önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

Herkese selam arkadaşlar!!! bende yeni katıldım aranıza öncelikle Rabbim şu mübarek günlerde herkese gönlündekini hayirlisiyla versin diyorum ve sorumu soruyorum. :)) incir kürü toplam 42 gün diye okudum ancak bu süre sonunda yeniden başlamak gerekince ne zaman başlanacak yine mi 7 gün sonra? Cevabınız için şimdiden teşekkürler iyi akşamlarrrr

allahım hyrlı ewlat nasip etsin inşallah çok sewindim adına.bende ilacımın bitmesini bekliyrm adet oldgmda başlıcam inş. allahım herkese hayırlı ewlatlar nasip etsin sabırlı olmak gerekiyor ama yapamıyoruz ne yazıkkı.kac gün uyguladınız ve hep havuç incir karışım olarakmı içtnz

bnm hastalığım hipo hipo.ilaçla adet oluyrum adet olunca yumurtam oluşuyo çok şükkür 15 tane yumurtam felan oluyo.ama çok ufak ilaçla büyüttüler bi defa cok gelişti ilişki verdi doktr tutmadı bi defa hiç gelişmedi bi defa gene tutmadı gecen ay çatlatma iğnesi oldum yine tutmadı bu ay aşılamaya geçelim dedi eşimin memleketine gelcz dıye erteledik ilaca başladım ilaç bitince tekrar başlıcam ikinci adet olmamda doktora gidicm bnde bu sürede bu incir kürünü yapayım dedim.

Merhaba,

Eşleri de anlamak lazım ve gerçekten de yorgun oluyorlar, günün streslerini,patronun azarlarını, iş kaygısını biz taşımıyoruz onlar taşıyor. Biraz geç oldu bu önerim ama eşlerimizle hafta sonları münasebet kursak daha güzel olur onlar için, yani izin günleri hangi günse o günler için hep zihinsel olarak rahatlatmalıyız. Stres en büyük engel, yani sadece cinsel olarak yaklaşmakla olmaz. Önce bir açık havaya çay içmeye, gezintiye çıkacaksınız... İlla orda burda para harcamak gerekmez, yapoarsın sandvicini, piknik sepetini gidersiniz güzel deniz kıyısına, yeşillik yerlere hem onun da içi açılır. Sonra akşam olunca da güzel bir film seyredersiniz evinizde özellikle komedi olsun adam zaten her gün dram trajedi görüyordur işyerinde. Gülmek ve özellikle beraber gülmek hem rahatlatıyor hem de cinsel açıdan da isteği arttırıyor, fındık fıstık konusundan önce psikolojik rahatlatma önemli. Eşlerimiz işyerlerinde hep kaygıyla yaşıyorlar o kaygılarını bir süre olsun gidermek de bize düşer bence hele ev hanımıysan mutlaka yardımcı olmalısın.

Yani ilişki için izin günlerini bekleyip ayarlamalı, kürlerini de kullanmalısın. Erkekler de makine değil sonuçta...Umarım bu süreçte çocuğunuz olmuştur...

ne güzel ya bizde inşallah gzel sonuçlar alırız hakkımızda hayırlısı

inşallah allah razı olsun

ilk 4 gün sadece inciri içtim sonraki günlerde havucuda ekledim ben inandım ilaçlarla gelişmeyen yumurtalarım oluşmayan yumurta bu kür sayesinde oluştu, bitkilerin ve doğanın gücüne sonsuz inanırım, her türlü hastalıkta bitkisel yönden çözerim ilaca pek başvurmam bu seferde yani hamileliğimde ilaçla olsun istemedim ve oldu çok şükür darısı isteyen herkesin başına

benm ilk ay iğnelere yanıt wermedi yumurtalar gelişmedi.ikinci ay iğnenin dozunu arttıtdılar bu seferde aşırı gelişti düzenli ilişki verdi kanamam oldu tutmadı.3. de tekrar iğneye başladık büyüttüler gene ilişki verdi gene tutmadı gecen ayda yumurtaları büyütüp çatlatma iğnesi oldum gene tutmadı bu ay adet olmk için ilaca başladım adet oldugumdada bu kürü yapcam inş. tekrar ilaç kullanıp adet olduğumda doktora gidicem bu ay asılamaya geçelim artık dedi

hakkımızda hayırlısı

merhabalar.bende bugun incir kürüne başlayacağım havuçla krıstırıp içmeye başladıktan snra 21 gun boyunca hep havcla krıstırıpmı içiçz

Benimde sorunum PCO ben de ilaçsız adet olmuyorum. Allah ım kolaylık versin. Sabırlı olmak gerekiyo ümidini kaybetmemek gerekiyo. Hipo hipoyu duymuştum olumlu sonuç alanları da duydum çok dua ederek inanarak kürlere devam et. Rabbim ol derse oldurur zamanı vardır.

bakalım hakkımızda hyrlısı inş.

Arkadaşlar incir kürü bana ağır geldi.. Klomen ve incir kürünü beraber uyguladım sanırım ikisi bir çok ağır oldu. Kaç haftadır ishalim var, daha yeni düzeldim o da inciri bıraktıktan sonra... Biliyorsunuz incir kabızlığa en önce önerilenlerden ve ben sanırım 8 incirle yaptım (yarım dozla suyunu az koyarak yaptım) o bile dokundu...Hani uygulayacak arkadaşların aşırı ishal sorununu da gözönüne almalarını, uygularken kendilerindeki belirtilere dikkat etmelerini öneririm, resmen ölüyordum hala yatıyorum...dİKKATLİ OLUN GEÇMİŞ OLSUN...

Merhaba,hayirli olsun,benim hikayem de sizinkine cok benziyor sonu da benzer insallah...7 yasinda bir kizim var..kardes istiuoruz rabbimden.Subatta dusuk oldu,mayistan itibaren tekrar deniyoruz ama hala olamadi..En sonunda incir kurunu yapmaya karar verdim bugun ikinci gunum..5 gun sonra da havuc kurune baslayacagim.Esime de keciboynuzu pekmezi yedirecegim insallah.Kurun basarili olmasini istiyorum rabbimden hayirlisi...

umarım istediğiniz gibi sonuçlanır ben herzaman doğanın gücüne inanmışımdır şimdide öyle oldu o kadar ilaç kullanımından sonra 15 gün incir havuç kürü ile şu anda hamileyim allah inşallah tamamına erdirir darısı başınıza inancınızı kaybetmeyin

bende incir kürüne ve havuç kürüne başlamak istiyorum.hatta bugün incir aldım ama havuç bulamadım.neyse inciri kaynattım ama aklıma takılan bikaç şey var. şimdi incirin posasını napıcam onu yemeyip sadece suyunumu içicem? bide hangi gün başlıcam bu kürlere ben incire bugün yani adetimin 3. günü başladım.inşallah yarın havuçta bulabilirsem ona nezaman başlıyayım?

bende incir kürü yapmayı düşünüyorum
ama klomende kullanıyorum bi zararı olur mu acaba:26:

aynen öle hakkımızda hayrlısı

21 gün içtim simdi ara verdim tekrar başlayacağım kasıklarımda agrı var sadece faydasını görürmym bilmyrm

21 gün içtim simdi ara verdim tekrar başlayacağım kasıklarımda agrı var sadece faydasını görürmym bilmyrm
ben 15 gün içtim ve sonuç hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına ayrıca bende ishal felan yapmadı çünkü incir ve havuç kürü çok tatlı geldiği için bana ben bol da su içtim herhalde bu yüzden olmadım ishal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…