önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

ozlemduymak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
261
50
aylardır tedaviye gidip geliodum.. klomenle yumurtam olduğu halde gebe kalamamıştım.. internette incir kürünü okudum gebe kalanlar vardı... bende denedim geçtiğimizz ay ..5 6 gün adetim gecikti bugün idar testi yaptım kendim. ve çift çizgi silikte olsa çıktı...allah izin verirse yarın kanda baktırcam.. yani incir kürünü denemeyen varsa denesin derim ben...

canım tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin, incir kürünü nasıl yaptın nasıl kullandın bilgi verebilir misin bende geçen aydan beri bebiş istiyorum ama olmadı incir kürü hakkında yardımcı olabilir misin:44:

saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım Bende bu ay incir kürüne başlamıştım, galiba 10 gün felan içtim. Ovulasyon günümdeydim, sadece 1 kere ilişki oldu, diğer günler eşimin isteksizliği yüzünden yapmadık, bende sinirlendim, boşuna yapıyorum dedim kendime. Bıraktım kısacası. Hatta aldığım paket paket incirler kaldım elimde. haftayada doktora gideceğim. Olmazsa yeniden başlasammı? tabi yine eşime sinirlenmezsem
Sen peki adetliykenmi başladın? kaç gün içtin? birde bu haşladığın incirleride yedinmi? ne yaptın onları suyu azcık kalıyor çünkü. Birde havuç kürüne 12. gün başlamak şartmı?

Son düzenleme:
canım saolasın allah herkeze nasip etsin.. yukarıda nasıl yaptığımı yazdım zaten eğer kafana takılan bişi varsa sor yine yazarım seve seve.. eşinin isteksizliğine gelince benim eşimde öleydi valla.. ben incir kürüne başladım adetimin 13. günüden itibaren gün aşırı ilişki oldu.. eşime dedim bebek için olucak falan diye ikna ettim zorakide olsa oldu.. sende öle yap ve incir kürünü 25 gün uygula.. düzenli uygula tıpkı yazdığım gibi.. bi gün içip bi gün bırakma.. bi ayda öle dene.. kalan incirlere gelincede yemedim attım onları sadece suyu yeterli zaten.. adetin 11. gününden itibarende havucuda uygula.. havucta büyüyen yumurtayı çatlatıomuş.. bu ay dene erteleme incir kürü ile hamile kalan cok bayan var.. ben yazdımki sizlerde yapın vesile olsun diye.. rabbim yardımcımız olsun hepimizin

bu arada adetimin 5. günü başladım ben canım havucada 11 yada 12. gün dediğim gibi incir yumurtayı çoğaltıo büyütüo havuçta büyüyen yumurtayı çatlatıo

Benim yumurtlamam 10 ve 11. günler gibi başlıyor genelde. 26 günde bir adet döngüm. Birde ovulasyon testleriyle ölçtüm bu durumu. fakat işte eşim isteksiz, öyle olunca bendede heves kalmıyor canım ya. Gün aşırı dediğin bir gün durup ertesi gün ilişki değilmi?
Haftayada adetim başlayacak, beraberinde doktorada gideceğim. Bu kürüde o zaman başlayım o zaman. Havuç kürüne başladıktan sonra, sona kadar devam ettin o zaman değilmi?

evet adet günüme kadar devam ettim canım ben.. benim adet döngüm 30 gün.. seninki 26 günse incir ile direk havucada başla derim ben.. çünki ben internette bu konu ile ilgili bakmadığım site kalmadı.. azda olsa tecrübem var... sen adetinin 5 . günü başla hem havuç hem incir.. ama aç karnına yemeklerden yarım saat önce iç.. incir kürü suyunun azlığına gelincede.. o incirin cinsine göre değişio.. bu yüzden eğerki bi su bardağından az çıkıosa incir suyu.. sende kaynatırken suyunu yarım su bardağı kadar fazla koy ben öle yaptım çünki canım..ama lütfen günlük düzenli yap dediğim gibide incir 15 dakika havuç 20 dakika.. saat kur tam olsun.. rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın işallah

birde belirteyimki gecen ay klomen kullandım yumurtlamam oldu adetimin 21. günü kanda yumurtlamamın cokta güzel olduğunu söyledi doktor ama gebe kalamadım.. adetimin 3. günü gittim doktor dediki.. bu ay ara verelim dinlenmede kal bi sonraki ay gel dedi.. klomen etkisini gösterir bi ay sonrasına kadar dedi.. bende o bekleme döneminde inciri uyguladım işte.. bigün durup bi gün ilişki oldu.. ama varya cidden incir kürü okadar faydalıki.. yumrutlama dönemimden başladı adet günümden bi r hafta kalasıya kadar kasıklarım ağrıdı.. kasık ağrısıda yumurtan büyüdüğü için biliosunuz...sürekli ağrıdı ama.. her ay ağrı olurdu bi kaç gün ama biterdi.. incir kürü ile 13 gün falan sürdü.. işte buda sanırım sadce 1 yumurta değil bi çok yumurta geliştirdiğine işaret. yani adet olmaya yakın zamana kadar bile yumurta geliştirio bence ...

İncirlere bende saat tutuyordum, ona dikkat ettim. Fakat dediğim gibi eşimin isteksizliğinden kaynaklı bende moral bozukluğu oldu, gece boyu ağladım, uyuyamadım hatta. Olmazsa bu durumu (haftada 1 kez ilişki) doktora söyleyim. Ona göre belki bir uygulama seçer. Benim adetim 5 gün sürüyor zaten. Tamam tatlım bu ay yeniden başlayım, incirlerim suyum duruyor. Sen aç karna içmişsin ya, ben tok içmiştim. Geceden yapsam yani saat 2-3 gibi, sabah içsem olurmuki?

günlük taze olucak canım ya.. havuç suyuda eklenince işte su çoğalıo ve bu yüzden bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına iç.. sabah kalk hemen elini yüzünü yıkamadan suyu koy kaynasın ben öyle yaptım sen kahvaltı hazırlayana kadar okaynıo ılıyo zaten iç ve bi 20 dakika yarım saat sonra yap kahvaltını nolcakki.. eşinede gelince ikna etmek zorundasın canım dedimya benimkide isteksiz.. cok özr dilerim yardımı olur die sölüorum amacım özeline girmek değil asla.. cinsel gücünü arttırcak fındık ceviz filan yedir.. napcazki canım başka care yok.. bende senin gibi çok ağladım neden cinsel iliki olmuo diye ağlamam çocuk içindi.. ilişki olmasa nerden olucakki.. dediğim gibi ikna et konus macun fındık ceviz filan yedir canım hem spermlerede faydası olur kesinlikle... bu arada eşinin spermlerinde düşüklük varmıydı?

Sperm sayısı 38 milyon çıktı çok şükür iyi çıktı. fakat morfoloji ve hızda biraz düşüklük var. fakat bunlar engel değil dedi. 2 ayrı doktora gösterdim sonucu, ikiside doğal yolla olmaya engel değil dediler. Ama işte sorunlarımız başka.
Canım evde fındık,kuruyemiş eksik olmaz. Eşim allahtan seviyor, yiyorda. Ama cinsel gücü arttırırmı bilemem. Bu arada doktor bitkisel bir ilaç verdi (ürolog) onun etkiside ayrıca cinsel gücü ve sperm kalitesini arttırıcıymış. Ama ben bunu göremedim canım ya
Böyle konular pek konuşamıyor insan, eşim böyle olunca bendede soğukluk oluştu. Ama o başlasa ona hayır demiyorum asla. Hep ben başlatıyorum zaten.Oda çocuk için
Ama işte gün aşırı felan olması çok zor oluyor, eşim yorgunum diyor, yanaşıyorum ama isteksiz olduğunu anlıyorum yani. o zaman bendede moral sıfır oluyor.
Öyle işte, sağol canım desteklerin için

slm cnm

yaa sen böyle yazınca çok umutlandım ben bu ay klomende kullanıcam klomen içerken yapsam olur mu bu kürleri??

aslm. canım. ben yinede faydası olur dierekten günde 1 kez almak üzere 5 gün klomen kullandım evet ama.. ben geçen aylardada klomen kullanmıstım çatlatma iğnesi bile olmustum ama faydası olmadı.. yani klomen günde 1 kez içtim 5. günü başladım hemde.. aynı zamanda incirde yaptım fakat ben yumurtalıklaarımın durumunu sayısını bildiğim için klomenle incir kürü uyguladım.. belki bünyeye görede değişebilio hep ilaç hem kür bilemiorum ama sanki günde 1 kez klomenle incir kürünün zararı olmaz gibi gelio bana incirde yumurta büyütücü klomende sonuçta.. ama sen yinede bi sor soruştur benim okuduğumda ilaçla bu kürlerin kullanımında bi sakınca olmadığını söylüolardı ama canım sen yinede araştır allah yardımcımız olsun hepimizin

anladım cnm
ben günde 2 kere alıyorum klomeni dr öle söylemişti o zmn kürü şimdilik yapmayayım
şimdi de forumda bi konu gördüm ona daldım hayıt suyu çok faydalıymış hamile kalanlar var onu okuyordum
hayıt suyuna mı başlasam napsam ayyyy şimdi sıyırıcam kafayııııııııı :))

evet hayıtta var bende duymustum.. klomen ilk defa kullancaksan önce klomeni kullan tabkide.. onunla sonuç alamazsan mutlaka dene inciride.. yumurtası gelişmeyen ve az olanlar için idael bi kür bence..

evet hayıtta var bende duymustum.. klomen ilk defa kullancaksan önce klomeni kullan tabkide.. onunla sonuç alamazsan mutlaka dene inciride.. yumurtası gelişmeyen ve az olanlar için idael bi kür bence..

klomende bu 2. ayım geçen ayda kullandım ama yumurtam çok büyüdüğü için çatlatma yapamadık ve boşa gitti
dr ilaçla alakası yok seninki anormal bi durum oldu ilaçla o kdr büyümez dedi ama bilmiyorum artık
bu ayda klomen kullanıyorum hayıt suyunu belki önümüzdeki ay alırım
hayırlısı ne diyim artık

öyle tabi fatmacığım.. rabbim vericek bişilerde vesile olucak.. ama bizde elimizden gelen çabayı göstermeliyiz.. doktorsa doktor bitki ise bitki .. allah tüm isteyenlere nasip etsin kucaklarmızı boş bırakmasın işallah amiiiin

bnde pcoluyum yaptım bi kaç kez sonuç alamadım ama böle sonuçları okudukça yapasım geliyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…