önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

merhaba incir kürü kaliteli yumurtlamayı sağlıyor..o ay belki her zamankinden fazla yumurta oluştu..mesela klomen kullandığım ay da fena adet olmuştum..ne kadar çok yumurta o kadar onları atmaya çalışan vücut.

canım sende bunu yazalı baya olmuş ama bugn gördüm,bnmde aynı senin anlatgın gibi incir kürünü kulandgm gecen ay ve asırı sancılı oldu bu ay ve miktarıda herzamnkinden fazla oldu bu ay,bnde bal çörek otu tarçın bal karısımına basladım bugn,yanında da hergün 2-3tane incir yicem hergün.her okudugumuzu denioz ama inş.daha kötü yapmıoruzdur kendimizi hakkımızda hayırlısı.zaten bu ayda olmassa bnm 4.ayım gitcem baktırcam bi sorun varmı die...

Evet canım dediğin gibi olmuştur, o kadar yumurtlamışken atmasaydı keşke vücudum

Haklısın canım, beni de korkuttu bu durum. bir de forumlarda bazılarında kiste dönüştüğüyle ilgili bişeyler okuduğumu hatırlıyorum, en çok bundan korktum. kontrole gittim ben de bu ay çok şükür temiz çıktı. moralim yerine geldi, tekrar küre başlamaya niyetlenmiştim ama bir haftalığına şehir dışına çıktım, mecburen kaldı devam edemedim. ben de bal çörek otu tarçını düşünmüştüm, hem daha kolay :) bakalım bu ay da tutmazsa ki tutmaz tam yumurtlama haftama denk geldi benim seyahat ayrı düştük eşimle, adetin ikinci günü başlanıyormuş şimdi niyetim o benim de hakkımızda hayırlısı canım. bence sen de git doktora umarım sen de güzel şeyler duyarsın gerçekten moral oluyor insana.

evet canım bu ayda olmassa allahın izniyle gidicem önümüzdeki ay en azından içim rahatlar,ama sana bişi yok denmeside rahatlattı içimi demek ki herkezde olucak die bişi yokmuş:)bide keçiboynuzu içir eşine hem bak sendede bişi yokmuş.bana zor geldi suyunu kaynatmak direk pekmezini aldım hergün 2kaşık içiyo her derde devaymış...inş.en kısa zamanda allahın izniyle hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucagımıza allahım aratmasın kimseye yoklugunu inşallah...

İçirmem miii ben de pekmez almıştım bi süre devam etti sonra onun kontrolleri de iyi çıkınca bıraktı. fizyolojik bir engel yok görünüyor ama kafamdaki düşünceleri nasıl uzaklaştırcam bilemiyorum. doktor da çok stres yapmışsındır düşünme dedi. Umarım bunu da becerebilirim. Dualarına yürekten katılıyorum, Allah herkese gönlüne göre versin inşallah...

kızlar bende adetimin 2. günü başladım incir kürüne 10. günden itibarende havuç ile beraber içecem işe yarasa inşaallah paylaşacam

selamlar bende bugün başladım incir kürüne , ama benim yumurtlamam geç oluyor adetin 17 günü gibi havuçada o zaman başlamayı düşünüyorum umarım işe yarar ..

merhaba ben 1 senedir bu sitedeki yorumları okuyorum. hep cevap yazmak istemiştim ama bilmiyodum nasıl yazacağımı... şimdi ilk defa deniyorum.... burdaki yorum tarihleri hep eski 2 yada 3 senelik.. neden anlamadım.. ama okuyunca çok ümit veriyor bana... bende 6 yıllık evliyim bebeğim olmadı .. geçen sene aşılama yaptırdım tutmadı... geçen ay soğan kürünü denedim hastanelik oldum... miğdeme çok kötü zarar verdi... şimdi incir kürünü denemek istiyorum ve sizin yorumları okuyunca yine çok umutlandım.. cümlemiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah... burda yorum yapmak herşeyi detaylı yazmak çok güzel... insana sormaktan utandığı okadar çok şey öğretiyorki..... bende siteyi kullanmayı öğrenince tecrübelerimi yazmak istiyorum.... şuan nereye yazıyorum bilmiyorum..... heycanla bekliyorum son 5 günüm kaldı ....isteyen herkese rabbim hayırlı evlat versin inşallah

Öncelikle herkese ii akşamalr ve bol şanslar dilerim.bu konu çok sabır isteyen bi konuymuş,tecrübelerinize dayanrak aklıma takılan şu soruyu sormak istiyorum.adetliyken sogan kürüne başlayıp 5.gün incirle devam edip 7.gün sogan kürünü bitirsem daha sonrada dediniz gibi 12.gün havuçla devam etsem bi sıkıntı olurmu sizce eger cevap verirseniz çok mutlu olurm

mrb kızlar...incir kürü bi çok kişiye faydalı olduğu gibi.. ve yine bi çok kişiyede yan etki yapabilior.. ben bizzat şahit oldum etrafımdakilere... örneğin gebe diğilseniz adeti geciktirio, sonra adet göremiosnuzda az az lekeler gelio..pko dahada bir ortaya çıkıo.. ümitlerinizi asla kırmak istemem ama dikkat edin die söledim

merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum bende sizin gibi bebegime bir an evvel kavusmak icin derdime derman ariyorum rabbim insallah isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatir bir an evvel bu kurlere baslamadan evvel kendi kendime soz vermistim eger hamile kalirsam yazacagim belki bir faydam olur diye ama malesef sonuc husran gecen ay 15 gun sogan kurunu yaptim adetin hemen sonrasindada 25 gun incir kurunu yaptim ve adetim 15 gun gec oldu bu gecekme suresince ne kadar sevinip umutlanmistim tam test yapacagim gun sabah namazina kalktigimda malesef cok kuvvetli bir sanciyla uyandim ki hic boyle olmazdi tuvalete gittigimde aci gercekle yuzlestim malesef adet baliyodu o gun butun gun boyu kahverengi leke ve kuvvetli sanci cektim ertesi gun yatak yorgan mahvoldu cok adet oldum malesef bende ise yaramadi bu kur artik karar verdim onumuzdeki ay doktora gidecegim

banada yaramadı oysa çok ümitle içtim koca ay kesinlikle lekelenme yapıyor burda okuyunca emin oldum 3 gündür leke geliyor bir türlüde sökmedi adetim ne yapalım işte umut dünyası sebeplere tutunuyoruz işte...

rabbim insallah bana sana ve bizim gibi isteyen herkese bu guzel duyguyu tattirir insallah allahtan umudumuzu kesmek yok savha

rabbim insallah bana sana ve bizim gibi isteyen herkese bu guzel duyguyu tattirir insallah allahtan umudumuzu kesmek yok savha
evet cnm rabbimden umut kesilmez fakat ben artık düşünmeyi bıraktım keyfi ne zaman istiyorsa ozman gelsin paşam ne yapsam olmuyor kendimi üzmekten başka yaptığım bişey yok 2 yıldır yeter :))

evet cnm rabbimden umut kesilmez fakat ben artık düşünmeyi bıraktım keyfi ne zaman istiyorsa ozman gelsin paşam ne yapsam olmuyor kendimi üzmekten başka yaptığım bişey yok 2 yıldır yeter :))

arkadasim bende 2 seneye yaklasti halen bekliyorum sana diyorum ama bende cok zaman umitsizlige kapiliyorum rabbim yardimcimiz olsun insallah en hayirli zamanda en hayirli evlatlar nasip etsin mevlam

arkadasim bende 2 seneye yaklasti halen bekliyorum sana diyorum ama bende cok zaman umitsizlige kapiliyorum rabbim yardimcimiz olsun insallah en hayirli zamanda en hayirli evlatlar nasip etsin mevlam
bir laf vardır ümit fakirin ekmeği diye çok doğru o sen bırakma sakın ola benim bi oğlum var rabbim olmayanlara versin tez vakitte inş. herşeyin hayırlısı diyorum artık bu ay çok olgunlaştım artık :))

allah bagislasin uzun omurler nasip etsin insallah tez zamandada bir kardes nasip eder mevlam ogluna kisinin kisiye ettigi dua en cok kabul olan duadir kalbimden gelerek dedim sende beni duanda bulundur kardesim senin tattigin o guzel annelik duygusunu insallah mevlam yakin vakitte banada yasatsin

inş inş. cnm allah razı olsun inş. olucak buna hep inan ama işte o vakit saat meselesi varya :) o vakit gelmeden bir yaprak kıpıldamıyorum işte inan tüm içten iyi dileklerim dua ettim rabbim gönlündeki bütün güzellikleri o güzel bebişini tez vakitte hayırla sağlıkla verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…