• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıkma teklifi edecek değil ama siz bu adama karşı bir his besliyorsanız bunu ona belli edin. Tepkisinden anlarsınız.
Yok bir şey beklemiyorum, hissetmiyorum diyorsanız nasıl mutluysanız öyle devam edin.

Ben eşimi ilk gördüğümde ben bu adamla sevişirim diye düşünmüştüm (kokusundan çok etkilenmiştim koku takıntılı bir insan olarak), eşim de arkadaşına ben bu kızla evlenirim demiş. Bana da 'Lütfen deli olduğumu düşünme ama tanışmamız gerektiğine inanıyorum' demişti neyse ki ilk günden evlenelim dememiş. Hatta eşim bana biz seninle evleneceğiz bence dediğinde kahkaha atmıştım :) Sonuç? Önce benim dediğim oldu, 6 ay içinde de eşimin :) Biz de önce seviştik, sonra teklife falan ihtiyaç duymadık kesinlikle ayrı kalamıyorduk hadi beraber yaşayalım dedik, 6 ay içinde de bir baktım ki evlenmişiz. Tabii biz arkadaş değildik öncesinde öyle olsak nasıl olurdu bilmiyorum. Belki açık konuşmak en iyisi ama aynı iş yerinde olmanız biraz sıkıntılı bir durum.

Benim üniversitede böyle bir ilişkim oldu. Arkadaştık, bir gece bara gittik, sonunu benzer bağlamışız. Üniversite bitene kadar da sevgiliydik. Ama ben hiç sevgili miyiz dememiştim. Dışarda elini tuuyordum mesela, çekmedi. Sevgili olmasak kahvecilere restoranlara fln öyle gitmezdik sanırım. Sonra ortak arkadaşlarla buluşmada yakın oturup elini fln tutardım. Yani süreçte gözlemleyerek anlamanız lazım.
Eşimle de İlk başbaşa buluşmamızda elele tutuşarak sevgili olduk. Seni Seviyorum, sevgili miyiz gibi cümleler geçmedi. İlk seni seviyorumu da iki hafta sonra söylemişti.
İlla bir sözel açıklama beklemeyin yani. Kalabalık ortamda size tavrından anlarsınıx. Ki işyerine direkt belli etmek istememesi takıldığından değildir. İşyerlerinde genelde bu tip ilişkileri resmi adım olmadan açıklamak istemez kimse. Ölçütünüz o olmasın. Ama sizarkadaşlarınızla tanıştırın. Onunkilerle de tanışmayı talep edin mesela.yada dışarda elini tutun. İlla ilanı aşk beklemeyin.

Evet haklısınız. Dışarıda öpmek, el ele tutuşmak iyi ipucu verir karşıdakinin ne düşündüğüne dair. Cahil Filozof Cahil Filozof bunu deneyebilirsiniz. Benimkiyle ilk 6-7 ay dışarıda el ele tutuşmadık mesela. Saçını düzeltme bahanesiyle falan elini çekerdi eli boşta kalınca elimi tutmazdı. O şekilde alırdım mesajı :D Arkadaşlarımızın yanında belli ederdik çift olduğumuzu. Onlar biliyorlardı görüştüğümüzü.

Niye her şeyi etiketleyip, kategoriliyoruz ki. Fuckbuddy, sevgilik vs. Deneyimlerin, duyguların hissedilmesini önlüyor bence bu durum. Akışına bırakmaktan başka çare yok gibi. Eğer tedirgin oluyorsan, sana kötü hissettiriyorsa biraz daha zaman sonra uygunca bir dille ya da dalga geçerek nabız ölçebilirsin. Bu arada benim böyle ilişkilerim oldu. Hatta genelde sevişerek sevgili oluyorum. Sevgili ılup sevişmekten bir farkı yok. Dediğim gibi bunlar sözler, kalıplar. Olay senin iyi hissedip, hissetmemen.

Önce ne istediğinize vede nasıl devam etmek istediğinize kendiniz net bir karar verin..
Onu beğeniyor sunuzki 3 defa olmuş. Demek ki bir ten uyumu vede karşılıklı bir cekim de var.
Eğer devam etmek istiyorsaniz, sevgili olarak mı ,yoksa böyle mi dvm etmek isterseniz..
Her iki türlüsude ayrılınca çok yıpratıcı olacak.. sonuçta onu dvmli görmek var işin ucunda..

Size naçizane tavsiyem, bian evvel ikiniz kendinize bir yol çizin..

en kısa zamanda , en uygun bir anda.. "bizim durumumuz nereye gidiyor" "biz böyle neyiz şimdi" tarzı birşey de..
Yani önünü tam olarak gör.. bu belirsizlik seni bitirir..
Baktin ki,karşı taraf yan çiziyor. Yol yakınken dönmek en iyisi..

Bir abla deyişi daha:
Kadınlar birşeyler hissettiği kişiyle sevişir

Erkekler önlerine çıkan vede güzel buldukları ilk kişiyle

Kadınlarda sexte ,hissiyat ve duygusallık önemli
Erkeklerde işi bitirip, başarıya ulaşmak

Niye her şeyi etiketleyip, kategoriliyoruz ki. Fuckbuddy, sevgilik vs. Deneyimlerin, duyguların hissedilmesini önlüyor bence bu durum. Akışına bırakmaktan başka çare yok gibi. Eğer tedirgin oluyorsan, sana kötü hissettiriyorsa biraz daha zaman sonra uygunca bir dille ya da dalga geçerek nabız ölçebilirsin. Bu arada benim böyle ilişkilerim oldu. Hatta genelde sevişerek sevgili oluyorum. Sevgili ılup sevişmekten bir farkı yok. Dediğim gibi bunlar sözler, kalıplar. Olay senin iyi hissedip, hissetmemen.

Açıkçası beklentileri belli etmek ve ilişkinin geleceğini belirtmek açısından bu etiketler önemli. Sınıfımda çok vardı bir kere sevişti diye önümüzdeki ay evleneceğini sanan kızlar 🤦🏼‍♀️

Çok pişman olacaksiniz ileride,sonradan hersey güzel gidip evlenseniz dahi .
Hemde aynı iş yerinden.. iyice düşünMelisiniz. .
Yani 5 yıl oldu bizim, gram pişmanlık yok. Neden olsun? Yetişkin insanlar, birbirlerine karşı çekim hissetmişler, belli bir miktar his beslemişler birbirlerine, neden pişman olsunlar?

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladı 🙄 gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?

anlamadim neden cikartasiniz ki hayatinizdan. once bir konusun. soyleyin hissettiklerinizi. onun soylediklerini dinleyin. bakin iliski nasil ilerleyecek. yani zamanin ne gosterecegini kim bilebilir.

Insan arkadaşıyla nasıl birlikte olabilir ki yani biri gözümde arkadaşsa arkadastir hiçbirşey olamaz .
Bende siz birbirinizden hoslaniyorsunuz ya da adam hoşlanıyor bilemedim .
Ama arkadaşız demeyin aşırı itici oluyor arkadaşlık bu değil:kusmuk:

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladı 🙄 gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Aranızdaki olay fiziksel tatmin. Bundan bi is olup olamayacagi size bağlı. Yaşama seklinizi bilmediğim icin ciddi bir iliski pesindeyseniz oturur konusur ve karara bağlarsınız. Bazi erkekler aradaki teklif olaylarindan kacmaya çalışırlar. Evliliktir aşktır onlara ayak bağı gibi gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X