- 6 Ağustos 2012
- 83
- 0
-
- Konu Sahibi ozlemduymak
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum, benim 7 yaşında bir oğlum var yaklaşık 3-4 aydır bir kardeş olsun istedik ona, fakat bu sefer regl olmamaya başladım, 27 günde bir regl olan ben 45-50 gün lere çıktı, doktora gittim reglin 3. günü bakılan TSH , FSH , PROLAKTİN gibi testlere bakıldı prolaktinim hafif yüksek çıktı onun içinde ilaç kullandım, adet olmaya başladım fakat hamilelik oluşmadı diye doktorum klomen verdi günde bir kere , hamilelik yine oluşmadı, bir daha ki ay klomen ve göbekten çatlatma iğnesine rağmen bir tane yumurtam olgunlaşmıştı ve gebelik olmadı, bunun üzerine bende doktorum bir daha farklı bir ilaç vermesine rağmen kullanmadım ve ibrahim saraçoğlunun incir+havuç kürünü uyguladım ve çok inandım olacağına, sonuç:31 mayıs en son regl tarihim şu anda temmuz 9 birkaç gün önce test aldım ve çift çizgi :)))))), bir kaç gün sonra da doktora gideceğim, yani kesinlikle kimyasalla bir gebelik olsun istemiyordum ve doğal yollarla inşallah hamileyim herkse tavsiye ederim
derenmine canım ben de senin gibiydim.bende de pko var ilaçsız adet olamıyorum. hatta benim yumurtam klomenle bile gelişmedi. 3 ay soğan kürü içtim. adetlerim düzenlenmedi ama takdiri ilahi faydasını gören çok insan var dedim 3 ay 15 gün ara 15 gün içtim. sonra klomen tedavisine başladım yumurtam hiç gelişmedi. 2. ay dozunu yükseltip deneyelim dedi dr. ama bu kez klomenle birlikte incir-havuç kürüne başladım. dr hanım yine gelişmedi dedi biraz vücudun dinlensin kışın gel dedi. ama ben inciri havucu bırakmadım. devam ettim. bir gün var bir gün yok düzenli ilişki de oldu. sadece 18 gün içtim fırsatım olsa 25 güne tamamlıycaktım ama misafirin olduğu için devam edemedim. 1 hafta ara verdim tekrar başladım 7. Gündü adetimde 1 hafta geçmiştiki 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kendi kendine olması düşük bi ihtimal diyen Dr bile şaşırdı. Rabbim isteyince oluyor ümitli ol inan. dua ederek içtim her bardağı yalvardım rabbime. Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın. Denemekten ne çıkar inanarak dua ederek iç şifa olsun inşallah.
Sperm sayısı 38 milyon çıktıçok şükür iyi çıktı. fakat morfoloji ve hızda biraz düşüklük var. fakat bunlar engel değil dedi. 2 ayrı doktora gösterdim sonucu, ikiside doğal yolla olmaya engel değil dediler. Ama işte sorunlarımız başka.
Canım evde fındık,kuruyemiş eksik olmaz. Eşim allahtan seviyor, yiyorda. Ama cinsel gücü arttırırmı bilemem. Bu arada doktor bitkisel bir ilaç verdi (ürolog) onun etkiside ayrıca cinsel gücü ve sperm kalitesini arttırıcıymış. Ama ben bunu göremedim canım ya
Böyle konular pek konuşamıyor insan, eşim böyle olunca bendede soğukluk oluştu. Ama o başlasa ona hayır demiyorum asla. Hep ben başlatıyorum zaten.Oda çocuk için
Ama işte gün aşırı felan olması çok zor oluyor, eşim yorgunum diyor, yanaşıyorum ama isteksiz olduğunu anlıyorum yani. o zaman bendede moral sıfır oluyor.
Öyle işte, sağol canım desteklerin için
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum, benim 7 yaşında bir oğlum var yaklaşık 3-4 aydır bir kardeş olsun istedik ona, fakat bu sefer regl olmamaya başladım, 27 günde bir regl olan ben 45-50 gün lere çıktı, doktora gittim reglin 3. günü bakılan TSH , FSH , PROLAKTİN gibi testlere bakıldı prolaktinim hafif yüksek çıktı onun içinde ilaç kullandım, adet olmaya başladım fakat hamilelik oluşmadı diye doktorum klomen verdi günde bir kere , hamilelik yine oluşmadı, bir daha ki ay klomen ve göbekten çatlatma iğnesine rağmen bir tane yumurtam olgunlaşmıştı ve gebelik olmadı, bunun üzerine bende doktorum bir daha farklı bir ilaç vermesine rağmen kullanmadım ve ibrahim saraçoğlunun incir+havuç kürünü uyguladım ve çok inandım olacağına, sonuç:31 mayıs en son regl tarihim şu anda temmuz 9 birkaç gün önce test aldım ve çift çizgi :)))))), bir kaç gün sonra da doktora gideceğim, yani kesinlikle kimyasalla bir gebelik olsun istemiyordum ve doğal yollarla inşallah hamileyim herkse tavsiye ederim
derenmine canım ben de senin gibiydim.bende de pko var ilaçsız adet olamıyorum. hatta benim yumurtam klomenle bile gelişmedi. 3 ay soğan kürü içtim. adetlerim düzenlenmedi ama takdiri ilahi faydasını gören çok insan var dedim 3 ay 15 gün ara 15 gün içtim. sonra klomen tedavisine başladım yumurtam hiç gelişmedi. 2. ay dozunu yükseltip deneyelim dedi dr. ama bu kez klomenle birlikte incir-havuç kürüne başladım. dr hanım yine gelişmedi dedi biraz vücudun dinlensin kışın gel dedi. ama ben inciri havucu bırakmadım. devam ettim. bir gün var bir gün yok düzenli ilişki de oldu. sadece 18 gün içtim fırsatım olsa 25 güne tamamlıycaktım ama misafirin olduğu için devam edemedim. 1 hafta ara verdim tekrar başladım 7. Gündü adetimde 1 hafta geçmiştiki 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kendi kendine olması düşük bi ihtimal diyen Dr bile şaşırdı. Rabbim isteyince oluyor ümitli ol inan. dua ederek içtim her bardağı yalvardım rabbime. Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın. Denemekten ne çıkar inanarak dua ederek iç şifa olsun inşallah.
allahım hyrlı ewlat nasip etsin inşallah çok sewindim adına.bende ilacımın bitmesini bekliyrm adet oldgmda başlıcam inş. allahım herkese hayırlı ewlatlar nasip etsin sabırlı olmak gerekiyor ama yapamıyoruz ne yazıkkı.kac gün uyguladınız ve hep havuç incir karışım olarakmı içtnz
ilk 4 gün sadece inciri içtim sonraki günlerde havucuda ekledim ben inandım ilaçlarla gelişmeyen yumurtalarım oluşmayan yumurta bu kür sayesinde oluştu, bitkilerin ve doğanın gücüne sonsuz inanırım, her türlü hastalıkta bitkisel yönden çözerim ilaca pek başvurmam bu seferde yani hamileliğimde ilaçla olsun istemedim ve oldu çok şükür darısı isteyen herkesin başına
benm ilk ay iğnelere yanıt wermedi yumurtalar gelişmedi.ikinci ay iğnenin dozunu arttıtdılar bu seferde aşırı gelişti düzenli ilişki verdi kanamam oldu tutmadı.3. de tekrar iğneye başladık büyüttüler gene ilişki verdi gene tutmadı gecen ayda yumurtaları büyütüp çatlatma iğnesi oldum gene tutmadı bu ay adet olmk için ilaca başladım adet oldugumdada bu kürü yapcam inş. tekrar ilaç kullanıp adet olduğumda doktora gidicem bu ay asılamaya geçelim artık dedi
saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun
bnm hastalığım hipo hipo.ilaçla adet oluyrum adet olunca yumurtam oluşuyo çok şükkür 15 tane yumurtam felan oluyo.ama çok ufak ilaçla büyüttüler bi defa cok gelişti ilişki verdi doktr tutmadı bi defa hiç gelişmedi bi defa gene tutmadı gecen ay çatlatma iğnesi oldum yine tutmadı bu ay aşılamaya geçelim dedi eşimin memleketine gelcz dıye erteledik ilaca başladım ilaç bitince tekrar başlıcam ikinci adet olmamda doktora gidicm bnde bu sürede bu incir kürünü yapayım dedim.
Benimde sorunum PCO ben de ilaçsız adet olmuyorum. Allah ım kolaylık versin. Sabırlı olmak gerekiyo ümidini kaybetmemek gerekiyo. Hipo hipoyu duymuştum olumlu sonuç alanları da duydum çok dua ederek inanarak kürlere devam et. Rabbim ol derse oldurur zamanı vardır.
Merhaba,hayirli olsun,benim hikayem de sizinkine cok benziyor sonu da benzer insallah...7 yasinda bir kizim var..kardes istiuoruz rabbimden.Subatta dusuk oldu,mayistan itibaren tekrar deniyoruz ama hala olamadi..En sonunda incir kurunu yapmaya karar verdim bugun ikinci gunum..5 gun sonra da havuc kurune baslayacagim.Esime de keciboynuzu pekmezi yedirecegim insallah.Kurun basarili olmasini istiyorum rabbimden hayirlisi...merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum, benim 7 yaşında bir oğlum var yaklaşık 3-4 aydır bir kardeş olsun istedik ona, fakat bu sefer regl olmamaya başladım, 27 günde bir regl olan ben 45-50 gün lere çıktı, doktora gittim reglin 3. günü bakılan TSH , FSH , PROLAKTİN gibi testlere bakıldı prolaktinim hafif yüksek çıktı onun içinde ilaç kullandım, adet olmaya başladım fakat hamilelik oluşmadı diye doktorum klomen verdi günde bir kere , hamilelik yine oluşmadı, bir daha ki ay klomen ve göbekten çatlatma iğnesine rağmen bir tane yumurtam olgunlaşmıştı ve gebelik olmadı, bunun üzerine bende doktorum bir daha farklı bir ilaç vermesine rağmen kullanmadım ve ibrahim saraçoğlunun incir+havuç kürünü uyguladım ve çok inandım olacağına, sonuç:31 mayıs en son regl tarihim şu anda temmuz 9 birkaç gün önce test aldım ve çift çizgi :)))))), bir kaç gün sonra da doktora gideceğim, yani kesinlikle kimyasalla bir gebelik olsun istemiyordum ve doğal yollarla inşallah hamileyim herkse tavsiye ederim
Benimde sorunum PCO ben de ilaçsız adet olmuyorum. Allah ım kolaylık versin. Sabırlı olmak gerekiyo ümidini kaybetmemek gerekiyo. Hipo hipoyu duymuştum olumlu sonuç alanları da duydum çok dua ederek inanarak kürlere devam et. Rabbim ol derse oldurur zamanı vardır.
21 gün içtim simdi ara verdim tekrar başlayacağım kasıklarımda agrı var sadece faydasını görürmym bilmyrmumarım istediğiniz gibi sonuçlanır ben herzaman doğanın gücüne inanmışımdır şimdide öyle oldu o kadar ilaç kullanımından sonra 15 gün incir havuç kürü ile şu anda hamileyim allah inşallah tamamına erdirir darısı başınıza inancınızı kaybetmeyin
ben 15 gün içtim ve sonuç hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına ayrıca bende ishal felan yapmadı çünkü incir ve havuç kürü çok tatlı geldiği için bana ben bol da su içtim herhalde bu yüzden olmadım ishal21 gün içtim simdi ara verdim tekrar başlayacağım kasıklarımda agrı var sadece faydasını görürmym bilmyrm