önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

Selam bende uzun zamandir takip ediyorum sizi hamile kalirsam yazacam demiştim evet arkadaslar incir kurunu ocakta denedim 21 gun tam gunumde ader oldum adetin 3 gunu basladim havuç inciri içtim
2 ay gene 17 gun ictim biktim kur hazirlamaktan biraktim adetim gecikti ve test yaptim evde cift cizgiyi gordum rabbim ne eylerse guzel eylermiş nasip bu guneymiş demekki allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Esime soledim sokta inanmiyor bana 1 senedir evliyiz yasim 35 benim doktor demeden inanmam diyo :)) aliskin degil adam :)

Bende 2 senedir evliyim son zamanaa kadar hatsanelere gittim ne gerektiyse uyguladim ama eşim gitmiyordu bende de genelde polikistik den baska bi sorun olmuyordu
Eşim 1 hafta önce hastane ye gidince sprem sayisi ve hareketliliği düşük çıkınca ilac tedavisine başladı. Ben incir küru yapmak istiyorum fakat beklemeli miyim yoksa hazır o da ilac kullanıyorken bende bi yandan kürü uygulamali miyim

Bende 2 senedir evliyim son zamanaa kadar hatsanelere gittim ne gerektiyse uyguladim ama eşim gitmiyordu bende de genelde polikistik den baska bi sorun olmuyordu
Eşim 1 hafta önce hastane ye gidince sprem sayisi ve hareketliliği düşük çıkınca ilac tedavisine başladı. Ben incir küru yapmak istiyorum fakat beklemeli miyim yoksa hazır o da ilac kullanıyorken bende bi yandan kürü uygulamali miyim

Merhaba
Öncelikle hayırlısı olsun.
Ben aranıza yeni katıldım
İki defa tüp bebek denedim. Ama maalesef olmadı.42 yaşındayım .bir adet yumurtam oluyor.
bugün sogan kürü ve incir kürünü tesadüfen görünce dikkatimi çekti.

Sizlerden ricam bana yardımcı olur musunuz ne zaman ve nasıl yapacağım
Tarifi falan var mı. Dikkat etmem gereken noktalar neler Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat versin

Şimdiden teşekkürler

Merhabalar,öncelikle tebrik ederim sizi. İbrahim saraçoğlu 1 litre klorsuz suya 16 incir ikiye bölünüp atılacak ve sabah akşm aç karnına diyor. Sen sanırım 2,5 su bardağına 9 incir ve günde 1 kere içmişsin doğru mu?

Siz bunu yazali çok olmuş ama bende görünce bir unut belki cvp verirsiniz diye yazdım incir kürüne bugün başladım Rabbimin izniyle bizimde yüzümüz güler umarım size sorum havuç suyunu da ekledikleri sonra çoğalıyor dediniz ya sabah akşam taze içilmesi gerekmiyor mu öyle duymuştum ben ama siz tecrübeyle sabit birisiniz o yüzden böyle yapmayı düşünüyorum bir sorun olur mu

X