önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

hadiya ne güzel.ama ben ilaçsz adet olmuyrm yumurtalrm gelişmiyor 21 gün içtm yarın tekrr başlıcam 21 gün ndaha içiçm ama bnde faydası olmadı sanrım.

Ben şuan küre başladım 3 gün oldu sonucum pozitif olur inşallah yazarım size ama benm sorunum tüplerimin kapalı olması bilmiyorum bunun için bu kürü uygulayanlar varmı aranızda

slm arkadaslar benimde bi yakinimin 12senedir cocugu olmuyo.tedavide gordu AMA faydasi olmadi.yumurtaligin biri calismiyormus.bu sogan ve incur kurunu denese olma ihtimali varmi acaba faydasi olurmu.cocugu olmasini cok istiyo uzuluyrm onun icin..

Bende inçir ve havuç kürune başladım. 21 gün içtım şimdı 10gunum var bekliyorum inşallah olur . Bir oğlum var 5 yaşinda onuda inçir kürü ile hamile kalmiştım. Paylaşmak istedim bu siteye bakan varsa

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bende 1bucuk yillik evliyim 10aydir korunmuyoruz doktora gittik esim dede bnde de bir sknti ckmadi yalnica bnde gizli seker ckti 4ay once ve ozmndr ilac kullaniyorum gecen ay gittim.normal seviyeye indi cok sukur ama yinede dikkat edicem ..bnde okadar bebek istiyorhmki her adetmde agliyorum hayal kirikligi yasiyorum psikolojm. Bozuluyo artk dktorada gtmk istmyrm incir kurunu duydum ve uyguladm 3.gunum bugunn yorumlarinizi okudumm insallah bende bu ay kamile kalirim yarinda havuc kurune bslicm bakalm bu ay da bitkisel yonden.deneyelim Rabbim hepinizin gonlune gore versin tez zamanda hamis olalim insallah sorum su gizli sekerim var incirdede seke yuksek birtek ondan korkuyrm etki olurmu diye bilginiz varsa lutfen yazinn

Cnm rabbim kucagina almak nasip etsin.cok tatli geldi bana tadı icemiyorum ictikten sonra kusacaktm resmen

canım merhaba bizimde bebeğimiz olmuyodu eşime sabah akşam keçi boynuzu kaynatıp içirdim ve şuan hamileyim 30 gün sonra bebeğimize kavuşçaz

canım merhaba bizimde bebeğimiz olmuyodu eşime sabah akşam keçi boynuzu kaynatıp içirdim ve şuan hamileyim 30 gün sonra bebeğimize kavuşçaz
Cokk sevindim canim Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin keci boyunuznu.kaynatip suyunumu icirdin kactaneden yaptin peki bende incir kürüne basladim bu ay insallah hamile kalirim Rabbimin izniyle Allah herkese versin ^*^

Cokk sevindim canim Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin keci boyunuznu.kaynatip suyunumu icirdin kactaneden yaptin peki bende incir kürüne basladim bu ay insallah hamile kalirim Rabbimin izniyle Allah herkese versin ^*^
amin canm saol.üç dört tane keçi boynuzunu parçala 1 su bardağı suda 5 dk kaynat ılındıktan sınra ver içsin eşin her gün sabah akşam yap ibrahim saraçoğlu söylemişti tv de gördük bizde yaptık ve gerçekten faydası oldu

Insallah bizde faydasini goruruz canim tibbilerden umudumuz yok artik sorun yok diyolar peki neden.olmuyo diye kendimi yiyorum artik bitkisell yollardan ariyoruz cözumu

Merhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin RABBİM. benimde 4 yaşında 1 oğlum var 1,5 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı hem cikolata kistim ve polikistik over var. Bende incir kurunu yapmak istiyorum ama bugün temizlendim sence bugün başlasam etkisi olurmu cevabını bekliyorum teşekkürler

Merhaba arkadaslar bende bu siteye yeni katildim 23yasindayim esim 36 o yuzden bir an once olsun istiyorum bizde cocuk istiyoruz 3senelik evliyiz son bir senesinde ugrasiyorum

hormon tedavisi gordum adet duzensizligim oldugu icin ocakta hapi biraktim 10 ay oldu ama hicbirsey yok ( 2kere klomen kullandim bi kere catlatma ignesi ondan sonra biraktim gecen ay adetim geciktigi icin doktora gittim tarlusal verdi kullanmadan adet oldum bu ay incir kurune basladim bu siteden duyarak ama kac gun icicem lutfen incir kurunden pozitif sonuc alanlar cevap versin lutfennn

Slm Arkadaslar havuc kürüü bu sabah ilave ertim 2bcuk au bardagi su koydum fakat cok az su cktii siz nasil ypmistinz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…