-
- Konu Sahibi ozlemduymak
Kızlar merhaba, uzun zaman olmuş buraya yazılmayalı ama bi şansımı denemek istedim. umarım okur ve yanıtlarsınız. ben de geçen ay incir+havuç kürü yaptım. kullandığım sürece özellikle yumurtlama dönemimde kasıklarımda öyle batmalar oldu ki gerçekten işe yarıyor diye düşündüm ve sevindim. ancak ne yazık ki yine adet oldum. benim adet sancılarım çoktur genelde. kimi aylar daha da sıkıntılı geçer ama bu ay öyle sancılarla geldi ki...her zamankinden bin kat fazlaydı sankiacaba incir kürü mü neden oldu buna bilemedim. bende yanlış bir etki mi yaptı acaba? böyle bir etkisini yaşayan ya da duyanınız var mı? 21 günden sonraki ara dönemdeyim şimdi. 3 gün sonra yeniden başlamam gerekiyor uygulamaya göre. ama ben çok kararsızım. daha doğrusu korkuyorum. sizce ne yapmam gerekir. devam etmeli miyim? lütfen cevaplayın
Kızlar merhaba, uzun zaman olmuş buraya yazılmayalı ama bi şansımı denemek istedim. umarım okur ve yanıtlarsınız. ben de geçen ay incir+havuç kürü yaptım. kullandığım sürece özellikle yumurtlama dönemimde kasıklarımda öyle batmalar oldu ki gerçekten işe yarıyor diye düşündüm ve sevindim. ancak ne yazık ki yine adet oldum. benim adet sancılarım çoktur genelde. kimi aylar daha da sıkıntılı geçer ama bu ay öyle sancılarla geldi ki...her zamankinden bin kat fazlaydı sankiacaba incir kürü mü neden oldu buna bilemedim. bende yanlış bir etki mi yaptı acaba? böyle bir etkisini yaşayan ya da duyanınız var mı? 21 günden sonraki ara dönemdeyim şimdi. 3 gün sonra yeniden başlamam gerekiyor uygulamaya göre. ama ben çok kararsızım. daha doğrusu korkuyorum. sizce ne yapmam gerekir. devam etmeli miyim? lütfen cevaplayın
merhaba incir kürü kaliteli yumurtlamayı sağlıyor..o ay belki her zamankinden fazla yumurta oluştu..mesela klomen kullandığım ay da fena adet olmuştum..ne kadar çok yumurta o kadar onları atmaya çalışan vücut.
canım sende bunu yazalı baya olmuş ama bugn gördüm,bnmde aynı senin anlatgın gibi incir kürünü kulandgm gecen ay ve asırı sancılı oldu bu ay ve miktarıda herzamnkinden fazla oldu bu ay,bnde bal çörek otu tarçın bal karısımına basladım bugn,yanında da hergün 2-3tane incir yicem hergün.her okudugumuzu denioz ama inş.daha kötü yapmıoruzdur kendimizi hakkımızda hayırlısı.zaten bu ayda olmassa bnm 4.ayım gitcem baktırcam bi sorun varmı die...
Haklısın canım, beni de korkuttu bu durum. bir de forumlarda bazılarında kiste dönüştüğüyle ilgili bişeyler okuduğumu hatırlıyorum, en çok bundan korktum. kontrole gittim ben de bu ay çok şükür temiz çıktı. moralim yerine geldi, tekrar küre başlamaya niyetlenmiştim ama bir haftalığına şehir dışına çıktım, mecburen kaldı devam edemedim. ben de bal çörek otu tarçını düşünmüştüm, hem daha kolay :) bakalım bu ay da tutmazsa ki tutmaz tam yumurtlama haftama denk geldi benim seyahat ayrı düştük eşimle, adetin ikinci günü başlanıyormuş şimdi niyetim o benim de hakkımızda hayırlısı canım. bence sen de git doktora umarım sen de güzel şeyler duyarsın gerçekten moral oluyor insana.
evet canım bu ayda olmassa allahın izniyle gidicem önümüzdeki ay en azından içim rahatlar,ama sana bişi yok denmeside rahatlattı içimi demek ki herkezde olucak die bişi yokmuş:)bide keçiboynuzu içir eşine hem bak sendede bişi yokmuş.bana zor geldi suyunu kaynatmak direk pekmezini aldım hergün 2kaşık içiyo her derde devaymış...inş.en kısa zamanda allahın izniyle hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucagımıza allahım aratmasın kimseye yoklugunu inşallah...
bnde pcoluyum yaptım bi kaç kez sonuç alamadım ama böle sonuçları okudukça yapasım geliyo:)
birde belirteyimki gecen ay klomen kullandım yumurtlamam oldu adetimin 21. günü kanda yumurtlamamın cokta güzel olduğunu söyledi doktor ama gebe kalamadım.. adetimin 3. günü gittim doktor dediki.. bu ay ara verelim dinlenmede kal bi sonraki ay gel dedi.. klomen etkisini gösterir bi ay sonrasına kadar dedi.. bende o bekleme döneminde inciri uyguladım işte.. bigün durup bi gün ilişki oldu.. ama varya cidden incir kürü okadar faydalıki.. yumrutlama dönemimden başladı adet günümden bi r hafta kalasıya kadar kasıklarım ağrıdı.. kasık ağrısıda yumurtan büyüdüğü için biliosunuz...sürekli ağrıdı ama.. her ay ağrı olurdu bi kaç gün ama biterdi.. incir kürü ile 13 gün falan sürdü.. işte buda sanırım sadce 1 yumurta değil bi çok yumurta geliştirdiğine işaret. yani adet olmaya yakın zamana kadar bile yumurta geliştirio bence ...
banada yaramadı oysa çok ümitle içtim koca ay kesinlikle lekelenme yapıyor burda okuyunca emin oldum 3 gündür leke geliyor bir türlüde sökmedi adetim ne yapalım işte umut dünyası sebeplere tutunuyoruz işte...merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum bende sizin gibi bebegime bir an evvel kavusmak icin derdime derman ariyorumrabbim insallah isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatir bir an evvel bu kurlere baslamadan evvel kendi kendime soz vermistim eger hamile kalirsam yazacagim belki bir faydam olur diye ama malesef sonuc husran gecen ay 15 gun sogan kurunu yaptim adetin hemen sonrasindada 25 gun incir kurunu yaptim ve adetim 15 gun gec oldu bu gecekme suresince ne kadar sevinip umutlanmistim tam test yapacagim gun sabah namazina kalktigimda malesef cok kuvvetli bir sanciyla uyandim ki hic boyle olmazdi tuvalete gittigimde aci gercekle yuzlestim malesef adet baliyodu o gun butun gun boyu kahverengi leke ve kuvvetli sanci cektim ertesi gun yatak yorgan mahvoldu cok adet oldum malesef bende ise yaramadi bu kur artik karar verdim onumuzdeki ay doktora gidecegim
banada yaramadı oysa çok ümitle içtim koca ay kesinlikle lekelenme yapıyor burda okuyunca emin oldum 3 gündür leke geliyor bir türlüde sökmedi adetim ne yapalım işte umut dünyası sebeplere tutunuyoruz işte...
evet cnm rabbimden umut kesilmez fakat ben artık düşünmeyi bıraktım keyfi ne zaman istiyorsa ozman gelsin paşamrabbim insallah bana sana ve bizim gibi isteyen herkese bu guzel duyguyu tattirir insallah allahtan umudumuzu kesmek yok savha
evet cnm rabbimden umut kesilmez fakat ben artık düşünmeyi bıraktım keyfi ne zaman istiyorsa ozman gelsin paşamne yapsam olmuyor kendimi üzmekten başka yaptığım bişey yok 2 yıldır yeter :))
bir laf vardır ümit fakirin ekmeği diye çok doğru o sen bırakma sakın ola benim bi oğlum var rabbim olmayanlara versin tez vakitte inş. herşeyin hayırlısı diyorum artık bu ay çok olgunlaştım artık :))arkadasim bende 2 seneye yaklasti halen bekliyorum sana diyorum ama bende cok zaman umitsizlige kapiliyorum rabbim yardimcimiz olsun insallah en hayirli zamanda en hayirli evlatlar nasip etsin mevlam
bir laf vardır ümit fakirin ekmeği diye çok doğru o sen bırakma sakın ola benim bi oğlum var rabbim olmayanlara versin tez vakitte inş. herşeyin hayırlısı diyorum artık bu ay çok olgunlaştım artık :))
inş inş. cnm allah razı olsun inş. olucak buna hep inan ama işte o vakit saat meselesi varya :) o vakit gelmeden bir yaprak kıpıldamıyorum işte inan tüm içten iyi dileklerim dua ettim rabbim gönlündeki bütün güzellikleri o güzel bebişini tez vakitte hayırla sağlıkla verir inş.allah bagislasin uzun omurler nasip etsin insallah tez zamandada bir kardes nasip eder mevlam ogluna kisinin kisiye ettigi dua en cok kabul olan duadir kalbimden gelerek dedim sende beni duanda bulundur kardesim senin tattigin o guzel annelik duygusunu insallah mevlam yakin vakitte banada yasatsin