önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

Altinimi cok actm anlayamadm agzi kapaliydi aslinda ama suyu neredeyse hic ckmadi biraz fzla su ilave etsem nasil olurki

Duygu senin ne sikintin var
Cokk sukur bi sknti ckmadi sadece gizli sekerim ckmsti ama oda ilacla normale indi canm yazmstm yukarida da bir buck yillik evliyim ve 10aydir deniyoruz olmuyo tibbi bi sorun yok incir kürüne bu ay basldm insallah bu ay Rabbim.nasip ederr

Altini cok acmis olabilir iki bucuktan biraz faazla su koyabilirsin bende incir kurunu yaparken 3bardagindan 1-2parmak eksik sj koyuyorum

Bende de esimde de bi sorun yok cok sukur adettim duzensizdi oda duzene girmisti gecen aya kadar oda sikintidan gecikti bizde 10aydir deniyoruz ama olmadi bu ay rahim filmi istedi dr onu cektiricektim ama gelicek aya cektirneye karar verdim bu ay da incir kurunu deniycem insaallah olur RABBIM kimsenin emegini bos cikarmasin

Aminn canimm Insallah teZ zamanda hamile kaliriz ayniyiz hemem hemen bnde drktra gttm bisiler kullndm adet duzensligm bnmde olmstu bir ayda iki kez adet goruyordm adetmde hap kullniyordum hmde agrim cok oluyordu ama bu ay farkli bisiy denedm ve agrim olmadi hap kullnmadm ve umutluyum bu ay incir kürünede bsladm esim icinde keci boynuzuna bslcm bugun insallah faydasiniz goruruz hepimizz doktorlara gtmktnde usandmm bnde bu ay olmzsa bidahaki ay gtmeyi dusunuyorum bakalm tekrar...

Istanbuldays
Amin canim insaallah rahim filmi falan istedi ni senden dr bide istanbulda oturuyorsan hangi hastaneye gidiyorsun

Istanbuldays

Amin canim insaallah rahim filmi falan istedi ni senden dr bide istanbulda oturuyorsan hangi hastaneye gidiyorsun
Istemedi canm ama muayene etmsti herhangi bir kist faln ckmadi cok sukur yumurta buyutmesi icin bi hap kullnmiatim 18Cm gcmsti ama yine olmamisti bnde pskolojm bozuluyo dktrlardanda artk oyuzden birz kendi halimde devm etmek istedm. Bu arada istnbullu deglm canm bartinliyim ben özele gidiyorum bu arada

ilk 4 gün sadece inciri içtim sonraki günlerde havucuda ekledim bu şekilde 15 günü tamamladım ve baktım hamileyim benim ilk ayda oluştu hamilelik ama olduki sizde ilk ay gelişmedi bence yılmayın ikinci ay deneyin derim bu formülü prof. İbrahim Saraçtan aldım ve o gerçekten bir prof söylediği her formül iksir işe yarıyor inciri içemeyen soğanı denesin soğan iksiri ile bizim mahallede 15 yıldır çocuğu olmayan bir bayan ilk ayda hamile kaldı çok işe yarıyor önce allaha sonra sevgili hocanın bilgisine inanın ve güvenin gerisi inşallah iyi olacak

yanlız benim bildiğim kesinlikle bugün hazırlıyorsun bugün gün boyu onu içiyorsun özellikle sabah aç karnına öğle aç karnına içiyorsun yani ben bu şekilde uyguladım geri kalanını da akşama kadar içtim

Cokk sevindm canim Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin boyle yorumlari okuyunca okdar umutlaniyorumki bemde bu ay basladim incir ve havuc kurune esimede keciboynuzu uyguluyorum Rabbim insallah bi ay yuzumuzu guldurur Hepimizin guzel haberlrini aliriz insaallah senin adima cok sevndm cesaret verdin bana saol

10 aydir ugrasiyoruz cunku dr yumurtaliklarin tembel bide rahim ic duvari ince falan dedi sonra klomen kullandim yumurtaliklarin gayet iyu rahim duvarinda en az 6mm olmasi yeterlimis benimkide 6.5tu ve catlatma ignesi vuruldum 3tane yunurtam vardi 1tanesi catlamisti hani sende de bi sorun varmiydi

Ben inciri kurunde 7tane atiyorum ilk gun 9tane atmistim cok tatli oluyor icemiyorum diye 3gunde 7tane attim prf ibrahim saracoglu 15 tane diye yazmis ben yarisini atiyorum acaba etkisini gosterir mi siz kac tsne atiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…