim![]()
Istersen gösterme cinayet bile çıkar ben bunu savunmuyorum bende istemezdim böyle bir ortamda olmayı ama doğduğun yer kaderindir
Nerdesin canim sen?Istersen gösterme cinayet bile çıkar ben bunu savunmuyorum bende istemezdim böyle bir ortamda olmayı ama doğduğun yer kaderindir
Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim![]()
Hadi inşallah o zamanTesekkur ederim yorumunuz icin. Burdaki arkadaslarin yorumunu dikkate aldim bugun konusurken bir iki plan yaptim daha doğrusu burasi cok guzel surasi cok guzel diye gidelim mi diye sordu. Biraz daha ikna oldum. Daha once sevgilim oldu ama suan hic olmamis gibi afallamis durumdayim