- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Bana duyguların var mı diye sorabilirsinBen basta istemiyordum. Ama suanda da o istiyor mu anlamiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana duyguların var mı diye sorabilirsinBen basta istemiyordum. Ama suanda da o istiyor mu anlamiyorum![]()
Cok da hemen olmadik,ben tek gecelik bir iliski olarak bakmistim olaya cunku. Birbirinizi begeniyorsaniz iki bekar insansaniz olabilir yani neden olmasin?Hemen sevgili mi oldunuz
Evet yemek yiyip evlerimize dağıldıkNasıl yani, beraber gezdiniz mi?
Benim üniversitede böyle bir ilişkim oldu. Arkadaştık, bir gece bara gittik, sonunu benzer bağlamışız. Üniversite bitene kadar da sevgiliydik. Ama ben hiç sevgili miyiz dememiştim. Dışarda elini tuuyordum mesela, çekmedi. Sevgili olmasak kahvecilere restoranlara fln öyle gitmezdik sanırım. Sonra ortak arkadaşlarla buluşmada yakın oturup elini fln tutardım. Yani süreçte gözlemleyerek anlamanız lazım.
Eşimle de İlk başbaşa buluşmamızda elele tutuşarak sevgili olduk. Seni Seviyorum, sevgili miyiz gibi cümleler geçmedi. İlk seni seviyorumu da iki hafta sonra söylemişti.
İlla bir sözel açıklama beklemeyin yani. Kalabalık ortamda size tavrından anlarsınıx. Ki işyerine direkt belli etmek istememesi takıldığından değildir. İşyerlerinde genelde bu tip ilişkileri resmi adım olmadan açıklamak istemez kimse. Ölçütünüz o olmasın. Ama sizarkadaşlarınızla tanıştırın. Onunkilerle de tanışmayı talep edin mesela.yada dışarda elini tutun. İlla ilanı aşk beklemeyin.
Valla ben açık sözlüyüm açık açık sorardımKucuk duserim diye simdi biz neyiz tribine bağladı bu demesin diye![]()
Ne icinÇok pişman olacaksiniz ileride,sonradan hersey güzel gidip evlenseniz dahi .
Hemde aynı iş yerinden.. iyice düşünMelisiniz. .
Niye her şeyi etiketleyip, kategoriliyoruz ki. Fuckbuddy, sevgilik vs. Deneyimlerin, duyguların hissedilmesini önlüyor bence bu durum. Akışına bırakmaktan başka çare yok gibi. Eğer tedirgin oluyorsan, sana kötü hissettiriyorsa biraz daha zaman sonra uygunca bir dille ya da dalga geçerek nabız ölçebilirsin. Bu arada benim böyle ilişkilerim oldu. Hatta genelde sevişerek sevgili oluyorum. Sevgili ılup sevişmekten bir farkı yok. Dediğim gibi bunlar sözler, kalıplar. Olay senin iyi hissedip, hissetmemen.
Yani 5 yıl oldu bizim, gram pişmanlık yok. Neden olsun? Yetişkin insanlar, birbirlerine karşı çekim hissetmişler, belli bir miktar his beslemişler birbirlerine, neden pişman olsunlar?Çok pişman olacaksiniz ileride,sonradan hersey güzel gidip evlenseniz dahi .
Hemde aynı iş yerinden.. iyice düşünMelisiniz. .
Şimdi yok ama sonradan olmacağının garantisi yok bir bakmışsın sevgili yapmışEvet çok haklısınız. İste telefonu ortada, başkasıyla gorusmesi yok bana gelen mesaji sorguluyor, kıskandığıni bile söyledi ama ortada bir sey yok iste
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Aranızdaki olay fiziksel tatmin. Bundan bi is olup olamayacagi size bağlı. Yaşama seklinizi bilmediğim icin ciddi bir iliski pesindeyseniz oturur konusur ve karara bağlarsınız. Bazi erkekler aradaki teklif olaylarindan kacmaya çalışırlar. Evliliktir aşktır onlara ayak bağı gibi gelir.Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?